januar 2012


Akkurat nå

Heeisann ! 

Akkurat nå sitter jeg i sofaen til Nathalie og blogger mens hun er på rommet sitt og går gjennom hvilken klær hun skal ha osv.. også er faren hennes også inni stuen og leser på en lappe elns. 


Nåååå 


Haaadebraa !  

Min dag

Heisann !

Har ikke vært på pcen før nå, så har ikke fått blogget. Idag så kjedet jeg meg litt hjemme, også tok jeg bussen til vestlandshallen, også ringte jeg til noen folk for å spørre om de ville møte meg der, men så var det ingen som tok telefonen, også ble den tom for strøm. men så plutselig så var en som heter Msrius der, også var jeg litt med han då, også gikk jeg, også møtte jeg han igjen osv.., også skulle han dømme noen kamper då, og då møtte jeg noen andre jeg kjente så var jeg med de litt, også så jeg litt på når han dømte ksmper, også gikk jeg litt rundt til forskjellige folk, siden jeg møtte egentlig litt mangen som jeg kjente, også ble jeg kjent med noen nye. Men så var Marius ferdig med å dømme kampene, så gikk han, så var jeg der i ca 10-20 min til, så gikk jeg hjem og var med Nathalie i ca 2 timer. Så det var min dag !

 

SORRY, MEN DET BLIR INGEN BILDER, SIDEN PCEN VIL IKKE LASTE OPP BILDER !

Lørdags kos


meg og lillebroren min


her og :)

Isted satt jeg med hele familien og spiste dette og litt mer, kosekos. Men nå har lillebroren min lagt seg, så sitter vi andre her og ser på tv, snakker også er jeg på pcen :)
Fint liv...

  

skjerpe meg !

Heisann!
Husker dere på sist innlegg, når jeg sa at jeg skulle holde dere oppdatert, men så gjor jeg ikke det?
Sorry for det, og jeg skal virkelig skjerpe meg. Og jeg skal prøve å legge inn minst et innlegg for dagen, men  skal prøve å få til flere og noen ganger. Men pcen min begynner å virke litt igjen, så det er bra, då er det lettere for meg å lage innlegg!
Men idag har jeg bare kjedet meg... har prøvd å ringt folk siden kl 14.00, men det er ingen som ta den, og irmelin og kristina er/var på kino, så de var det ikke vitsig å ringe.... så da har jeg bare sotte her og kjedet meg.....


Bruuun<3 (er redigert)


(normal)


 

Bergenshallen

Heisann, sorry for dårlig blogging, men pcen min ble ødelagt fredag den 13. Og på lørdagen (dagen etter) så var jeg i byn også lagde jeg innkjøp video, men så gikk det ikke å redigere den på noen av pcene så då ble det ingen video.... Men igår så var vi i bergenshallen med trivselslederene og sto på skøyter, så har noen bilder der ifra. men er ikke sikkert det blir så bra blogging, siden pcen funker fremdeles ikke... Men skal prøve å holde dere opptatert med ipoden eller en annen pc. Men nå sittet jeg her med nathalie og chiller:)

Deilige Bendik !

back to brown

tror det er sånn vi skriver det?
Heisann, nå holder jeg på å farge håret, igjen.Farger det blondt. hahah, neida, farger det brundt igjen, siden det var flest som ville at jeg skulle ha det brundt, også hadde jeg litt lyst å ha det brundt igjen selv. So I did what you wanted!
Men nå går jeg snart i dusjen og ser hvordan fargen blir! og legger jeg selvfølgelig inn et innlegg om hvordan det blir!


hade svart hår !


 

Ingenting å blogge om....

Heisann, jeg blogget ikke igår siden jeg ikke hadde noe å blogge om. men den videoen med meg og Nathalie blir nok ikke noe av..... sorry, men hun gadd ikke... (typisk), men nå er jeg med Nathalie, vi sitter egentlig bare her på pc'en og kjeder oss.... flott!  Men her er litt bilder av meg og Nathalie fra forskjellige tider, siden jeg har ikke tatt noen nye videoer ! 


Bilde er tatt igår


bilde er tatt i forgje uke 


bilde er tatt i 2011 (når jeg begynte å være med hun)

Vi snakkes ! 

 

 

hjeelp !

heisann!  Nå sitter jeg her med Nathalie, og vi skal snart lage en video som kommer ut imorgen eller om to dager elns, men hvilken video som kommer blir en overaskelse. Men jeg har lagd meg youtube bruker foresten, så alle videoene mine kommer inn der etter den neste videoen, så dere kan abonere på den hvis dere vil. Men til overskriften, jeg trenger virkelig hjelp til hvilken hårfarge jeg skal ha, for jeg vet ikke om jeg skal farge håret tilbake til brundt, eller fortsette å farge det svart..... 

Hva synes dere ? 
Hvilken farge burde jeg ha ? 

Outfits

Heisann, her er bare sånn kjapt iPod innlegg om outfitsen min, siden jeg holder på å laste inn en video, så den kommer kanskje om 10min ? Men vi snakes om en liten stund! Har veldig mye bloggelyst nå for tiden btw, så kommer sikkert mange innlegg disse dagene, og det liker vi vetdu! Haha

Singlett - Bikbok
Bukse - Bikbok

en liten photo shut

heihei! Ja vet, dårlig blogger. Unnskyld for det, men har ikke hatt noe bloggelyst i det hele tatt, og då blir det kanskje ikke blogging, men jeg kommer alltid tilbake ! Men igår tok jeg litt bilder med nathalie, ikke så mangen, men et par, så legger de ut nå. 


forde dere fortjener å kunne få erte meg litt, siden jeg ikke har blogget 


frosk <3 


beste <3 selvom du var litt kulere enn meg der då -.-

 

Vi snakkes verdens beste lesere ! 

Litt fra skolen

Heihei ! 
Har hatt det litt travelt de siste dgene så derfor fikk jeg ikke blogget, men idag på skolen tok jeg mangen bilder, men egentlig skulle jeg bare ta et bilde av irmelin, siden hun skulle operere noe som heter pulipper elns, også bare ville jeg ta et bilde av henne, men så ble det til at vi tok mangen bilder og videoer, så videoene kommer inn imorgen hvis jeg får det til ! 


første bilde jeg tok


irmelin og martin <3


irmelin og bendik<3


malin sofie---->amalie----->irmelin     haha, måtte legge det inn amalie <3


beendik <3


meg og  kristina , vi e jævlig kul <3


meg og irmelin <3<3<3


irmelin beste jenten <3<3<3


haha, du e fin malin (sofie) <3haha, bendik <3Jentene mine <3

 

Skole

heihei! imorgen er det skole igjen, dessverre... Så imorgen då har jeg egentlig ganske mye jeg skal gjøre, skole -->hjem og chille litt/begynne på leksene --> one tree hill --> trening --> dusjen --> gjøre ferdig leksene. også spiser jeg jo middag og, så har egentlig ganske mye å gjøre, så kommer nok kanskje ikke til å blogge, spørs om jeg får tid til å være litt på pc'en før one tree hill. Men vi snakkes 


-.-


Vi snakkes ! 

 

Årets første innlegg

Heihei, tenkte det var på tide å legge inn årets første innlegg, har jo ikke blogget siden ifjord ...haha. 
Men tenkte jeg kunne legge inn noen bilder fra fyrverkeriene på nyttårsaften.
fikk ikke så mange brae bilder, men fikk noen då.  Men det var faktisk veldig lite fyrverkeri i år/fjord, eller blir vell i år ? 
Men ja, det var veldig lite, utenfor altanen pleier det alltid å stå mangen folk men i år var det ingen der,  så vi måtte jo gå bort til LI skole for å tenne opp, og der var det noen då, men nesten ingen, så var veldig skuffende... men men.


Uklart 


 Det var de eneste "brae" jeg klarte å ta. 
Har dere tatt bilder av fyrverkeri ?