alt mulig


I det siste

Heisann! God jul allesammen! Håper dere koste dere masse igår, og koser dere masse resten av julen! Nå blogger jeg med null bloggelyst, men siden jeg har mistet altfor masse lesere nå, og siden jeg selv hater når bloggere slutter å blogge en lang periode, skal jeg blogge nå. Slenger bare inn et innlegg hvor jeg kjapt forteller hva jeg har gjort i det siste, er en god del faktisk. 

På torsdag var våres siste skoledag, så vi var ferdig klokken 11. Etter det dro jeg på senteret og tok sol, etter det dro jeg bort til benedicte sin skole og møtte henne. Jeg overnattet hos henne fra torsdag til fredag. På fredag var jeg med henne på skolen, siden de hadde deres siste skoledag da. Jeg skal foresten begynne på skole med henne etter nyttår. Fra fredag til lørdag sov jeg hjemme, og tidlig på lørdagen dro meg og benedicte til voss hos faren hennes og var der til kvelden på søndag. Jeg fikk med meg 500 kroner til gaver, men brukte de på bilett, tyggis, iste, snop, bh og sol. Flinka. På søndag tok vi sol, og bare var litt på senteret før vi tok toget hjem igjen. På mandag, altså igår var det jo julaften. Da koste jeg meg med familien, gaver, mat osv. En av dagene kommer mormor og de, så da blir det mere gaver på meg! Idag har nathalie vært borte her en stund, og hun skal kanskje overnatte her, men orker ikke å gå inn i stuen å spørre ennå, haha. 

Det er kjapt hva jeg har gjort i det siste, her er bildene, de er i rekkefølge. De første er fra når jeg overnattet hos benedicte, så når hun er på gulvet er på skolen hennes, så toget til voss osv. 

 

Hva har dere gjort på i det siste? 

Siste uke på skolen

Heisann! Idag er det mandag igjen, men på torsdag har vi den siste skoledagen i 2012. Åhh, gleder meg til ferien, og julaften! Elsker julaften og julen! Også er det nyttårsaften, da gleder jeg meg til et nytt år, og ifølge planene jeg har allerede, så kommer 2013 til å bli det beste året så langt. Nm, Justin Bieber konsert, bursdag, sommer osv. Gleder meg! Tenker litt langt fram når jeg tenker på at det er juleferie etter 3 skoledager!

Nok om julen og ferier. Nå må jeg bare slenge inn dette innlegge før jeg skal trene styrke. Har ikke trent eller tøyd på en uke nå, siden jeg skadet foten litt på søndag, og legen sa jeg måtte holde den i ro siden jeg nettop hadde fått av gipsen. Men nå er den fin og jeg skal trene! Vi snakkes

Vet ikke hvorfor jeg redigerte bildene så masse. Så litt på noen andre blogger som hadde gjort det, og vips, så gjor jeg det og.

Vi snakkes! 

This weekend

Heisann! Denne helgen var meg og lillebroren min hos mormor fra fredag-søndag. På fredag reiste vi jo til mormor, og når vi kom der spsiste vi, og så på noen videoer fra jeg når jeg var liten.

På lørdag hadde cheer laget jeg går på, Åsane seahawks juleshow. Så da dro jeg til åsane hallen å så på (går på krykker så kan ikke være med). Det varte fra 16-19. På sutten tok vi lagbilde, jeg var jo uheldig på alle. Hadde øynene igjen på det ene, på det andre gjor jeg noe med håret, og hadde øynene igjen, og på det tredje var kvaliteten ødelagt.

På søndag slappet jeg bare av en stund, og rundt halv fem kjørte vi hjem, nå har jeg akkurat kommet hjem. 


Ha en fin dag! 

 

Brukere

Heisann! Jeg tenkte å vise dere andre brukere jeg har utenom bloggen, sånn at dere som vil kan følge meg på andre steder og. 

Instagram: Juliesommeer (Link på navnet) Legger ofte ut bilder der som ikke kommer ut på bloggen.

Twitter: Juliesommeer (link på navnet) 

Formspring: Juliesommeer (link på navnet)

Facebook: Julie Sommer (link på navnet)

Snapchat: JuliesommeerFølg meg gjerne om du vil se mer av meg på andre sider og:) 

Bruker du noen av disse nettsidene? Fortell meg hva du heter, så kanskje jeg følger deg!

Onsdag

Heisann! Idag har jeg vært med Nathalie. Vi har faktisk tøyd idag. Sjeldent vi to faktisk kommer i gang med tøying eller treninger når vi er sammen. Ellers var vi nå bare her på rommet og litt rundt i huset og bare hang. Nå skal jeg ta meg et bad før jeg legger meg. Hva har du gjort på idag?

Vi snakkes!

Nytt design og ny header

Heisann! Nå har jeg nettopp fikset meg et nytt design og en ny header. Er ikke helt ferdig med det ennå da, må fikse på profilteksten og profilbilde. Så for dere som lurer, så er jeg ikke 12 år og driver ikke med fotball. Skal trene foten og litt styrke nå, så fikser jeg det etterpå. 


Tusentakk til natteravn.blogg.no som lagde denne headeren til meg! :)


Trenger ikke å si at jeg hadde bøy i foten, jeg er klar over det. 

 

Hva synes du om headeren og designet? 

Gipsen er av!

Heisann! Idag fikk jeg av den forbanna gipsen! Er så glad! Dro til sånn fysiterapeut å fikk ut et ark med øvelser for foten, sånn at jeg skal lære meg å gå igjen. Klarer å stå sånn litt på foten uten at jeg legger så masse vekt på den. Det tar rundt en uke før jeg klarer å gå uten krykene inne, og rundt to før jeg lærer meg det ute. Også tar det en måned før jeg kan begynne å trene igjen, eller jeg kan trene styrke når jeg klarer å gå igjen, men jeg kan ikke turne eller noe sånn. Kommer jo til å trene og tøye før jeg har lært meg å gå igjen, men venter med turningen til det har gått en måned. 
 Nok om foten min. Idag hadde vi fri pga strømmen hadde gått, så idag har jeg vært sminkeløs. Og i 11 tiden kjørte vi til legen, siden mamma skulle få en resept. Etter det fikk jeg av meg gipsen, også når jeg var ferdig gikk vi på burgerking å spiste. Så dro vi hjem.
 


Hadde noen merkelige sår inne i foten ellernoe sånn når jeg fikk av gipsen. (Bilde til høyre)

 

Nå skal jeg trene foten, så vi snakkes!

Bursdags jenta

Heisann! Idag har Nathalie bursdag. Vi skulle egentlig på kino idag, men hun skulle til tanten, så fikk ikke vært med hun før litt senere. Men vi koste oss masse selvom.  

Bursdags jenta! :* 

 

 

Vi snakkes! 

 

 

1 år

Heisann! Sorry for sen blogging. Idag hadde meg og nathalie vært bestevenner i et år, så idag har vi kost oss sammen med masse godt. Koselig dag! 

 

Sleik sleik

 

 

Hva har du gjort idag?

Slettet minnekort

Heisann! Nå kommer det en video! Desverre ikke. Lagde en video isted, så skulle jeg ta den over på pcen, men da klarte jeg å slette alt jeg hadde på minnekortet, også gadd jeg ikke å lage en helt ny, så den videoen ble det ikke noe av idag, men lager den sikkert på nytt imoregn.


 

Nå skal jeg se på pretty little liars, så får vi se om jeg kan få postet en innlegg til litt senere, vi snakkes!

Ser du på pretty little liars?

Weekend

Heisann! Nå Sitter jeg i sofaen sammen med Fredrik (broren min som kom idag) og spiser is og drikker cola. Har ikke gjort så masse idag, har bare slappet av og dusjet.Hva har du gjort på idag?

Ha en fin kveld, vi snakkes!

Blogger jeg leser

Heisann! Fikk jo noen spørsmål om hvilken blogger jeg leser på ukens spørsmål, så tenkte at jeg kunne ha et innlegg om det nå. Trykk på bildene for å komme til bloggene!


L0ve.blogg.no

 

 
Betinabf.blogg.no

 


Juliesama.blogg.no

 


tcmn.blogg.no

 

Dette er de bloggene jeg leser aller mest, men leser mangen andre blogger også, men disse bloggene er liksom de første jeg går inn på, og de je skjekker 24/7

 

Leser du noen av disse bloggene?

Overnatting

Heisann søte lesere! Dette innlegge skulle egentlig bli skrevet igår, men fikk ikke lastet inn bildene på pcen, så innlegge blir skrevet idag istedenfor. 
Fra igår til idag har Nathalie overnattet hos meg. Vi har kost oss masse, når hun kom bort litt tidlig på dagen tok vi på oss treningsklær, og trente litt styrke og tøyde (var ikke så masse jeg fikk gjort med en knekt fot). Senere på dagen fikk vi litt penger av mamma og gikk på butikken og kjøpte oss masse godt. Ellers var har vi bare hvert på hversin pc og skypet med fine Jarl, trykk HER for å komme til facebook siden hannes, heheh. vi skulle egentlig se film, men vi kom aldri så langt, heheh. Det var veldig koselig ialefall, lenge siden sist.

Hva har du gjort på igår/idag?

My day

Heisann! Idag var jeg jo med Karoline en liten stund, noe som var veldig koselig, vi så en film som heter lol, veldig gøy film, anbefaler den. Vi fikk ikke så veldig god tid siden hun skulle i bursdagsbesøk, så vi fikk bare sett filmen før vi måtte løpe ut dørene, hehe.

Nå ligger jeg å venter på at norske talenter skal begynne igjen, vi snakkes!

08.11.2012

Hei!  Idag var planen egentlig å dra på skolen, men klokken 7 om morgenen, så følte jeg meg ikke så bra i foten, så la meg igjen, haha, har vært sånn vær dag denne uken nå, men neste uke er jeg tilbake.  Nathalie kom bort etter hun hadde vært på skolen idag, og da stelte jeg meg (sminket meg og rettet håret) for første gang på en uke, noe som var så deilig! Men ialefall, så dro vi bort til henne, hentet penger, og ned på butikken, og opp igjen til meg, både butikken og nathalie er sikkert 10 meter vekke fra meg, men skal love deg at det var tungt! Etter det måtte Nathalie hjem, så da har jeg bare vært hjemme resten av dagen, imorgen skal jeg til Karoline, blir sikkert et innlegg der ifra, vi får se. 

Noe du lurer på? bare til å spørre, så svarer jeg på ukens spørsmål på søndag:)

Just girly things


Hva synes du?
er du enig i noe? 

This weekend

Heisann! Har ikke hatt noe tid til blogging denne helgen, sorry for det. Har ialefall hatt en ganske koselig helg, helt til søndag. På fredag til lørdag overnattet jeg hos Benedicte, på lørdag var jeg med Benedicte, Didrik og Martin. På søndag var jeg i fysak, også klarte jeg å knekke foten min.... Så nå skal jeg gå med gips og krykker til 3. desember, åh, drep meg! Det er så vondt! Sov rundt to timer i natt, så jeg var heller ikke på skolen idag, og når jeg skulle ta på meg en joggebukse, så gikk ikke det heller! Er så sur nå! Men vi snakkes, ha en fin dag dere!

Min fine fot! Hahaha! Skal lade kameraet, så blir det bedre bilder!

Today

Heisann dere! Idag har jeg vært med Nathalie hele dagen. Først gjor vi lekser på skolen, også gikk vi hjem til henne, lagde toast og kakao og så på one tree hill og home and away, etter det gikk vi bort til meg og fkset oss og gikk ut og tok masse bilder. Når vi ikke gadd mere gikk vi hjem til meg og tok litt flere bilder her, også bare hang vi litt på pcen ogsånn. Nå har hun dratt hjem, så nå sitter jeg bare her og loner, skal snart se litt på pretty little liars, etter det skal jeg trene styrke og tøye.

Kaalden mann så på :S

klarte ikke å holde kameraet i ro når jeg var så kald, hehe


Jeg er farlig!

Hva har dere gjort på idag da?
Kos dere i kveld! Så snakkes vi imorgen:)


 


 

 

All I want for christmas is youDet øverste på ønskelisten min til jul! Noen flere som vil ha en kjæreste? Jeg er ialefall desperat, så er du en gutt som leser dette, call me!

Bursdagsbarnet


Leker med gaveer!


Maler fuglehusHeisann dere! Idag ble min søte lillebror 5 år. Hurra! Vi hadde jo barnebesøk igår, så idag har det bare vært familien her, så det har vært kos! Nå skal jeg snart se litt på pretty little liars, og klokken 21.00 skal jeg trene litt styrke og tøye, så det er vell sånn resten av dagen min, henger sikkert litt i stuen med bursdags


Gratulerer med dagen verdens beste lillebror! Klem og suss fra dadda

 

Saturday

Hei herlige! Meg og Nathalie var jo å lekte litt med ungene i besøket til broren min, noe som var ganske stress! Var jo litt sånn koselig også da, men det var så masse mat som måtte lages, og unger som bare ville leke hele tiden, heheh. Men hvertfall, etter besøket dro, tok meg og nathalie oss en tur ut i snøen for å ta noen bilder, hahah, sløveste bildene jeg har sett av oss! heheh, slitne unger, ahah, jaja, ialefall så sitter jeg å slapper av på rommet mitt nå, og hører på musikk ogsånn, skal straks se litt på pretty little liars, hvorfor forteller jeg dette? okei, nå slutter jeg før jeg kleiner meg ennå mere ut, vi snakkes!


hehe, jeg dauer!  søta


Legger ikke ut flere bilder nå, eheh

 


Hva har dere gjort på idag?

These days

Heisann søte lesere! Ble dessverre ikke noe blogging på torsdag eller fredag, fordi at på torsdag var jeg på foreldre møte, etter det var meg og nathalie og kjøpte inn ting til halloween party, når jeg kom hjem trente jeg styrke og tøyet, så dusjet jeg, så leste jeg litt til prøven vi hadde igår, så hadde dessverre ikke tid til noe blogging. På fredag gjor jeg meg klar til halloween fest med nathalie, så dro vi på festen og kom ikke hjem før i natt, så ble heller ikke noe blogging da. Nå kommer nathalie snart bort, så kommer det masse unger fordi lillebroren min skal ha bursdagsbesøk, også skulle meg og nathalie være der og hjelpe til med å finne på litt leker ogsånn, så sånn blir det ja... Vi snakkes senere!

Follow me

Heisann dere! Akkurat nå har jeg ingentig å blogge om med tanke på at jeg sitter i sengen med joggebukse og nesten null sminke, så er ikke så fristende å ta fram kamera nå. Jeg tenkte at jeg si litt andre steder dere oppdateres av meg på,  bare sånn om dere vil det:)


Instagram: Juliesommeer

Twitter: juliesommer

formspring: juliemsommer
Nå skal jeg se på pretty little liars, så vi snakkes!  

 

Slapper av

Hei søte dere! Jeg var bare ute i ca en halvtime og stuntet, så gikk jeg hjem og spiste. Nå ligger jeg i sengen med kakao og puse teppe og bare slapper helt av, skal straks se noen episoder fra pretty little liars på pcen, leste om det i et gammelt topp blad og bare fikk sykt lyst til å se litt på det. Poster ukens spørsmål litt senere :)


 

 

 

  

Instagram

Heisann søte dere! har ikke noen spørsmål til ukens spørsmål som er imorgen, så om du lurer på noe, spør masse fram til imorgen kveld :)


har du instagram? Follow meg: juliesommeer

Koselig fredag

Heisann dere søte! Ida
g er det jo høstferie som er utrolig deilig! har ventet på dette en stund nå! 
Ida
g har jeg ikke gjort så masse spesielt,  har bare hengt  hjemme å kost meg med Ticamasalas(?) til middag, oreo milshake, donut, brus og masse mer  godt.   
Nå sitter je
g i stuen og ser på Norske talenter.  Vi snakkes!   

 

Before I die


♥♥♥♥♥♥

 

25.09.2012

Heisann dere søte! Nå blir det bare sånn kjapp iPod blogging om dagen.
Idag rundt 6 tiden tok meg og nathalie bussen opp til hallen og var der resten av dagen sammen med mange andre folk.  Når vi kom tilbake måtte vi passe søsteren til Nathalie en liten stund, og etter det gikk vi ned på butikken og kjøpte litt ting til imorgen når vi skal på fjellet med skolen, gøy... 

Søte jenter som venter på bussen! 

Kos dere videre ikveld! 

Denne uken

Heisann dere herlige lesere! Først vil jeg si tusentakk for de søte komentarene dere komenterer, selvom jeg har gått nesten hele uken å blogge for dere! 
Denne uken har egentlig vært ganske travel og gått for det meste i det samme. Har trent vær dag etter skolen, to dager cheer og resten styrke og tøying hjemme, utenom torsdag, da hadde vi styrke i gymmen, og når jeg kom hjem øvde meg og nathalie til samfunnsfag prøve hele dagen.
Idag har jeg også trent og tøyd, men før det hørte jeg bare på musikk med høytalerene og prøvde litt klær fra skapet, var litt på pcen og spsiste og drakk saft (haha, vannlig fridids greie for meg det)
 


uheldig med den ja

 Bildene er tatt idag før jeg trente, sløv etter skolen! 

Ha en fin kveld mine søte lesere!  

Lørdags kveld

Heisann dere! 
Idag har meg og Rebecca passet lillebroren min siden mamma og pappa var i bryllup, og da hadde vi fått penger til å kjøpe noe, så vi kjøpte sjokolade, brus og cup cakes og lagde oss det.


Er hvis i 2013 ifølge disse bildene da.. haha 

Ha en fin kveld videre!

07.09.2012

Heisann! Idag skulle meg og Nathalie egentlig på senteret å kjøpe klær til pirate party imorgen, men hun kunne ikke siden hun skulle til tanten eller noe sånn. 
Så idag har jeg ikke gjort noe stort, har sett på norske talenter med familien. Ellers har jeg ikke noe mere å si, kos dere videre i kveld!

Kos dere videre i kveld alle dere søte! 

 

Cheerleading imorgen

Hallo dere!
Sorry for null blo
gging i  helgen, men har ikke orket. Så tenkte jeg skal opptatere dere nå.
På fredag var jeg på skolen, og etter det var meg og Nathalie på spar kjøp siden hun skulle kjøpe en ny foundation, hun kjøpte også fake negler som vi tok på når vi kom tilbake.  Litt før 8, lagde vi oreo milshake, litt snop og satt oss ned å så på Norske talenter.
På lørdag var jeg bare hjemme og chilet til ca klokken 6, da kom Nathalie bort. Vi gjor egentlig ikke noe spesielt.
På søndag, altså idag har meg og  Nathalie øvd og øvd til cheerleading som jeg beynner på imorgen + rebecca en liten stund. 
Har bare to bilder fra fredagen, så det får bare gå.Flinke pappa til å ta bilder ja.

 

                       


Syker meg

Heisann dere! 
Idag helt siden jeg sto opp har jeg bare følt meg helt jævlig. Har hatt hodepine, vondt i magen og vært kvalm.
Men tok meg en parasett for en liten stund siden, så er mye bedre nå. Har fått et topp blad som jeg har lest litt i, ellers har jeg sett på tv og sovet litt.  Musikk!!

Noen flere som er syk da? 

Ha en finfin kveld videre!  

Oreo milshake

Heisann dere! Sorry for dårlig opptatering i det siste, men har ikke hatt tid eller hatt noe bloggelyst

Idag etter middag lagde meg og lillebroren min oreo milshake, åh, det var sykt godt! Så tenkte at dere skulle få oppskriften, så dere kankje vil lage det selv ;)
Oppskriften under er for to glass!

Ingredienser:
4 kuler vaniljeis
12 oreokjeks
2 dl melk

 

Slik gjør du:
Bland alt i en blender. Kjør til alt er blandet og kjeksen er finknust.
Hell shaken oppi glasset. Pynt gjerne med krem, sjokolade saus, oreo kjeks elns. 

Ha en fin dag videre allesammen! 

Smoothie kos!

Heisann dere! Sorry for dårlig opptatering her på bloggen, men har masse annet jeg skal gjøre nå for tiden, også er det ikke alltid like gøy å blogge når jeg ikke får så masse komentarer. Men tusentakk til dere som leser og komenterer! 
Idag har jeg vært på skolen, gjort lekser og øvd til prøve som er imorgen, ææ, skummelt! 
Vi snakkes! 

 

Sool idag!

Heisann! 
Idag var meg og Nathalie ute og solte oss i flere timer! Har vært så sykt deilig vær ute idag!
 

Photoshoot

Heisann dere! 
Idag har det vært sykt fint vær, så meg og Nathalie tok oss en tur ned til liavannet og hadde en liten photoshoot!


 

Overnatting

Hei dere! 
Idag er jeg på overnatting hos nathalie, igjen, hehe, kos! Vi har tatt masse bilder idag!Ligger ikke flere inn nå. Kommer video imorgen som jeg spilte inn tidligere idag, men må bare redigere den ogsånt! 

Nytt idag

Heisann dere!
Ble dessverre ingen blogging igår, siden nettet ble slått ned av lynet.
Tilbake til overskriften. Idag dro meg og mamma en tur til senteret siden jeg måtte få meg en ny concealer, også fikk jeg også Justin Bieber parfymen Someday, åh den er så god! Etter det dro vi bort til en venn av mamma og var der en halvtimes tid. De har et speilrefleks kamera da, canon eos 450D som de ikke skjønner seg noe særlig på, så hun sa det at jeg bare kunne ta det med meg hjem og låne det en stund, så nå har jeg speilreflekks kamera folkens!! 


concealer fra vita 109.-


someday parfymen(den store) fra vita 395.-


//canon eos 450D

Nå skal jeg skifte, ut å jogge, så hjem og tøye (;

Outfit 05.08.2012

Heisann! 
Idag har det vært ganske fint vær her i Bergen, shorts vær! Håper det bare holder seg ut sommerferien. 
Her er ialefall outfitet mitt for idag.

Merker at jeg har fått en god del mindre komentarer og noen få mindre lesere etter jeg var bortreist første gang,  men sitter stor pris på om dere vil legge igjen en komentar (:

 

Home sweet home!

Hei dere! 
Idag etter 8 timers kjøring kom vi hjem til Bergen, var utrolig kjipt å komme hjem til det regne, også allerede, de dagene vi har vært der har flydd, skulle ønske vi kunne vært der en uke til.
Inatt skal jeg ligge hos Nathalie, så det blir ennå en natt med henne. Vi skal kanskje lage en video derifra, men er ikke sikkert, spørs hvor mye filming det ble tilsammen. Vi var nok ikke så god til å filme så masse, men vi får se.


Jenta sover jo


hade lillehammer! 

Hunderfossen familiepark og Jorekstad badeland

Heisann dere! 
Idag tidlig dro vi ut til Hunerfossen familiepark og var der til det stengte klokken 18.00. Det var kjempe gøy der og masse forslkellige ting å ta. vi spiste også middag der. Når vi dro ut fra Hunderfossen kjørte vi direkte bort til Jorekstad badeland, der var vi til rundt 20.30.

HUNDERFOSSEN FAMILIEPARKfint må jeg siVåter oss i en rafting
 

JOREKSTAD BADELANDVi snakkes♥


 

Gondolen og Barnas gård

Heisann dere! 
Idag når meg og Nathalie våknet spiste vi frokost, stelte oss, også kjørte vi ut til Gondolen, gondolen er noen stolheiser (?) som kjører oss opp og ned ifra et fjell, akkurat som ulriksbanen. Etter vi hadde tatt den kjørte vi bort til en gård som heter barnasgård, Der var vi til halv 5, før det begynte å regne. Da kjørte vi opp på en resturant og spiste middag og kjøpte noe digg til en film vi nettopp har begynt å se. 


Meg og søteste sharon er klar til gondolen

 

Barnas gårJeg holdt verdens søteste kanin!


  

Annkomst i Lillehammer

Heisann dere! Det er nett her, så blir blogging her ifra!!
Idag kom vi endelig fram til Lillehammer etter 8 timer med kjøring, stress! Når vi kom fram i leiligheten vi skulle bo i, så vi oss rundt i huset, så tok vi sengetøy og ordnet litt på rommet våres, ble ganske koselig, på rommet har vi eget bad og altan, også har vi badstu i huset, sykt digg!
Imorgen skal vi til hunderfoss familiepark, gleder meg sykt! Så da blir et masse bilder til kvelden!
sengen våresBelieve♥

 


altanen våres
badstuen, så sånn halve der
badet

 

Pakking på g

hei dere! Nå er jeg akkurat ferdig med å pakke. Imorgen reiser jeg til hunderfossen sammen med Nathalie og hennes familie.For dere som ikke vet hvhunderfossen er så er det en fornøyelsepark som ligger i lillehammer. Vi skal bo i en hytte fem min unna hunderfossen, vet ikke om det er nett der, så er ikke sikkert jeg får blogget før jeg kommer hjem igjen, men hvis ikke jeg får det, så gled dere til masse bilder! Men skal blogge om det går, men hvis ikke, snakkes på søndag! 
Pastasalat♥

                

Overnatting dag 3

Hei dere! Idag er 3 dagen jeg er på overnatting hos Nathalie. Idag skal vi se fritt vilt 3 for vi så den ikke igår då. Ellers skal vi nok være på pcen og sånne ting.

 

Overnatting

Heisann dere! Igår så dro jeg på overnatting hos nathalie også skal jeg ligge her til imorgen også, så vi skal kose oss kjempe masse, vi skal se skrik 2 og skrik 3. Vi er også alene her ikveld, så det skal skummelt, haha! Ha en fin kveld videre alle sammen! 


Smoothie

Heisann dere! Litt tidligere idag lagde meg og nathalie oss en døds god smoothie, så tenkte at jeg skulle gi ingrediensene til dere!

Ingredienser:
1 banan
Ca en kvart pose med frosne jordbær
Litt appelsinjuice

Slik gjør du:
Bland alt oppi en smoothie mikser og la det blandes til den ser ferdig ut.

iPod bilder desverre! Var utrolig godt å dyppe en banan oppi.

Mitt lille land 22.07.2011

Idag har vært en spesiell dag for alle her i Norge. For et år siden ble 77 uskyldige mennesker fratatt livet. Breivik plasserte en bombe i Regjeringskvartlaet og tok liv av 8 mennesker, like etter dro han ut på Utøya hvor glade og engasjerte ungdommer hvar på sommerleir. Der skapte Breivik et mareritt for alle tilstedeværende, han skøyt overalt rundt seg og drepte tilsammen 69 ungdommer og voksne.

Mine tanker går til alle dere pårørte og alle familier og venner som fikk høre at noe så forferdelig hadde skjedd med noen som dere var glad i. Jeg kan ikke tenke meg å få høre dette, høre at en jeg står nærmt er skadet eller har mistet livet, det må være helt forferdelig! De som satt hjemme og så dette på tv og visste at en de sto nærmt var på utøya, prøvde å få tak i de, men de fikk ikke tak i de, de så  at antallet med døde folk økte, tenk frykten de satt med inn i seg! Det er helt utrolig hva som har skjedd.. har ikke ord!

Hvil i fred alle dere engler som er fratatt livet 22 juli 2011. Kondolerer til alle de pårørte og alle familier og venner som har stått nær noen som har mistet livet i denne tragedien! Igjen viser vi at Norge står sammen og viser kjærlighet over alt hatet Breivik skapte. "Hvis en mann kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi alle kan vise sammen" ♥


Sender dere alle varme tanker.

 

Så vil jeg bare si at jeg har vært på landet denne uken og jeg har jeg ikke vært på nettet, så har vært null blogging. Men ligger ikke ut bilder nå i dette innlegget.

Mah girl is home!

Hei dere! Idag kom endelig Nathalie hjem etter nesten en måned! Med en gang hun kom hjem begynte vi å bake kake, og rett før den ble ferdig kom mamma, pappa og julian hjem. Når de kom begynte de å lage middag, meg og nathalie tok sikkert to tygg før vi ikke klarte mer fordi vi lo sånn, haha. En liten stund senere tok vi oss hversitt kake stykke. Resten av dagen har vi kost oss med musikk, snapchat, snakking og apsulutt alt mulig! Hun skal ligge hos meg inatt så det kommer til å bli sykt gøy, vi skal se to filmer og bare kose oss sånn sykt mye! 


Nathalie er ikke så sykt flink til å ta bilder heller 


love u snuppa<3

 

Ny header

Heisann dere! Jeg har fått tilsendt meg et par headere som var utrolig fin, men jeg valgte å ta den headeren som jeg har nå, of den var så utrolig fin synes jeg! Men det kommer sikkert til å bli litt bytting innimelom da, hehe. 

Jeg er foresten ikke dratt på landet idag, skal nok ikke på landet på en liten stund, siden vi drar kanskje til voss på mandag, kommer ann på været, også er det vg lista på onsdag, så drar sikkert ikke før torsdag ellernoe sånn :) 


Tusentakk til tonje som har lagd den! og alle dere andre som har lagd til meg, kommer kanskje til å bruke din header her etterhvert :)

Hva synes dere om headeren?

277 days left

Nå er det akkurat 277 dager igjen til jeg ser selveste Justin Bieber 17 april 2013! Herregud jeg gleder meg! Kan nesten ikke vente, dagdrømmer hele tiden at jeg møter han og at jeg blir one less lonley girl, haha, tenkt om jeg blir det da! Sykt!

Er det noen flere som skal på konserten? Hvis det er den 17, så husk at jeg er der da ;)

Kort tavle

Heei skjønne dere♥ 
Idag dro jeg og mami til IKEA og kjøpte kort tavle til meg, så nå har jeg hørt på Justin bieber musikk og hengt opp bilder! Skal henge opp mase fler, men gadd ikke skrive ut så mangen bilder, hahah! Men imorgen drar jeg på landet, så vetikke om det blir blogging der ifra, nettet er treigt der, hehe, men skal blogge imorgen før jeg drar ialefall, så dere vet når det siste innlegget kanskje kommer.
En perfekt dag!

Hei dere skjønne♥ Idag har vært verdensbeste dag! Startet dagen med å kjøpe justin bieber billetter, fikk ikke tak i diamond siden jeg hele tiden mast siden og når jeg tilslutt kom meg inn var det utsolgt for alle billetter den 16. april , men så var det heldigvis noen sittebilletter igjen den 17. april, herregud, tenk at jeg skal på justin bieber konsert og se selveste Justin Bieber live med mine egne øyne!!! Sykt 

Litt etter jeg hadde roet meg ned og sånn tok jeg meg en kjapp dusj og gikk bort til rebecca. Vi hang litt hos henne før vi løp rundt liavannet og jogget, og når vi kom ned der det går ann å bade, hev vi av oss klærne og løp uti og badet i 15 grader i luften og null sol, YOLO! Sykt deilig! var faktisk ganske varmt i vannet og. Etter 20-30 minutter har vi bare kost oss litt hos meg, og litt hos henne! Nå har jeg nettopp fått topp blad, så skal lese det etter bloggingen!

 
Etter svømming! sorry for dårlig kvalitet, bilde er egentlig tatt med kamera, men det går ikke ann å legge inn bilder på safe mode(som jeg må bruke) så jeg måtte ta bilde av bilde med ipoden, så legge det inn på bloggen der, så hente det fra bloggen med pcen, stress! 


kan si dette her gir mening til dagen min idag! bading i 15 grader ute og null sol, og Justin bieber billetter♥


damn hot! 

Its summer baby

Heisann dere! Endelig føles det som at det virkelig er sommer ute! Det er så deilig! Idag har jeg logge ute på plenen til mormor og solt meg noen timer, også øvde jeg litt på å snurre hjul, hehe, livet er herlig!

Beklager for dårlig blogging, men vi gjør så mye her så har ikke så god tid til å bare sitte inne å blogge.

Jeg har fått litt farge!

Vannmelon & brownies
Hei dere♥ Iste fikk jeg litt penger og gikk ned på butikken og kjøpte vannmelon, brownies kake biter(?) og sjokoladesaus. Skulle egentlig kjøpe jordbær, men de var tom, så da tenkte jeg at det sikkert var godt med vannmelon og sjokoladesaus, det var faktisk veldig godt, overaskende. Beklager for dårlig blogging, men har ikke bloggelyst, hehe, også går det ikke å legge inn bilder på min pc siden den har fitte virus, så må bruke den på safe mode og der går det jo selfølgelig ikke ann å legge inn bilder, og mamma sin pc er no helt ute og kjører, så det går ikke ann å skrive noe med den. Men idag var jeg ganske så smart og tok disse bildene med kameraet, lå de inn på mamma sin pc og sendte de på email til meg, gikk på min pc, lagret de fra emailen min og lå de ut, heheh. Vi snakkes!

 

Kveld med mamsen

Hei dere!
Nå sitter jeg her med mamma og ser på en film som heter tequila sunrise, iste så vi en film som heter lovlig blond og før det igjen så vi en film som heter bring it, hehe, TV3 stalkere skal jeg si.

iPod bilder

Sommer vær i dag

Idag har jeg vært litt sånn slap, så har ikke giddet å gå ut, men det har vært så fint vær så jeg har logge på altanen og solt meg nesten hele dagen, det har vært så deilig!

Første helgen i sommerferien 2012

Hei dere! 
Sorry for at jeg ikke har blogget denne helgen men har vært ganske opptatt. Men nå er det sommerferie så er det ungdomsskolen når den er ferdig♥

Fredag
Etter siste skoledag på barneskolen som var utrolig trist, men også veldig deilig og tenke på var jeg med, malin sofie, irmelin, elise, marthe, bendik, nicolai, martin, victor, stian, jeg tror det var alle. Vi var på trampolinen til Malin sofie og bare chillet der, så var vi litt inne hos malin også. Rundt 10 tiden om kvelden dro meg, irmelin, malin sofie, marthe og karoline bort på marikollen til marthe og overnattet der, det var kjempe gøy, også hadde vi kjøpt så masse digg også skypet vi med martin og victor hele kvelden.


<-- meg, irmelin, malin, marthe
skyping 


siste skoledag, sykt fint av meg!

Lørdag
Vi var hos marthe til halv 5 tiden så dro vi opp på toppen og var hos karoline, og siden det var santans var forleldrene hennes i nabolaget og grillet så vi tok oss to pølser. Litt etterpå kom victor og daniel bort så var vi med de til det var kveld og alle gikk hjem.


malin er fiin 

Søndag
Startet dagen med å dra opp på toppen og være med irmelin, victor, martin og nicolai. Litt senere når de dro på fotlball skole dro meg og irmelin bort på mcdonalds. Når vi kom tilbake var vi med victor, stian og nicolai.

Mandag
Idag var jeg med irmelin, malin (sofie), nicolai, martin og stian. Vi har vært på trampolinen til Malin og litt sånn, men jeg måtte dra hjem i 8 tiden fordi jeg har fått øyebetenesle, så jeg måtte nok til legen for å få noe til det, men legen var stengt, hehe men har fått en sånn krem man tar inni øyet som vi fikk for ikke lenge siden, så den hjalp veldig.

 

 

 

 

Idag+flere bilder fra ballet


<-- malin sofie, karoline, elise, irmelin, meg, kristina
Verdens beste venner♥


Vi fikk blomster av rektor, siste året på barneskolen


Vet ikke hva jeg holdt på med, men føler kristina så litt rart på meg...


Guttene danset 


herligste gutten jeg vet om♥


fineste♥

 

Idag
Idag hadde vi fri siden vi var på ballet til klokken 11, så jeg sov lenge idag. Men etter jeg hadde voknet og stelt meg, ringte jeg til irmelin og var med, irmelin, malin sofie, bendik, nicolai, martin, elise, marthe, victor og stian, også var det jo så fint vær idag så vi gikk rundt i tube bh og var på trampolinen til Malin Sofie. Etter en stund gikk alle guttene utenom stian for de skulle spille kamp, så da var det bare de jentene som står lengre oppe og stian.

Ball igår

Hei dere♥ 
Igår var det avslutning og ball med trinnet, beste ballet jeg har vært på! Alle danset og hadde det kjempe gøy, og det var masse slow, det liker vi. 


de to som danser der er meg og stian, vi var de første som danset slow, så da sto alle rundt oss, kleint 


der og danser meg og stian 


jentene mine♥


søte♥


<-- kristina, karoline, marthe, andrine, irmelin, meg, elise, malin sofie
Jentene mine♥


Det kommer sikkert flere bilder etterhvert. 

Outfits+idag

Denne uken er egentlig ganske grei, idag på skolen skulle vi bare øve til avslutningen og scanne litt bøker ogsånt, ikke noe jobbing, imorgen drar våres klasse (b klassen) til lygra og griller og fanger sauer og litt sånn, på onsdag vet jeg ikke, sikkert mer rydding og sånn, på torsdag er jeg ikke helt sikker, og på fredag får vi vite klassene til ungdomsskolen♥ Og vi har kun to lekser dene uken, og neste uke har vi ikke lekser♥

Idag ette skolen, solte jeg meg litt, så på one tree hill og var på pcen. Kvart på 7 dro jeg opp på stadioen og var med mangen folk og så på kampen våres lag spilte. Jeg skulle egentlig spille selv, men hadde ikke lest meldingen jeg hadde fått. Herlig spilt av dere, vi vant 2-1.Når kampen var ferdig ca halv 9, gikk hjem hjemover sammen med Elise og Andrine. Når jeg kom hjem fikk jeg penger til å kjøpe grillmat, drikke og kjeks til imorgen, kjøpte en sjokolade og då. Men det var mesteparten av min dag. Jeg tok ikke noen bilder, så ligger bare inn noen outfits bilder. 


Ola jakke-Bik bok   Topp-bik bok   shorts-cubus

 

Mobilen har suge kamera, skal kjøpe speilrefleks om noen få tusen kroner, men de kommer raskt, skal få 1000 kroner av mamma, så da er det bare 1000 kroner igjen :)

 

Idag

Idag var jeg først hjemme en stund. Da hadde mamma besøk av en venn av seg som heter Anita og hun har en datter på to år som heter emma, og pappa hadde besøk av en venn av seg. Vi fikk begynt å grille litt i det fine været før det begynte å hølje ned med regn. 
Jeg har også vært med Rebecca idag. Vi var først litt inne hos henne før vi gikk ned på butikken og kjøpte litt digg. Når vi kom opp igjen var vi på pcen en stund også så vi never say never, off tårene rant for å si det sånn. Men imorgen skal vi kanskje på kino og se "LOL".


<3<3


nydelig! 

 

Bilder fra bursdags besøket


velkomst drikke


søta mi♥


så skulle jo meg og marthe begynne å vise hvor myk vi var, hehe