jul


1. desember

Heisann! Tipper det er flere enn meg som har fått med seg at det er 1. desember idag. Så nå er det julekalender og nedtelling til julaften i gang. Idag er jeg jo hos mormor, så skal jeg hjem i kveld. Når jeg kommer skal jeg i dusjen, så skal jeg ringe til nathalie og høre om hun skal se på 24 timers cupen til i natt. Da må jeg være der, siden jeg skal være den første som ser hun på bursdagen hennes. Hun har foresten lagd seg en ny blogg som dere kan besøke HER! Ha en super 1. desember, så snakkes vi senere! 
Winter

Heisann! Idag har det endelig begynt å snø! Når jeg kom hjem idag hadde mamma begynt å ta opp julepynt, er så koselig. Senere skal meg og lillebroren min til mormor og være der i helgen. Jeg skal hjem imorgen, siden nathalie har bursdag på søndag, må gjøre ting litt klart ogsånn. Ellers gjør jeg ikke så masse, skal bare slappe litt av nå, før jeg går i dusjen. 


snøø! 

 

 

Hva skal du idag?

Julen nærmer seg

Hei! På lørdag er det 1. desember! gleder meg utrolig masse, elsker julen! Julepynten, maten,  jule lukten, gaver, godheten og det, føler alle er så glad da, det er ialefall jeg. Synes julen er så koselig. Det beste er jo selvfølgelig julaften! Elsker den dagen! Nå mangler bare snøen, så er julestemningen på plass. Er ikke så lett med julestemning i dette været her. Men det kommer sikkert snart. Det beste med julen synes jeg er alle gavene, julepynten, snø, maten, kakao, pepperkakehus og julestemning. 

Blir så glad av sånne bilder! Kjenner at jeg virkelig gleder meg til julen nå.

 

Gleder du deg til julen?