Blogg


Pirate party 2012

Hei dere søte! 
Har ikke noe å blogge om nå, fordi jeg ikke har kamerat for tiden, henter det en av dagene. Men tenkte å skrive litt om pirate party som var på lørdag.

Fikk noen spørsmål om jeg ikke var for ung, og ja det er jeg, men var flere  som var for ung som var der, så meg og Nathalie gikk der vi og.
Det var drit fett der, koste meg kjempe masse! Herlig musikk, herlige folk, herlig stemning, herlig crew osv.

på bildene jeg er på er det rød ring, og bildene nathalie er på er det blå, tar ikke ring på alle de andre vi var med siden jeg ikke pleier å nevne de her osv.   


Klar til pirate party! Glemte å ta ring rundt nathalie, hun står ved siden av meg Jeg orker ikke å finne flere bilder som jeg må lagre, legge rundinger rundt å legge de inn her, så håper det holder med disse for nå, så snakkes vi! 
Ha en fin kveld!  

Outfits


Skjorte - bik bok
singlet - bik bok
shorts - only 

Senteret idag

Idag en liten stund etter skolen dro jeg på senteret for å finne kjole til ballet på onsdag. Fant mangen fine kjoler, men de var veldig dyr, også er det så mangen som har de jeg vil ha så det var litt vanskelig å finne en, men fant en utrolig fin en som jeg lå av til imorgen. Akkurat nå sitter jeg på pcen og drikker te<3

Pyjamas party

hei dere♥
Sorry for dårlig blogging i det siste, men har ikke giddet.
Nå snart skal jeg i pyjamas party med jentene mine hos Elise søta som har bursdag idag, så gratulerer med dagen♥  


 

Vi skal sikkert ta masse bilder så de kommer sikkert inn i morgen. 
 
    

Outfits 9.06.2012

Dårlig kvalitet sa du? 

Bursdag besøk

Hei søtiser♥
Idag var jeg i besøk til to i klassen min, utrolig koselig. Men jeg er ikke så flink til å ta bilder, så tok ikke bilder av noen personer utenom et av Marthe, men det er andre som har tatt mangen som de legger ut imorgen, så de kommer inn på bloggen da.


orker ikke å rotere bilde... 

 

igår-idag + overnatting + ny bikini

Igår
Litt tidlig igår tok jeg bussen til oasen og møtte rebecca, så gikk vi inn på oasen, og hun kjøpte seg en bukse og jeg kjøpte en ny bikini også delte vi en chikken salsa fra meccen. Etter oasen gikk vi i og hentet lilleboren til rebecca i barnehagen. etter det gikk vi hjem til rebecca og spiste spaggetii, når vi hadde spist det gikk meg og rebecca bort på oasen igjen og kjøpte eplekake og spiste det. En stund etterpå gikk vi hjem til Rebecca og chillet med tv og facebook. Når det ble kveld tok vi på en skrekkfilm som heter "the eye" og spiste cookies og sjokolade. Når filmen var ferdig lå vi bare å snakket til vi sovnet. 

Idag
Når meg og Rebecca voknet idag var vi alene hjemmet, så vi gikk inn i stuen og så litt på tv. Etter det tok vi på en dvd om hvordan flat mage og sterk rygg, når vi var ferdig med den fikk vi begynt litt med en dvd om forbrenning før moren til Rebecca kom hjem med baguet til oss. Rett etter vi hadde spist den stelte vi oss, stakk ut og var litt på oasen og sånn. Så stakk vi bort på essoem og kjøpte smågodt, så kom pappa og hentet meg. 

Overnatting 
Nå er jeg på overnatting hos Nathalie, kooselig!


eplekake

Ny bikini
Tenkte å vise dere den nye bikinien jeg har kjøpt meg, men ikke trusen siden den var for stor, men den var liksom en helt vannlig bikini truse liksom.  

Dagen idag.

Idag tok jeg bussen ut til Fyllingsdalen for å være med Rebecca, også var vi med en som heter Cassandra en stund og. 
Når jeg kom der, gikk vi bort på kiwien og kjøpte berlina boller, etter vi hadde spist de, gikk vi opp en sykt lang og skumel stige som gikk opp til taket på oasen, og stigen var egentlig stengt, så vi måtte klatre inn i den sikkert to meter oppe fra bakken.  Etter en god stund når jeg endelig turde å klatre opp til taket hang vi der en liten stund før det kom en mann fra høyblokkene bak og begynte å plystre på oss og alt sånn, da stakk vi ned så fort vi kunne. (han så farlig ut) Etter det var vi litt rundt omkring og koste oss. 


nedenfor det taket, så ikke så høyt ut siden vi tok ikk bilde rett ned liksom, men det var utrolig langt ned.


baber oss på taket. (deilig du er rebecca! og btw, det er høyblokken bak de)
Follow me on instagram

Følg meg på instagram- juliesommeer

Nytt design

Som dere sikkert har merket har jeg fått nytt design. Egentlig fikk jeg det for to dager siden, men det har ikke vært noe header eller noe sånt før nå, siden rett etter jeg hadde logge designet inn på bloggen min, fucket nettet seg, også begynte det først å virke nå for en liten stund siden. Og da var jeg rett inn på pcen og fikset header, profilbilde, profiltekst og alt det.

Hva synes dere?

konserten+besøk av mormor

Er vell ikke den eneste som har sittet hjemme idag mens Justin Bieber har vært i Oslo og hatt konsert? 
Sykt kjipt å sitte hjemme å se konserten hans fra tv og ikke være i Oslo å se han live. Han sier at han kommer tilbake til neste år da, håper det kommer en konsert då, for da skal jeg være der! Men det er et helt år, det er utrolig lenge til då. Årh, for en dag.


Disse to sangene går på replay om og om igjen♥

Ellers har vi hatt besøk av mormor idag, hun skal ligge her til imorgen. Nå nettopp har hele gjengen utenom meg spist pizza, jeg gikk for kebab jeg. Og utenom Julian då, han sover :)

 

Kjører lite sminke, ekkelt hår og webcamera jeg :)


 

10 Ting dere kanskje ikke visste om meg.

1. Jeg har gått på 3 forskjellige skoler

2.Meg og Nathalie ble gode venner 1.klasse når vi gikk på skole med hverandre, men var aldri med hverandre når jeg byttet skole i 2.klasse, og neste gang jeg var med henne var i 7. klasse og vi ble bestevenner da, og har vært det siden.

3. Jeg ble også ganske god venn med Irmelin og Kristina i 1.klasse når jeg gikk på fotball med de i 1 og 3 klasse og neste gang jeg var med noen av de var når jeg begynte på flaktveit med de i 6.klasse.


Første dagen med deg på 7 år<3

4.Min favoritt kjendis er min kjære Justin Bieber

5.Jeg er seriøst forbanna for at jeg ikk skal på konserten hans i oslo imorgen!6. Jeg går på fotball

7. Jeg bor sammen med moren min, faren min, lillebroren min og storebroren min annen hver helg

8. Jeg kan fort bli irritert over ting folk gjør som bare er helt teit.

9. Jeg liker ikke sånne sykt fjortiser, men kan godt se ut som en fjortis selv på mangen bilder.

10. Rommet mitt ble ferdig opp pusset for to dager siden. 


God natt♥

Forresten, jeg tror jeg kanskje svarer på spørsmålsrunden imoregen, kanskje litt dumt å legge ut et innlegg med masse fakta om meg da? Jaja, hvis du skal spørre meg om noe, spør HER, (og når jeg sier HER, så mener jeg ikke her som i dette innlegget, da mener jeg at du skal trykke der det står HER også spørre der) men det er ikke sikkert det kommer imorgen, vi får se.

 

Sporty + outfits

Idag føler jeg meg ganske sporty. Det første er at jeg ikke har spist noe usunt idag og bare har drukket vann, det andre er at jeg har vært ute å jogget, ganske grei dag egentlig.


Salat♥

OUTFITS


Det var egentlig et bilde der jeg glemte å ta på selvutløser, hehe


Fjortis
    

Brownie på 4 min

Nå holder  meg og Nathalie på å brownie på 4 minutter. Og der var de ferdig. De var faktisk ganske god, men jeg synes det var litt for sterk sjokolade, siden naalie tok jo selvfølgelig den mørkeste kakaoen, men jeg andbefaler å prøve det, men å ta en litt lysere kakao.

Oppskrift:
4 spiseskjeer mel
4 spiseskjeer sukker
4 spiseskjeer olje
3 spiseskjeer melk
2 spiseskjeer kakao
1 egg

Slik gjør du:
Du blander alt i en bolle, så ta du det i en kopp, og tar det i mikroen i 4 minutter. 

  

Tre sommerkjoler

Idag kom mamma med tre utrolig søte sommerkjoler til meg, og det er akkurat det jeg trenger nå siden jeg har nesten ingen kjoler.


Alle kjolene var fra bik bok.

Uredigerte bilder, og utrolig sløv i fjeset, men det er forde den dumme blitsen blennet hele fjeset mitt.

 

 

Summer wantsNordnesbadet!

Idag med klasssen dro vi til nordnesbadet, fysøren så digg det var! Det var en sjø der det var en brygge vi kunne svømme ut til, og jeg var den første utav alle som svømte ut der, hehe, jeg er stolt, men så kom elise og mangen flere litt etter, og meg og elise måtte svømme fram og tilbake hele tiden for å hente alle de andre, siden de turte ikke å svømme bort der selv, hehe. Også var alle oppe fra vannet, mens meg og elise var oppi vannet hele tiden og fløt på bølgene, dukket ogsånt. 
Så var det et basseng som var varmet opp, det var sykt deilig! 
 Etter vi hadde badet en stund grillet vi, også badet vi ferdig etter det. 
 Det var min utrolig koselige dag med beste folkene!


Dette er ikke nå når vi var der, da var det mye mere sol! Men det er sånn det ser ut på nordnesbadet, kanskje noen av dere har vært der? 

 

Idag + imorgen

Idag på skolen tok vi kkassebilde og potrettbilde, jeg tror egentlig det gikk veldig dårlig, heheh, men vi får se når vi får bildene. Ellers har det vært en ganske grei dag, det har vært oppe i 30 grader idag så har vært veldig varmt. Håper jeg har fått litt farge, men jeg blir ikke så lett brun jeg.
Imorgen på skolen skal våres klasse til nornes og bade og grille, gleder meg sykt, kommer til å bli sykt digg!

Da er det paradise<3

Nydelig vær!

Det er så deilig vær ute nå, fysøren!
På skolen idag gikk vi med shorts hele gjengen, det va var døds deilig.
På skolen var våres klasse på tur til andre friminutt for å finne snegler, æsj! Men når vi skulle tilbake til skolen gikk vi bort i hjortlands vannet og vasset der.
Når vi kom tilbake til skolen kjøpte vi krone is, også spiste vi lunsj. Når det var friminutt hadde mangen av oss på trinnet vannkrig, det var døds gøy, og irmelin ble jo kliss våt, heheh.
Nå skal jeg gjøre ferdig leksene, spise middag så skal jeg opp på toppen og være med irmelin, Malin Sofie, Marthe, Elise og Karoline og ha vannkrig.

Outfits
Mage topp fra Gina tricot - vet ikke pris
Mage shorts fra only - 249.-

Dagen idag med sommer vær!

Idag har det vært drit fint vær hele dagen, fysøren så deilig det har vært!

En times tid før skolen var ferdig skulle jeg til tannlegen, det gikk egentlig ganske greit, de skulle bare sjekke tennene mine. Når jeg kom hjem skiftet jeg til shorts og gikk ut på altanen og solte meg en stund, så gjor jeg lekser. Etter det var jeg på mamma sin pc på altanen og bare chillet. På fotballtreningen var det ganske gøy, vi var bare ti stykker og det var masse sol! Dritt digg!

Jentene mine på skolen<3

Trente i shorts<3

Strawberry, flower and sun

Spørsmålsrunde!

Tenkte at det var på tide med en spørsmålsrunde nå siden jeg ikke har hatt det siden starten av bloggen.
Så bare spørr ivei dere, jeg svarer på alt, så svarer jeg på video.

17 mai

Igår var det jo 17 mai, jeg begynte dagen i byn å se på buekorpsene ogsånt. Og i 1tiden dro vi hjem, så lagde mamma lunsj. Etter vi hadde spist det, stelte jeg meg litt, så gikk jeg bort på li skole og møtte nathalie, også gikk vi bort til Nathalie og henten noen ting fra henne siden hun skulle ligge hos meg. Etter det stakk vi bort til meg og ordnet oss litt også skulle jeg spise middag, da hadde mamma laget rømmegrøt og hotdog, jeg tok en hotdog. Litt senere gikk meg og Nathalie bort til henne igjen, så kjørte vi til tivoliet, der var vi til litt over 22.30. Og meg og Nathalie var så flink at vi tok alle de skumleste tingene! Stolt.


inni den ene karusellen.
Hadebra tivoli♥

Bursdagen min

Idag er jeg tennåring! Dagen begynte med at mamma, pappa og Julian (lillebroren min) kom inn å sang for meg med en muffins med et lys på. Etter det stelte jeg meg og sånn, når jeg var ferdig hadde mamma laget egg, varme rundstykker og pålegg å sånt til frokost, og når jeg hadde spist det fikk jeg morgen gaven min, det var en foto skriver, en foto skriver er en skriver der jeg kan legge inn foreksempel minnekortet til mobilen eller til kameraet eller en usb inn på skriveren, så er det en liten skjerm, og der kommer bildene opp, så kan jeg velge hvilken bilder jeg vil skrive ut, så kan jeg redigere på bildene, så blir de skrevet ut.
Litt etter kom Nathalie bort til meg med en hjemmelaget brownies kake, er hun ikke bare helt herlig?
Så var det skolen, det var ganske gøy, det var fint vær og vi var bare ute og gjor forskjellige ting med de gruppene vi var delt inn i.
Etter skolen gikk vi å kjøpte middag og hentet Julian i barnehagen, når vi kom hjem fra det fikk jeg åpne min andre gave, det var en Viewpad, en viewpad, er nesten det samme som en ipad, bare at den ikke er apple så den er litt billigere, også er den litt mindre og litt sjokere, men ellers tror jeg den er ganske lik, og det er kamera på begge sidene på den.  
Rett etter det kom Nathalie bort til meg, jeg skulle være med henne på senteret siden hun skulle kjøpe noe, og da fikk jeg 100 kr til å kjøpe meg noe av mamma, også hadde jeg litt penger utenatt. Når vi kom fram gikk vi inn på Only, og da fant jeg en mage shorts som jeg hadde veldig lyst på, men jeg hadde ikke råd, siden det kostet 240 kr, men Nathalie beste kjøpte det til meg siden jeg hadde bursdag, åhh hun er så grei! Etter det gikk vi inn på Gina tricot, der var det ikke noe spesielt vi ville kjøpe, så da gikk vi over på det andre senteret så gikk vi inn på bik bok, der kjøpte jeg en topp og nathalie kjøpte en topp og en short. Vi valset litt rundt omkring før vi gikk hjem, og når vi kom hjem spiste vi middagen som jeg ikke hadde spist før jeg dro, også var vi litt hos meg før vi dro bort til Nathalie og fant musikk til bursdagsbesøket mitt imorgen. Etter vi hadde vært der en stund dro jeg hjem, og nå sitter jeg her å blogger så kjapt jeg kan, siden paradise hotel har begynt! 

 


Gavene, foto printeren-1500.-   Viewpaden-4000.-


Fotoprinteren


Topp fra bik bok-49.-


Shorts fra only-240.- så ut som jeg prøvde å vise ræven min sånn skikkelig, men det var egetnlig et bilde av meg og nathalie som køddet oss, men beskjærte det.
Jordbær som meg, nathalie, julian, mamma og pappa spiste hos meg.


Kaken som beste lagde til meg♥


 

 

Cup cakes

Meg og mamma lagde cup cakes tidligere idag, vi skulle lage noen til bursdagen min imorgen, også måtte mamma øve seg siden vi skulle ha de i besøket mitt. Det gikk egentlig ganske greit, bare det at mamma leste feil, så hun tok for mye vann i glasuren, så den ble ikke så "stiv" som den skulle være, også var de muffins formene vi fikk mye større enn vi hadde trodd, så det så mer ut som muffins og ikke cup cakes, men ellers var de ganske god. 


Glasuren♥


og sånn ble resultatet. 

Bursdag imorgen

Yess, imorgen har jeg bursdag, jeg blir 13 år. Gleder meg kjempe masse! Også er det siste dag på skolen denne uken imorgen, så da slipper jeg å gjøre lekser på bursdagen min, og jeg kan være lengre oppe, og på skolen så skal vi ha fotball turnering også naturfag dag, det høres sikkert ganske kjedelig ut, men det er faktisk ganske gøy, det er liksom ikke akkurat "naturfag" vi er liksom ute og så er det en triille greie vi sitter på, så skal vi dra oss selv osv, så er det en sånn ball hårføner så skal vi gå med ballene og de skal ikke falle ned, så er det et stort brett med mangen hull i så er det en ball inni det brette, så skal vi få ballen i mål uten at den faller nedi noen av hullene, det er masse sånne ting liksom, så det er egentlig ikke så gale. Men nå er det hotel cæsar, så vi snakkes, sikkert imorgen! 
På overnatting

Inatt har jeg vært på overnattings besøk hos rebecca. Vi har kost kjempe masse, vi har sett breaking dawn, den var døds bra, anbefaler virkelig å se den! 
Ellers har vi bare vært på pcen og hørt på musikk og sånne ting. 
Nå skal vi lage frokost, arme riddere, hvis vi klarer det, hehe. Men vi snakkes! 

 

Et lite innkjøp

Idag var jeg på nattåpent med Irmelin, malin sofie, elise, marthe, karoline, bendik, nicolai, victor, martin og Kristina en liten stund. Det var kjempe koselig der, vi koste oss kjempe masse, og vi møtte kjempe mange folk der som vi kjente, det var då også ganske koselig. Men jeg kjøpte faktisk nesten ingenting, men dere skal få de de to tingene jeg kjøpte, heheh.


mage singlett - Gina tricot 149 kr elns, er ikke helt sikker


foundation - h&m kr?

Det var faktisk alt jeg kjøpte, eller kjøpte en is og en sluch, men ikke noe mer klær elns.

Slapse dag

Idag har det vært en ganske slapse dag, har bare gjort lekser og chillet på pc og sett på tv. 
Imorgen har vi trening kl 18.00 , ellers vet jeg ikke hva jeg skal finne på, men vi snakkes imorgen! 


Lekser er tingen vet du.
 

Anbefallinger

Bilder fra leirskolen


skjønneste guttene♥ Jeg var god til å ta bilder!


på fjellet?


Nesten på toppen av fjellet<3


Flere bilder kommer etterhvert


Hjemme igjen

Igår kom jeg hjem fra en herlig uke på langedrag! Vi har kost oss kjempe masse med dyr(okser, elger, geiter, hester osv), underholdning, riding, baking, gruppearbeid, hinderløype, disco, fritid, verdens beste fjeltur, masse sol og mye mer!
Det er kjempe mangen som har tatt bilder, men jeg har ikke tatt, men er noen som har logge inn noen få bilder som kommer nå, men alle andre bilder kommer når de andre legger de inn.  


Hun var inne med ulvene og matet de, og lekte sloss med de, det var sykt, det var akkurat som hun var med i flokken.


Det var verdens søteste geiter der, både små og store, det gikk til og med ann å bære de små, og vi melket de store.


Her er litt av gården på leirskolen, men der var det bare hestene som var med på bilde. Det gikk tamme okser og sånne dyr der, og vi kunne klappe de osv.
Det huset dere ser, sov de i B og C klassen på (jeg sov der)  og alle guttene fra hele trinnet nede, og det var mat sal der. 
 

Det var de bildene jeg fikk tak i idag, men når det kommer bilder inn på facebook, eller noen andre sine blogger, skal jeg legge de inn her! 

Idag

Idag var jeg med Susanne, også tok vi litt bilder, så litt senere måtte jeg hjem å spise, og når jeg kom tilbake begynte vi å bake kake. Mens vi holdt på med det kom Linni bort, så tok vi litt flere bilder. 
Etter en liten stund gikk Linni og Nathalie hjem til Linni, så litt etter gikk meg og Susanne bort til Linni og, så hoppet vi på trampolinen til Linni. Det var mesteparten av min dag, det har vært en utrolig koselig dag, med kjempe fint vær ute!Vi tok jo egentlig mye mer bilder når vi bakte å sånn, men de har susanne på kameraet sitt, hun lå bare ut disse bildene liksom. 
Men dette er kanskje mitt siste innlegg før jeg drar til leirskole, så då snakkes vi på fredag eller lørdag, hvis ikke jeg sår skvist inn et innlegg før jeg drar imorgen. 

 

Leirskole imorgen + en liten photoshoot

Imorgen drar jeg på leirskole til Langedrag, gleder meg så sykt! Meg og mamma kjører hjemme ifra kl 07.15 til arna stasjon, så tar hele trinnet toget der ifra til Geilo, så tar vi buss der ifra til Langedrag.
Men det blir ikke noe blogging før til fredag. 
Nå er jeg med Susanne, vi sitter her på dataen, og skal straks bake kake, nam! Også har vi hatt en liten photoshot med ingen fine bilder, haha.

 

Dag med Linni

 Reklamering til stiiiinest.blogg.no

Nå kommer reklameringen til stiiiinest.blogg.no!

jeg synes stine sin blogg er utrolig bra siden hun blogger mye, har masse bilder å videoer, også har hun et veldig fint desig.
Jeg anbefaller å dra inn på bloggen til stine, å begynne å lese!


trykk på bilde

 

 

Vinneren av blogg vs blogg

Her er vinneren av blogg vs blogg, begge bloggene var utrolig bra, håper ikke den andre blir lei seg. 
Men vi snakkes, må se paradise! 

Bilder fra besøket

Det var de bildene jeg fikk tatt igår, jeg tok veldig få bilder, men jeg tenkte ikke akkurat hele tiden på å ta bilder, men jeg fikk tatt disse.
Det var ialefall utrolig koselig i besøket i går, og vi fikk verdens beste cup cakes, åh. 

Bursdag outfits

Nå skal jeg straks i birsdagsbesøk til en i klassen som heter camilla, er ikke spesielt god venn med henne, men det blir sikkert gøy!

Kommer kanskje innlegg etter besøket!

Travel dag

Idag har det vært en ganske travel dag, så har ikke fått blogget eller sagt hvem vinneren av blogg vs blogg er, og det er vell ikke vits i å si at det kommer imorgen, siden det det har jeg jo nesten sagt på alle innleggene mine nå. Men det kommer når jeg har tid. Men nå har jeg nettop dusjet, så venter jeg på at paradise hotell skal begynne.

Min søte pyjamas

Overnatting hos Nathalie beste

nå er jeg hos Nathalie som jeg skal sove hos inatt, nå sitter vi i stuen og ser på gamle One tree hill episoder og er på pcen, men vinneren av blogg vs blogg kommer nok litt senere.


Elsker deg bestevennen min♥

Kos

Først vil jeg bare si at jeg ikke tar den som vinner blogg vs blogg idag, men tar det sikkert imorgen.
Men nå har jeg nettopp vært nede på butikken å kjøpt meg is og freia påske egg, kommer nok ikke til å spise alt idag, men det fristet plutselig sånn skikkelig mye, haha, får ikke dere det også sånn noen ganger?  Men vi snakkes! 


 

Kårer kanskje vinneren etterpå

Hei, kjapt innlegg nå, men skal bare si at jeg tror jeg kårer vinneren av blogg vs blogg etter hotel cæser, for jeg må liksom se det, hehe, men då får vi se hva jeg får til.
Men idag har jeg ikke gjort noe spesielt, var litt med Nathalie og Linni før de skulle i besøk, så gikk jeg hjem. Men då snakkes vi! 

Bloggen er 1 år

Her er den videoen som skulle komme! Legg gjerne igjen en komentar i komentarfelte.

 

Er med Susanne

Hei dere! Nå er jeg med Susanne. Vi holder på å redigere en video som kommer innpå senere, men vi snakkes snart dere!


Gratulerer med dagen bloggen! huhu

vi snakkes snart!

1 år

Gratulerer til bloggen som er 1 år idag!
Vi har hatt et fint år sammen og skal ha mangen flere! Så kos dere videre idag så snakkes vi senere!

Skolen

Hei, nå sitter jeg her å chiller på skolen i data timen, vi har ikke noe spesielt vi skal gjøre, så det er ganske chill, men vi snakkes!


Tok bare inn et bilde.


 

Overnatting av beste

Nå har jeg overnatting av bestejenten min Nathalie. Vi har kost oss med å gå gjennom klærene mine, og å rydde skapet mitt, heheh, men vi har kost oss då. Idag har vi vært hos farmoren til Nathalie, også har vi vært ute på en hinderløype på li skole, heheh, kos det.


Finalen i blogg vs blogg

Sorry for at jeg ikke har blogget, men har ikke vært på pc, men de to som kom videre i blogg vs blogg er
 

esg99.blogg.no (trykk på bildet) 

og

 
 Stiiiinest.blogg.no (trykk på bildet)'

Det var de de som kom videre på blogg vs blogg, så kommer kanskje vinneren imorgen, eller ikveld, videoen vet jeg ikke når kommer, men skal få lagd den ut snart.

Imorgen

Idag har jeg vært med Susanne og bakt btowniese, og vi filmet det, så den videoen kommer imorgen, og de to finalistene som kom videre på blogg vs blogg kommer også imorgen, så gled dere til imorgen! Men jeg har tatt trekningen så det er for sent å melde seg på.

Nathalie som tok det tidligere idag, siden jeg var ned hun da

Gled dere til videoen, og det er ikke bare når vi bakte brownies, det er mye mer gøy på videoen, men jeg sier ingenting før imorgen.

Thank you mamma

Idag kom mamma med nye sko til meg,  jeg har hatt lyst på sånne utrolig lenge nå, synes de er så fin, og nå har jeg de. Jeg vet ikke hvor hun har kjøpt de, sikkert nelly elns. 
Men jeg kårer de to deltagerene av blogg vs blogg imorgen, så hvis dere vil være med, meld dere på HER , men dere får beskjed sånn ca en time før jeg gjør det.

bilder tatt av mamma

hva synes dere om skoene?

 

chill dag

Idag har det vært en ganske chill dag, sto opp ca 11.30, også lå jeg bare å chillet i pysjamas og trykte på ipoden til ca kl 13.00, så sto jeg opp spiste frokost og stelte meg, men jeg har bare logge hjemme å vært på pc og sett på tv i hele dag, men tenkte å ringe noen nå da, men det er liksom ingen å være med.. men finner sikkert noen. Fritids 

Blogg vs blogg

Jeg tenkte at jeg måtte ha noe sånt nå, har liksom aldri hatt det før, så nå skal jeg ha blogg vs blogg. Jeg tror alle vet hvordan det funkerer, men hvis ikke så er det sånn:
Du skriver en komentar "jeg er med" elns også skriver du bloggadressen din, så skal jeg velge (tilfeldig) to av bloggene som blir med, etter det skal jeg se på begge bloggene og velge den jeg synes var best. Den som blir valgt skal jeg ha et innlegg om i et av innleggene mine der jeg skal "reklamere" for den bloggen og skrive hva jeg synes om den osv.
Håper dere skjønte det, så er det bare til å melde seg på. Jeg trekker vinneren når jeg har fått en del som er med. 
Videoblogg-idag

 

Abonner gjerne på youtube brukeren min HER og få se videoene før de kommer ut på bloggen! 

Hjemme

Jeg har komt hjem fra mormor nå, eller egentlig for en stund siden. Men nå sitter jeg og chiller på mamma sin pc.

Det er skjærtorsdag idag btw

Frokost på sengen

Har jeg ikke bare verdens beste mormor som vekker meg med ferdig frokost på sengen? Men idag vet jeg ikke hva vi skal finne på, men vi skal ialefall kose oss, også skal vi hjem senere, sikkert ikveld.

Sjokomelk, hadde drukket ca halve der, så det så litt lite ut

Verdens beste yoghurt!

Wants-kjoler


Nelly♥

Smoothie

Idag etter vi hadde spist frokost, lagde meg og mormor smoothie. Vi hadde egentlig ikke så mye vi kunne ta oppi, men det ble en kjempe god smoothie selvom. 
Det er foresten kjempe fint vær her idag, så det er kos, og Nathalie skal kanskje også komme idag, så det blir ialefall kos. 

Ingredienser:
frosne bjørnebær
bringebær, blåbær
rips og solbær (alt dette var i en frosen skogsbær pose)
1. banan

 

Alltid kos hos mormor

Det er alltid koselig hos mormor. Idag har vi vært på besøk hos en venn av henne som har to barn, ellers har vi bare hvert hjemme og kost med snop brownies, brus, kjeks tv, pc, topp blad og mye mer. Akkurat nå sitter jeg alene i stuen og hører på musikk og blogger.
Urettet hår og nesten ikke sminke, funker fett det

 

Til mormor

Hei dere, kort innlegg, men nå skal jeg til mormor, så vi snakkes der!

Natt blogging-natter hos allerbeste nathalie

Hei, I natt skal jeg være på overnatting hos nathalie, det er kos. Vi har sett på film og kost oss masse. Imorgen skal vi mest sannsynlig lage video, men vi vet ikke hva den skal handle om, kom gjerne med tips.

Jeg slutter

jeg gidder rett og slett ikke å ha bloggen lengre, å blogge suger, ialefall på denne! Og grunnene for at jeg ikke gidder å blogge er:

Er drittlei-orker ikke mer, har blogget i snart et år, det er stress! 

Får nesten ikke komentarer-Dere leser, men komenterer ikke, jeg mister all bloggelysten!

Hater navnet på bloggen-ju99 liksom, det høres helt dumt ut.

Liker ikke innleggene jeg skriver-jeg synes ikke jeg skrver så bra når jeg leser andre blogger som skriver drit bra.

Dårlige bilder-har ikke kamera, så har dårlg kvalitet på bildene. 

Dårlig header-Bildene er så uklare, og jeg vet ikke hvordan jeg bytter.

Liker ikke bloggen-alt i alt, så liker jeg ikke bloggen! 


see you in hell bitches 

 

SÅ DETTE ER ALTSÅ MITT SISTE INNLEGG, SÅ HADEBRA! 

 

 

 

 

 

 

 

APRILSNAR!  Lurte jeg dere? Det er alstå 1.april idag, og jeg tipper at mangen av dere har blitt lurt eller har lurt noen. Men jeg skal ialefall ikke slutte å blogge. 

 

Hårvideo


Videoen er ikke redigert, unnskyld for det

Og linni

Hei, nå er jeg med Linni. Vi sitter på rommet hennes og chiller, så det er kos. Det kommer snart en video!

Treningskamp

Igår hadde vi treningskamp mot mødrene til nesten alle på laget, hehe, det var faktisk dritt gøy! De hev oss rund, bærte oss og alt sånn når vi hadde ballen og når vi taklet de, hehe! Men nahalie tok litt bilder så dere skal få se de, jeg er med hun nå, men hun skal snart på hytten og være der til onsdag.... Off.

Jeg er hun framste, nr 8

Shopping på IKEA

Idag har meg og irmelin vært på IKEA og " shoppet", vi kjøpte is, kjeks, hotdog, donuts og brus, hehe. Vi fylte på isen tre ganger og brusen to, så vi er ganske mett.

Bilder fra bowlingen igår

Tatt av meg

Dagen min

Idag Skal jeg i barnehagen til julian(lillebroren min) og spise kake og bolle og sånn, siden alle foreldrene og søskene skal være med i barnehagen fra halv 4 til 5 elns, og klokken 5 så skal jeg være oppe på breimyra siden da skal vi kjøre på bowling sammen med fotball laget. Så det er min dag idag, og jeg skal ta mangen bilder så gled dere!

Idag er det drit fint vær ute, har skikkelig vår følelse nå! Har litt bilder fra skolen idag når vi kilte irmelin, ( har ikke bilder fra når vi gjor det med meg)

Malin

Kristina

Irmelin som blir kilt

Rett og naturlig

Haha, sånn som halve håret mitt så ut, sånn ser mitt naturlige hår ut!

Love

Bilder tatt av Julie sommer

Follow me on formspring

Follow meg på juliemsommer

Hallen

Hei, nå er jeg i hallen med mangen folk, jeg ser på treningen til irmelin og Malin og de, så skal jeg være med de to etterpå, men vi snakkes!

Meg og nathalie, og nathalie og Bendik

Meg og linni

Chill

Hei, nå sitter jeg på altanen og blogger fra ipoden. Idag er det kjempe fint vær ute, så må finne på noe idag! Men det er ingen å være med liksom.. Men jeg skal gå bort til Nathalie etterpå, men hun var ikke hjemme nå. Men vi snakkes, ha en fin søndag!

Solo<3

Fikk bare litt lyst å ta bilde av utsikten, selvom det ikke var så mye, hehe

Julie & Rebecca

Nå er jeg med Rebecca, har vært med hun i hele dag. Nå sitter vi i sengen hennes og er på formspring, facebook og blogger, så vi kooser oss! Men vi har tatt bilder idag så kan legge de inn, også skal vi lage en video, men vi kommer ikke på hva den skal handle om, så noen tips, hvis dere har så må dere komme med det snart, hehe, men vi snakkes, ha en fin lørdags kveld videre! 
Mine rødee øyne...

Nå legger jeg ikke inn flere.
 

Forskjell?

2010-2012, noe forskjell? ( fikk ikke logge ved siden av hverandre for jeg blogger fra ipoden)

Wants

Dette er litt av ting jeg har veldig lyst på nå, men så har jo jeg bursdag om to måneder, faktisk akkurat to måneder i dag, hehe, men jeg får jo sikkert noe av dette til bursdagen!

Då var jeg syk

Hei dere! Nå ligger jeg her i sengen min, siden jeg er syk idag, har egentlig vært syk hele uken, men jeg gikk på skolen då, men idag klart jeg det ikke, men vi snakkes!

Litt lenge siden, men ligger ikke inn bilde av hvordan jeg ser ut nå.

Skolen

Hei dere! nå er jeg på skolen, vi har holdt på med en sånn elevundersøkelse, men nå er vi ferdig med det, så da får vi gjøre det vi vil! men idag skal jeg være med nathalie helt til hun skal på trening, så skal jeg kanskje være med å se på. Men vi snakkes!


Måtte bare ta inn et bilde, siden det ikke går ann å ta bilder!

Kompani orheim!

Heisann! Nå har jeg komt hjem fra kinoen, filmen var kjempe trist, men den var også ganske morsom! Jeg anbefaler å se filmen, selvom den kanskje kan høres litt kjedelig ut, kompani orheim liksom, men den var veldig gøy! Men nå holder jeg på å ta av meg sminken, så vi snakkes!

Malin<3

På mekken, meg og irmelin<3

På mekken det og, meg og Malin<3

Alle de var på bussstopppet på vei hjem, orker ikke å skrive hvem alle var, men dere så sikkert det då?

kino

Heisann! nå er jeg med malin, vi skal snart på kino sammen med irmelin, hun skal bare spise først. Vi skal se Kompani Orheim, den ser veldig gøy då! 

 

Follow me on Instagram

 

follow meg på Juliesommeer ! 

Askøy og se håndballkamp

Hei dere! Nå er jeg på Askøy for å se håndballkampen til irmelin og de, siden jeg har vært på overntting hos irmelin. Nå holder de på å oppvarme, men vi snakkes!

Irmeliin!

Maliin!

Meg og irmelin i bilen på vei til Askøy!

videoblogg

 

 

Kvamskogen imorgen!

Heisann dere! Imorgen skal vi på Kvamskogen med trinnet, og jeg skal stå på slalom for første gang, uhuh.. Gleder meg...! Neida, det kommer sikkert til å bli kjempe gøy!
Men idag skulle jeg egentlig på senteret med nathalie, men hun skulle til farmoren sin først, så skulle hun ringe meg når hun kom hjem, så skulle vi gå, men hun har enda ikke ringt meg, så senteret blir det ingenting av....menmen! Jeg kunne heller ikke gå på trening idag, siden jeg skulle jo egentlig på senteret, også hadde jeg så vondt i ryggen.. Hatt det en stund nå egentlig, det er noe sånn at jeg har gjort noe med ryggen når jeg sov engang.... Men jaja, vi snakkes! Sier hvordan det gikk med slalomen imorgen!

Ønsk meg lykke til imorgen!

Dagens snaakk!

Idag har jeg egentlig ikke gjort noe spesielt, men meg og mamma gikk på senteret og kjøpte skibukse til meg, for på onsdag er det skidag på trinnet, og jeg skal stå på slalom for første gang....men jeg gleder meg jo då, men er litt skumelt og..
Men vi hadde sånn engelsk lekse idag at vi skulle skrive minst en side om en kjent person så skulle vi framføre det på skolen imorgen, åhhh.. gleder meg... for jeg er jo så "good" i engelsk! ehehe. Men jeg skal frenføre om Justin Bieber då! uuuh! Men vi snakkes! 

PCEN TIL MAMMA VIL IKKE LASTE OPP BILDER NÅ! UNNSKYLD! 

Idag

Heisann! Idag har jeg vært med Malin, irmelin, Bendik, Sondre og nathalie! Jeg var først litt hos Malin sammen med henne, også kom irmelin bort så gikk vi ned i hallen og møtte Bendik og Sondre, også var vi med de en stund så kom nathalie ned og, så gikk vi opp og så på kamp på stadioen. Så det var min dag!

Irmelin og Malin

Sondre og bendik

Meg og irmelin, og sondre i vinduet

Meg og malin

Meg og Bendik som baber oss med det kule håret våres!

Også et litt med "vanlig" av oss

Nathalie var der ikke då, så hun var ikke med på noen av bildene

Landet

heisann! jeg har ikke blogget denne uken siden jeg har vært på landet.. men nå er jeg hjemme då! men jeg gidd ikke å legge inn bildene nå, siden då må jeg legge de inn på pcen osv.. også er det nesten ingen.. men kan sikkert gjøre det imorgen. Men idag var jeg med irmelin, malin, bendik, sondre, fredrik og nathalie, så det var kos, men vi snakkes!
Venner

Nå sitter jeg bare her å kjeder meg, så tenkte å legge ut litt bilder av meg og venner. og jeg klarte å få pcen min til å funke litt, men den går veldig treigt og klikker veldig mye....


meg og irmelin,  bildet er litt gammelt, men fremdeles like glad i henne♥


Meg og thea, bildet er tatt i sommer når jeg var med thea til tusenfryd og på hytten deres. Ser hun veldig sjeldent, men savner hun mer enn hun kan ane♥


Meg og rebecca, bildet er tatt i sommer. Det er bare nesten et år siden jeg ble kjent med deg (leiren altså) men jeg har blitt utrolig fort glad i deg♥


meg og kristina, dette er tatt den tiden jeg lagde bloggen, så det er veldig lenge siden, men vi er fremdeles bestevenner♥


Meg og nathalie, dette bildet er tatt den dagen vi begynte å være med hverandre, og bli bestevenner, kommer aldri til å glemme den dagen! ♥


meg og rebecca, dette er mye nyere♥


meg og irmelin, dette er tatt på mandag (en uke siden), og fra det bilde isted og mye tidligere, så har vi det fremdeles kjempe gøy sammen! ♥


Malin Sofie, hadde ikke bilde av meg og deg, men må ha deg med selvom, siden du er kjempe god venn♥

 

Jeg er så utrolig heldig som får ha dere som venner og omgås dere! Dere betyr alt for meg, og dere støtter meg gjennom alt! Dere er det beste som har skjedd meg! Elsker dere♥♥ 

Dagens snakk

Idag litt tidlig gikk meg og nathalie bort på Esso (bensinstasjonen) og kjøpte noe mat, så satt vi oss ut og spiste det og tok litt bilder. Og det var utrolig fint vær idag btw så det var bra

Hamburgeren min

Og nathalie sin hottdog

Nathalie sin brus og min iste

Sol i fjeset jah....

Bursdagbesøk og outfits

Heisann, nå skal jeg snart i bursdagbesøk til en i klassen, så sånn ser jeg ut nå!

Vet ikke hvor kjolen er ifra, villa elns...

Dagens snakkis

Nå er jeg på mamma sin pc, så får blogget idag og! 
Idag har vi hatt besøk av tanten min og kusinen min, også har vi kost oss, med mat, is, snop osv.... Også var jeg så flink at jeg klarte å glemme treningen til en halvtime etter den hadde begynt... stolt!
Men vi snakkes!
 

sånn er min dag-

Nå må jeg komme med den derre unnskyldningen som alle kommer med.. Jeg er ikke så keen på sånn herre. Men vertfall, sorry for at jeg ikke har blogget, men det er ikke så lett å komme til, når pcen er fucket.. Men nå er jeg med Irmelin (LINK)  og Malin Sofie. (LINK). Vi er ferdig med leksene og sitter å spiser pepperkake dots og skal se på one tree hill på letmewatchthis. Vi fikk ikke se serien fra idag, siden malin sitt TV ikke funket... Så derfor må vi se det på nettet. Etterpå skal jeg være med Irmelin og Malin Sofie å se på håndball trening, så skal vi ta bilder etter det, så snakkes:)

 Malin spiser, så det kommer ikke bilde av henne...

Ingenting å blogge om

Heisann!
Jeg har ingenting å blogge om for tiden.... Så har dere noen forslag?

Skjønne<3

Dårlige bilder

Heisann dere! 
Jeg så litt nedover på bloggen min isted, og da så jeg at jeg har ganske dårlige bilder på bloggen min, men det som er då, er det at jeg har muste kameraet mitt for ca 5 månder siden elns, og det har jeg fremdeles ikke funnet, og derfor har jeg bare ipoden og mobilen til å ta bilder med, hvis ikke jeg får låne noen andre sitt da.
Men jeg har snart bursdag  (i mai, ca 3 mnd) og da får jeg sikkert litt masse penger, så da skal jeg kjøpe et speilreflekskamera, så då kommer det mye bedre bilder. Men det kan være at jeg har råd før bursdagen min og da, så da kan det være at jeg får kjøpt det litt tidligere, men jeg skal ialefall få kjøpt et, så det kommer bedre bilder en eller annen gang! 


♥♥♥

Outfits

Heisann! 
Her er min outfits for idag, skal prøve å ha outfits vær dag nå fremover, men det er ikke vær dag jeg orker eller har tid til å gå på pcen, så da er det ikke sikkert det kommer....men skal prøve!  

Outfits

Her er min outfits for idag.

Genser- bik bok
Bukse- only

Photoshoot

Heisann! 
Sorry for at sminkevideoen ikke kom inn igår, men pcen min bestemte seg for å være helt fucket, og ville ikke ikke laste opp vidoen, eller blogge i det hele tatt... 
Men nå sitter jeg her med Rebecca også holder vi på å redigere en video som skal innpå bloggen hennes (LINK).
Men idag har bestemor bursdag, så da skal hele familien til henne, så det blir koselig. 
Jeg har fått lastet opp bildene vi tok igår på pcen hennes, så dere kan få se noen av de nå.
Sånn, nå gidd jeg ikke å legg inn flere.  

Julie & Rebecca

Heisann! 
Nå er jeg med Rebecca, og vi sitter egentlig bare her på pcen og spiller wordfeud mot hverandre. Men vi skal ta litt bilder og sånn no snart, så det blir gøy! 
Men jeg lagde en sminkevideo før jeg gikk bort til henne, så den kommer sikkert inn ikveld!

Elsker deg vennen min<3  

Sommer !

Heisann! 
Gud så jeg savner sommeren! Er drit lei av at det skal være kaldt nå.....
Men jeg så litt på bilder fra sommeren isted, og jeg tror jeg har forandret meg litt siden sommeren/våren, eller egentlig litt mye då. holdt på å dø av latter når jeg så noen av de bildene! Hahahahah 
DET E VELDIG LENGE SIDEN! OG JEG HADDE BADET, SÅ SMINKEN HADDE GÅTT AV, OG JEG HADDE VÅTT HÅR OG DÅ FÅR JEG KRØLLER! 


Så ut som om jeg hadde grene .. 


Leireeen <3<3   (Jeg er hun man ikke kan se fjeset til)


Ikke mobb! det er LENGE siden, april elrn


hahahaha, dør

 

Det var noen bilder fra sommeren, som jeg savner helt sinnsykt mye!  men husk, dette er VELDIG LENGE siden, så ikke mobb meg for hvordan jeg så ut.  

 


 

Hahaha, elsket den sangen før! 

Videoblogg

Heisann !

Tenkte det var på tide med en video, så lagde en videoblogg. Jah.. ikke så mye mer å si.