I det siste

Heisann! God jul allesammen! Håper dere koste dere masse igår, og koser dere masse resten av julen! Nå blogger jeg med null bloggelyst, men siden jeg har mistet altfor masse lesere nå, og siden jeg selv hater når bloggere slutter å blogge en lang periode, skal jeg blogge nå. Slenger bare inn et innlegg hvor jeg kjapt forteller hva jeg har gjort i det siste, er en god del faktisk. 

På torsdag var våres siste skoledag, så vi var ferdig klokken 11. Etter det dro jeg på senteret og tok sol, etter det dro jeg bort til benedicte sin skole og møtte henne. Jeg overnattet hos henne fra torsdag til fredag. På fredag var jeg med henne på skolen, siden de hadde deres siste skoledag da. Jeg skal foresten begynne på skole med henne etter nyttår. Fra fredag til lørdag sov jeg hjemme, og tidlig på lørdagen dro meg og benedicte til voss hos faren hennes og var der til kvelden på søndag. Jeg fikk med meg 500 kroner til gaver, men brukte de på bilett, tyggis, iste, snop, bh og sol. Flinka. På søndag tok vi sol, og bare var litt på senteret før vi tok toget hjem igjen. På mandag, altså igår var det jo julaften. Da koste jeg meg med familien, gaver, mat osv. En av dagene kommer mormor og de, så da blir det mere gaver på meg! Idag har nathalie vært borte her en stund, og hun skal kanskje overnatte her, men orker ikke å gå inn i stuen å spørre ennå, haha. 

Det er kjapt hva jeg har gjort i det siste, her er bildene, de er i rekkefølge. De første er fra når jeg overnattet hos benedicte, så når hun er på gulvet er på skolen hennes, så toget til voss osv. 

 

Hva har dere gjort på i det siste? 

2 kommentarer


-27.12.2012 kl:12:47


Du legger ut allt !!!
Mats
-10.01.2013 kl:11:48


Litt for liten bh? Ser ganske ekkelt ut.

Skriv en ny kommentar