Mitt siste innlegg på ju99.blogg.no

Heisann allesammen! Dette er mitt siste innlegg på denne bloggen, jeg skal slutte. Grunnen til at jeg slutter å blogge her er fordi at jeg ikke er fornøyd med hvordan jeg har blogget her, jeg har hatt mange dårlige bilder, kjedelige innlegg, jeg har blogget lite, og jeg liker ikke dette bloggnavnet, hahah. I begynnelsen av januar skal jeg begynne å blogge på juliesommer.blogg.no. Til dere som vil følge meg videre kan gå inn på den bloggen i starten av januar, link HER! Har allerede begynt å skrive ned innlegg jeg skal ha, og jeg har masse forslag! Jeg kan love dere at den bloggen blir bedre, med tanke på at bloggelysten har vært ganske dau siden sommeren faktisk, var da jeg fant ut at jeg skule bytte blogg snart, men visste bare ikke når.

Dette var faktisk tristere enn jeg trodde, Føler ikke jeg bare drar i fra en nettsiden, men jeg føler jeg drar i fra noe som kjenner meg ut og inn, noe som har alle minnene mine fra nesten to år tilbake i tid, og noe som har oppmuntret meg masse, det er jo takket være dere som har lest og komentert på bloggen. Dere som har fulgt meg lenge nok vet hvilken sport jeg går på, hvor lenge jeg har gått, hvem bestevennen min er, hvilken by jeg bor i, hvor lenge jeg har blogget og mye mer. Denne bloggen er akkurat som en minnebok for meg, så bloggen blir ikke slettet, den skal få stå. 

Nå vil jeg bare si takk for meg, og tusentakk for dere som har fulgt meg og komentert! Dere er de beste! Følg meg videre på juliesommer.blogg.no, der blir det mer og bedre blogging! 

2 kommentarer


Seline - kommenterer tilbake ♥
-28.12.2012 kl:18:52


Lykke til på ny blogg da! :-)
Sofie-Amunda Moe ¢¾
-29.12.2012 kl:03:51


Lykke til på den nye bloggen ! :)

Skriv en ny kommentar