mars 2012


Hårvideo


Videoen er ikke redigert, unnskyld for det

Og linni

Hei, nå er jeg med Linni. Vi sitter på rommet hennes og chiller, så det er kos. Det kommer snart en video!

Treningskamp

Igår hadde vi treningskamp mot mødrene til nesten alle på laget, hehe, det var faktisk dritt gøy! De hev oss rund, bærte oss og alt sånn når vi hadde ballen og når vi taklet de, hehe! Men nahalie tok litt bilder så dere skal få se de, jeg er med hun nå, men hun skal snart på hytten og være der til onsdag.... Off.

Jeg er hun framste, nr 8

Shopping på IKEA

Idag har meg og irmelin vært på IKEA og " shoppet", vi kjøpte is, kjeks, hotdog, donuts og brus, hehe. Vi fylte på isen tre ganger og brusen to, så vi er ganske mett.

Bilder fra bowlingen igår

Tatt av meg

Dagen min

Idag Skal jeg i barnehagen til julian(lillebroren min) og spise kake og bolle og sånn, siden alle foreldrene og søskene skal være med i barnehagen fra halv 4 til 5 elns, og klokken 5 så skal jeg være oppe på breimyra siden da skal vi kjøre på bowling sammen med fotball laget. Så det er min dag idag, og jeg skal ta mangen bilder så gled dere!

Idag er det drit fint vær ute, har skikkelig vår følelse nå! Har litt bilder fra skolen idag når vi kilte irmelin, ( har ikke bilder fra når vi gjor det med meg)

Malin

Kristina

Irmelin som blir kilt

Rett og naturlig

Haha, sånn som halve håret mitt så ut, sånn ser mitt naturlige hår ut!

Love

Bilder tatt av Julie sommer

Follow me on formspring

Follow meg på juliemsommer

Hallen

Hei, nå er jeg i hallen med mangen folk, jeg ser på treningen til irmelin og Malin og de, så skal jeg være med de to etterpå, men vi snakkes!

Meg og nathalie, og nathalie og Bendik

Meg og linni

Chill

Hei, nå sitter jeg på altanen og blogger fra ipoden. Idag er det kjempe fint vær ute, så må finne på noe idag! Men det er ingen å være med liksom.. Men jeg skal gå bort til Nathalie etterpå, men hun var ikke hjemme nå. Men vi snakkes, ha en fin søndag!

Solo<3

Fikk bare litt lyst å ta bilde av utsikten, selvom det ikke var så mye, hehe

Julie & Rebecca

Nå er jeg med Rebecca, har vært med hun i hele dag. Nå sitter vi i sengen hennes og er på formspring, facebook og blogger, så vi kooser oss! Men vi har tatt bilder idag så kan legge de inn, også skal vi lage en video, men vi kommer ikke på hva den skal handle om, så noen tips, hvis dere har så må dere komme med det snart, hehe, men vi snakkes, ha en fin lørdags kveld videre! 
Mine rødee øyne...

Nå legger jeg ikke inn flere.
 

Forskjell?

2010-2012, noe forskjell? ( fikk ikke logge ved siden av hverandre for jeg blogger fra ipoden)

Wants

Dette er litt av ting jeg har veldig lyst på nå, men så har jo jeg bursdag om to måneder, faktisk akkurat to måneder i dag, hehe, men jeg får jo sikkert noe av dette til bursdagen!

Då var jeg syk

Hei dere! Nå ligger jeg her i sengen min, siden jeg er syk idag, har egentlig vært syk hele uken, men jeg gikk på skolen då, men idag klart jeg det ikke, men vi snakkes!

Litt lenge siden, men ligger ikke inn bilde av hvordan jeg ser ut nå.

Skolen

Hei dere! nå er jeg på skolen, vi har holdt på med en sånn elevundersøkelse, men nå er vi ferdig med det, så da får vi gjøre det vi vil! men idag skal jeg være med nathalie helt til hun skal på trening, så skal jeg kanskje være med å se på. Men vi snakkes!


Måtte bare ta inn et bilde, siden det ikke går ann å ta bilder!

Kompani orheim!

Heisann! Nå har jeg komt hjem fra kinoen, filmen var kjempe trist, men den var også ganske morsom! Jeg anbefaler å se filmen, selvom den kanskje kan høres litt kjedelig ut, kompani orheim liksom, men den var veldig gøy! Men nå holder jeg på å ta av meg sminken, så vi snakkes!

Malin<3

På mekken, meg og irmelin<3

På mekken det og, meg og Malin<3

Alle de var på bussstopppet på vei hjem, orker ikke å skrive hvem alle var, men dere så sikkert det då?

kino

Heisann! nå er jeg med malin, vi skal snart på kino sammen med irmelin, hun skal bare spise først. Vi skal se Kompani Orheim, den ser veldig gøy då! 

 

Follow me on Instagram

 

follow meg på Juliesommeer ! 

Askøy og se håndballkamp

Hei dere! Nå er jeg på Askøy for å se håndballkampen til irmelin og de, siden jeg har vært på overntting hos irmelin. Nå holder de på å oppvarme, men vi snakkes!

Irmeliin!

Maliin!

Meg og irmelin i bilen på vei til Askøy!

videoblogg

 

 

Kvamskogen imorgen!

Heisann dere! Imorgen skal vi på Kvamskogen med trinnet, og jeg skal stå på slalom for første gang, uhuh.. Gleder meg...! Neida, det kommer sikkert til å bli kjempe gøy!
Men idag skulle jeg egentlig på senteret med nathalie, men hun skulle til farmoren sin først, så skulle hun ringe meg når hun kom hjem, så skulle vi gå, men hun har enda ikke ringt meg, så senteret blir det ingenting av....menmen! Jeg kunne heller ikke gå på trening idag, siden jeg skulle jo egentlig på senteret, også hadde jeg så vondt i ryggen.. Hatt det en stund nå egentlig, det er noe sånn at jeg har gjort noe med ryggen når jeg sov engang.... Men jaja, vi snakkes! Sier hvordan det gikk med slalomen imorgen!

Ønsk meg lykke til imorgen!

Dagens snaakk!

Idag har jeg egentlig ikke gjort noe spesielt, men meg og mamma gikk på senteret og kjøpte skibukse til meg, for på onsdag er det skidag på trinnet, og jeg skal stå på slalom for første gang....men jeg gleder meg jo då, men er litt skumelt og..
Men vi hadde sånn engelsk lekse idag at vi skulle skrive minst en side om en kjent person så skulle vi framføre det på skolen imorgen, åhhh.. gleder meg... for jeg er jo så "good" i engelsk! ehehe. Men jeg skal frenføre om Justin Bieber då! uuuh! Men vi snakkes! 

PCEN TIL MAMMA VIL IKKE LASTE OPP BILDER NÅ! UNNSKYLD! 

Idag

Heisann! Idag har jeg vært med Malin, irmelin, Bendik, Sondre og nathalie! Jeg var først litt hos Malin sammen med henne, også kom irmelin bort så gikk vi ned i hallen og møtte Bendik og Sondre, også var vi med de en stund så kom nathalie ned og, så gikk vi opp og så på kamp på stadioen. Så det var min dag!

Irmelin og Malin

Sondre og bendik

Meg og irmelin, og sondre i vinduet

Meg og malin

Meg og Bendik som baber oss med det kule håret våres!

Også et litt med "vanlig" av oss

Nathalie var der ikke då, så hun var ikke med på noen av bildene

Landet

heisann! jeg har ikke blogget denne uken siden jeg har vært på landet.. men nå er jeg hjemme då! men jeg gidd ikke å legge inn bildene nå, siden då må jeg legge de inn på pcen osv.. også er det nesten ingen.. men kan sikkert gjøre det imorgen. Men idag var jeg med irmelin, malin, bendik, sondre, fredrik og nathalie, så det var kos, men vi snakkes!