innkjøp


Nattåpent

Heisann dere søte! Først så beklager jeg masse for at jeg ikke har blogget på over en uke, men har vært så utrolig opptatt nå når skolen og treningene begynte igjen, dette er faktisk første gang jeg er på pcen siden jeg blogget utenom for to dager siden når jeg hadde innlevering, men da var det bare det og ikke noe annet. Skal love å skjerpe meg, men blir nok en del ipod blogging frammover i tiden.

Nok om det. Idag var jeg på nattåpent med masse folk, det var kos! Vi hang bare for det meste rundt + jeg møtte veldig mange som jeg kjente fra før, så fikk faktisk bare kjøpt meg en bukse! Hadde planer om å kjøpe en bukse og noen gensre og topper, men det ble det ikke noe av nei.. Jaja, hva har dere gjort idag da?


Bukse fra only 300.- tilbud idag


hva har skjedd med trynet mitt da? :O

  

New today

Heisann søte dere! idag kjom mamma hjem med ny foundation og øyenbrynspenn, senere når jeg kom hjem fra fysak hadde dekslene mine som jeg bestilte for litt over en uke siden, endelig kommet! 
Hva synes dere? 
Ha en fin kveld!     

Innkjøp-video

Hei dere! 
Først, sorry for at det blir sen blo
gging, men har ikke hatt tid før nå. 
Ida
g var jeg på senteret med Rebecca å kjøpte et par ting, å siden det er så lenge siden sist, så tenkte jeg å lage en video nå:) 

  

Pakke i posten!

Heisann! 
Igår fikk jeg to deksler i posten. Begge skulle egentlig være til ipoden min da, men når jeg fikk de var den ene til en samsung telefon, hehe, men det som var litt kult da, var at vi nettopp hadde bestilt den telefonen, så da fikk jeg egentlig et deksel til telefonen, som jeg foresten fikk idag, og et til ipoden.

 


 

Begge dekslene er fra Ebay, gidder ikke finne linken til de nå, hehe. Ha en fin kveld videre allesammen! 

Innkjøp

Hei dere. Igår dro jeg til mormor, vi gjor ikke så mye, så bare en film og litt sånn. Idag dro meg og andre (onkelen min) til byen og kjøpte noen ting. 


shorts fra cubus - 149.- 
topp fra bik bok - 79.-


mage topp fra bik bok -