Hverdag


Onsdag

Heisann! Fikk litt hate pga de outfit bildene igår. Slettet det når jeg sto med ryggen til, for ja, det så ut som at jeg presset ut rumpen. Jeg bøyde egentlig bare nakken sånn at jeg skulle få lengre hår, men så jo at det ikke var så lett å se, så slettet bilde. 


Idag på skolen hadde vi quiz, og når vi var ferdig med den så vi en film. Ganske grei skoledag. Når jeg kom hjem varmet jeg meg to rundstykker og så på one tree hill. Har ikke store planer for resten av dagen, skal trene litt etterpå ialefall. Føler jeg aldri skriver at jeg er med folk. Jeg har venner, men orker som oftest ikke å gå noen steder når jeg går på krykker + alle vennene mine trener. Men jeg var med folk igår da. Så er ikke helt venneløs.Hva skal du idag?12.12.12

Hei! Idag er det 12.12.12. Hahaha. Idag har ogsp Benedicte bursdag. Gratulerer til min allerbeste Benna! 
Idag var vi i byen med klassen. Siden meg og Linni går på krykker fikk vi gjøre hva vi ville mens alle de andre hadde sånne oppgaver de måtte gå rundt i byn å løse. Vi hadde bare 100 kroner hver med oss, så vi dro å spiste frokost på Deli De Luca. Etter det var det kino med hele klassen. Vi så "De fem legendene" eller noe sånn. Filmen var ikke noe spesiell gøy, men skal ikke klage.

Når jeg kom hjem fra skolen så jeg one tree hill, spiste middag, så en film, stelte meg og tok noen få bilder. Har bare gått rundt i joggebukse i hele dag, deilig! Dagen har egentlig vært ganske bra. Fin dag på skolen, eller byn. Og har bare slappet av hjemme idag og, trenger det, har så gangsper i beina etter styrketreningen igår. Huff. Nå maser jeg masse. Ha en fin 12.12.12 videre, snakkes!


Joggebukse er elsk! 

 

Noe du lurer på? spør meg, så svarer jeg i ukens spørsmålpå slutten av uken:)


 

Tirsdag

Heisann! Idag skal jeg egentlig ikke noe spesielt, skal trene litt etterpå, men før det skal jeg bare slappe av og se litt på tv og den nye Justin Bieber live i Oslo cd og dvd. Åhh, gleder meg til å se den! Men nå må jeg bare poste dette innlegge før jeg løper inn i stuen å sitter på one tree hill. Hvis det er noe du lurer på så er det bare til å spørre, svarer i ukens spørsmål på slutten av uken:)

Kalde dager!

Heisann! Nå for tiden er det så kaldt og mørkt, så det frister lite å ta på seg noe sminke og ta noen bilder egentlig. Hahah. Idag har jeg bare slappet av hjemme. Skal snart trene og tøye litt, så skal jeg ta meg et langt bad. Når jeg er ferdig med det må jeg øve til samfunnsfag prøven som er imorgen.

Hva skal du idag?


Saturday

Heisann! Dagen idag har egentlig vært ganske slapp. Jeg har bare slappet av hjemme uten sminke ogsånn. Tidligere idag kjøpte vi snop, brus og lagde muffins, koselig lørdag.

Hva har du gjort på idag?

It's Monday

Heisann! Sorry for sen blogging, men har vært opptatt helt til nå.

 

Idag hadde vi engelsk tentamen. Er veldig usikker på hvordan det gikk, var ikke noe spesielt vannskelig, men samtidig så suger jeg i engelsk, ialefall i sånne tekster og innleveringer. Også er det sånn at vær gang vi har hatt engelsk innlevering, så har jeg følt at det har gått så bra, så får jeg liksom en 3 eller noe sånn,  ahahha, så er veldig usikker på hvordan det kommer til å gå denne gangen. 
Seriøse bilder ogsånn ja, joda.

 

Hva har du gjort idag?

 

 

Øve, øve

Heisann! Nå er jeg sånn halveis ferdig med å øve til tentamen Tar en pause fra øvingen så  skal trene styrke tog tøye nå og etter det er det tilbake til øving. Hater virkelig engelsk, suger i det, er helt umulig! Men nå skal jeg trene, så vi snakkes! 

 

Har du tentamen/prøver du må øve til?

Sunday

Heisann! Idag har det vært en ganske lat søndag, har liksom ikke gjort noe spesielt. Planene videre for idag er å øve til engels tentamen vi har imorgen, styrke trening og tøying, se pretty little liars, og øve ennå mere til tentamen. 

Hva har du gjort idag?

Tirsdag

Heisann! Nå er jeg ferdig med en vell fornøyd styrke trening+tøying, får ikke gjort så veldig mange øvelser med en knekt fot, så ble vell mest mage trening og bein tøying.  Ellers har jeg ikke gjort så masse idag, etter skolen lå jeg bare å så på pretty little liars en stund, så spiste jeg middag, litt etter det hev jeg på meg noe annet en en hettegenser og tok bildene over, også har jeg trent. Nå skal jeg se litt på pretty little liars før jeg tar kvelden, så vi snakkes! 

 

Hva har du gjort på idag?

Today

Heisann! Idag har jeg vært med Nathalie siden hun kom hjem fra skolen, vi har ikke gjort noe spesielt, med tanke på at jeg går på krykker så er det ikke så masse å gjøre da. Nå har jeg nettopp sett den siste episoden på sesong 2 av pretty little liars, så tror jeg at jeg skal se den første episoden av sesong 3 nå, heheh, vi snakkes! 


arkiv bilde, ble ikke tatt noen bilder idag

Hvis det er noe dere lurer på så er det bare til å spørre, har fremdeles ukens spørsmål :)

Torsdag

Heisann! Dagen i dag har egentlig ikke vært noe spesiell. Jeg har vært på skolen, gjort lekser, øvd litt til samfunnsfag prøven som vi har imorgen, og vært litt med nathalie. Nå skal jeg se litt på pretty little liars før jeg går i dusjen og øver litt mere på prøven. Vi snakkes imorgen!Hva har du gjort idag?

Kjedelig onsdag

Heisann! Idag har jeg bare øvd til samfunnsfag prøve som vi har på fredag, og vært på pcen, ganske kjedelig, ialefall med tanke på at det er halloween. Jeg skulle egentlig til fysak med gs'en min (gruppe stunt, cheerleading), men flyeren var syk, så det gikk ikke, så skulle meg og nathalie kanskje gå halloween, men hun måtte passe unger, så det gikk jo heller ikke. Det suger. Men nå skal jeg trene litt styrke og tøye før jeg går i dusjen, etter det ser jeg sikkert en episode eller to fra pretty little liars. Innteresant innlegg! Vi snakkes!
Hva har du gjort på idag?

Back to school

Heisann dere! Idag var det da tilbake til skolen og treningene, noe som suger! Men nå sitter jeg på rommet og slapper av med rundstykker og kakao, skal straks se på pretty little liars, nå når jeg er ferdig å blogge. Ble helt hektet av det med engang, annbefaler dere alle til å se det!  Men nok om det, Kos dere videre i kveld! 

Sunday

Heisann! Igår kom mamma og pappa hjem med en ny bukse til meg, likte den kjempe godt, den passet helt perfekt til meg og jeg elsket  designet og fargen på den.  
Men nok om det. Idag har jeg bare sovet lenge og slappet av hjemme, men nå skal jeg ut med Nathalie og søsteren hennes å stunte litt og etter det skal jeg spsie hjemmelaget pizza, så skal jeg sikkert være litt mere med Nathalie senere.  


Bukse fra only 299.-

 

ha en fin søndag!      

These days

Heisann! Sorry for at jeg ikke blogget igår eller i forgårs (Tirsdag), men jeg var veldig opptatt.
På tirsadag var jeg i fysak med Nathalie og noen flere fra laget. Igår var jeg med Karoline og Marius, og litt senere dro meg og Karoline til Mcen og bare var der i en times tid før vi dro hjem.


   Ha en strålende kveld videre verdensbeste lesere!