april 2012


Idag

Idag var jeg med Susanne, også tok vi litt bilder, så litt senere måtte jeg hjem å spise, og når jeg kom tilbake begynte vi å bake kake. Mens vi holdt på med det kom Linni bort, så tok vi litt flere bilder. 
Etter en liten stund gikk Linni og Nathalie hjem til Linni, så litt etter gikk meg og Susanne bort til Linni og, så hoppet vi på trampolinen til Linni. Det var mesteparten av min dag, det har vært en utrolig koselig dag, med kjempe fint vær ute!Vi tok jo egentlig mye mer bilder når vi bakte å sånn, men de har susanne på kameraet sitt, hun lå bare ut disse bildene liksom. 
Men dette er kanskje mitt siste innlegg før jeg drar til leirskole, så då snakkes vi på fredag eller lørdag, hvis ikke jeg sår skvist inn et innlegg før jeg drar imorgen. 

 

Leirskole imorgen + en liten photoshoot

Imorgen drar jeg på leirskole til Langedrag, gleder meg så sykt! Meg og mamma kjører hjemme ifra kl 07.15 til arna stasjon, så tar hele trinnet toget der ifra til Geilo, så tar vi buss der ifra til Langedrag.
Men det blir ikke noe blogging før til fredag. 
Nå er jeg med Susanne, vi sitter her på dataen, og skal straks bake kake, nam! Også har vi hatt en liten photoshot med ingen fine bilder, haha.

 

Dag med Linni

 Reklamering til stiiiinest.blogg.no

Nå kommer reklameringen til stiiiinest.blogg.no!

jeg synes stine sin blogg er utrolig bra siden hun blogger mye, har masse bilder å videoer, også har hun et veldig fint desig.
Jeg anbefaller å dra inn på bloggen til stine, å begynne å lese!


trykk på bilde

 

 

Vinneren av blogg vs blogg

Her er vinneren av blogg vs blogg, begge bloggene var utrolig bra, håper ikke den andre blir lei seg. 
Men vi snakkes, må se paradise! 

Bilder fra besøket

Det var de bildene jeg fikk tatt igår, jeg tok veldig få bilder, men jeg tenkte ikke akkurat hele tiden på å ta bilder, men jeg fikk tatt disse.
Det var ialefall utrolig koselig i besøket i går, og vi fikk verdens beste cup cakes, åh. 

Bursdag outfits

Nå skal jeg straks i birsdagsbesøk til en i klassen som heter camilla, er ikke spesielt god venn med henne, men det blir sikkert gøy!

Kommer kanskje innlegg etter besøket!

Travel dag

Idag har det vært en ganske travel dag, så har ikke fått blogget eller sagt hvem vinneren av blogg vs blogg er, og det er vell ikke vits i å si at det kommer imorgen, siden det det har jeg jo nesten sagt på alle innleggene mine nå. Men det kommer når jeg har tid. Men nå har jeg nettop dusjet, så venter jeg på at paradise hotell skal begynne.

Min søte pyjamas

Overnatting hos Nathalie beste

nå er jeg hos Nathalie som jeg skal sove hos inatt, nå sitter vi i stuen og ser på gamle One tree hill episoder og er på pcen, men vinneren av blogg vs blogg kommer nok litt senere.


Elsker deg bestevennen min♥

Kos

Først vil jeg bare si at jeg ikke tar den som vinner blogg vs blogg idag, men tar det sikkert imorgen.
Men nå har jeg nettopp vært nede på butikken å kjøpt meg is og freia påske egg, kommer nok ikke til å spise alt idag, men det fristet plutselig sånn skikkelig mye, haha, får ikke dere det også sånn noen ganger?  Men vi snakkes! 


 

Kårer kanskje vinneren etterpå

Hei, kjapt innlegg nå, men skal bare si at jeg tror jeg kårer vinneren av blogg vs blogg etter hotel cæser, for jeg må liksom se det, hehe, men då får vi se hva jeg får til.
Men idag har jeg ikke gjort noe spesielt, var litt med Nathalie og Linni før de skulle i besøk, så gikk jeg hjem. Men då snakkes vi! 

Bloggen er 1 år

Her er den videoen som skulle komme! Legg gjerne igjen en komentar i komentarfelte.

 

Er med Susanne

Hei dere! Nå er jeg med Susanne. Vi holder på å redigere en video som kommer innpå senere, men vi snakkes snart dere!


Gratulerer med dagen bloggen! huhu

vi snakkes snart!

1 år

Gratulerer til bloggen som er 1 år idag!
Vi har hatt et fint år sammen og skal ha mangen flere! Så kos dere videre idag så snakkes vi senere!

Skolen

Hei, nå sitter jeg her å chiller på skolen i data timen, vi har ikke noe spesielt vi skal gjøre, så det er ganske chill, men vi snakkes!


Tok bare inn et bilde.


 

Overnatting av beste

Nå har jeg overnatting av bestejenten min Nathalie. Vi har kost oss med å gå gjennom klærene mine, og å rydde skapet mitt, heheh, men vi har kost oss då. Idag har vi vært hos farmoren til Nathalie, også har vi vært ute på en hinderløype på li skole, heheh, kos det.


Finalen i blogg vs blogg

Sorry for at jeg ikke har blogget, men har ikke vært på pc, men de to som kom videre i blogg vs blogg er
 

esg99.blogg.no (trykk på bildet) 

og

 
 Stiiiinest.blogg.no (trykk på bildet)'

Det var de de som kom videre på blogg vs blogg, så kommer kanskje vinneren imorgen, eller ikveld, videoen vet jeg ikke når kommer, men skal få lagd den ut snart.

Imorgen

Idag har jeg vært med Susanne og bakt btowniese, og vi filmet det, så den videoen kommer imorgen, og de to finalistene som kom videre på blogg vs blogg kommer også imorgen, så gled dere til imorgen! Men jeg har tatt trekningen så det er for sent å melde seg på.

Nathalie som tok det tidligere idag, siden jeg var ned hun da

Gled dere til videoen, og det er ikke bare når vi bakte brownies, det er mye mer gøy på videoen, men jeg sier ingenting før imorgen.

Thank you mamma

Idag kom mamma med nye sko til meg,  jeg har hatt lyst på sånne utrolig lenge nå, synes de er så fin, og nå har jeg de. Jeg vet ikke hvor hun har kjøpt de, sikkert nelly elns. 
Men jeg kårer de to deltagerene av blogg vs blogg imorgen, så hvis dere vil være med, meld dere på HER , men dere får beskjed sånn ca en time før jeg gjør det.

bilder tatt av mamma

hva synes dere om skoene?

 

chill dag

Idag har det vært en ganske chill dag, sto opp ca 11.30, også lå jeg bare å chillet i pysjamas og trykte på ipoden til ca kl 13.00, så sto jeg opp spiste frokost og stelte meg, men jeg har bare logge hjemme å vært på pc og sett på tv i hele dag, men tenkte å ringe noen nå da, men det er liksom ingen å være med.. men finner sikkert noen. Fritids 

Blogg vs blogg

Jeg tenkte at jeg måtte ha noe sånt nå, har liksom aldri hatt det før, så nå skal jeg ha blogg vs blogg. Jeg tror alle vet hvordan det funkerer, men hvis ikke så er det sånn:
Du skriver en komentar "jeg er med" elns også skriver du bloggadressen din, så skal jeg velge (tilfeldig) to av bloggene som blir med, etter det skal jeg se på begge bloggene og velge den jeg synes var best. Den som blir valgt skal jeg ha et innlegg om i et av innleggene mine der jeg skal "reklamere" for den bloggen og skrive hva jeg synes om den osv.
Håper dere skjønte det, så er det bare til å melde seg på. Jeg trekker vinneren når jeg har fått en del som er med. 
Videoblogg-idag

 

Abonner gjerne på youtube brukeren min HER og få se videoene før de kommer ut på bloggen! 

Hjemme

Jeg har komt hjem fra mormor nå, eller egentlig for en stund siden. Men nå sitter jeg og chiller på mamma sin pc.

Det er skjærtorsdag idag btw

Frokost på sengen

Har jeg ikke bare verdens beste mormor som vekker meg med ferdig frokost på sengen? Men idag vet jeg ikke hva vi skal finne på, men vi skal ialefall kose oss, også skal vi hjem senere, sikkert ikveld.

Sjokomelk, hadde drukket ca halve der, så det så litt lite ut

Verdens beste yoghurt!

Wants-kjoler


Nelly♥

Smoothie

Idag etter vi hadde spist frokost, lagde meg og mormor smoothie. Vi hadde egentlig ikke så mye vi kunne ta oppi, men det ble en kjempe god smoothie selvom. 
Det er foresten kjempe fint vær her idag, så det er kos, og Nathalie skal kanskje også komme idag, så det blir ialefall kos. 

Ingredienser:
frosne bjørnebær
bringebær, blåbær
rips og solbær (alt dette var i en frosen skogsbær pose)
1. banan

 

Alltid kos hos mormor

Det er alltid koselig hos mormor. Idag har vi vært på besøk hos en venn av henne som har to barn, ellers har vi bare hvert hjemme og kost med snop brownies, brus, kjeks tv, pc, topp blad og mye mer. Akkurat nå sitter jeg alene i stuen og hører på musikk og blogger.
Urettet hår og nesten ikke sminke, funker fett det

 

Til mormor

Hei dere, kort innlegg, men nå skal jeg til mormor, så vi snakkes der!

Natt blogging-natter hos allerbeste nathalie

Hei, I natt skal jeg være på overnatting hos nathalie, det er kos. Vi har sett på film og kost oss masse. Imorgen skal vi mest sannsynlig lage video, men vi vet ikke hva den skal handle om, kom gjerne med tips.

Jeg slutter

jeg gidder rett og slett ikke å ha bloggen lengre, å blogge suger, ialefall på denne! Og grunnene for at jeg ikke gidder å blogge er:

Er drittlei-orker ikke mer, har blogget i snart et år, det er stress! 

Får nesten ikke komentarer-Dere leser, men komenterer ikke, jeg mister all bloggelysten!

Hater navnet på bloggen-ju99 liksom, det høres helt dumt ut.

Liker ikke innleggene jeg skriver-jeg synes ikke jeg skrver så bra når jeg leser andre blogger som skriver drit bra.

Dårlige bilder-har ikke kamera, så har dårlg kvalitet på bildene. 

Dårlig header-Bildene er så uklare, og jeg vet ikke hvordan jeg bytter.

Liker ikke bloggen-alt i alt, så liker jeg ikke bloggen! 


see you in hell bitches 

 

SÅ DETTE ER ALTSÅ MITT SISTE INNLEGG, SÅ HADEBRA! 

 

 

 

 

 

 

 

APRILSNAR!  Lurte jeg dere? Det er alstå 1.april idag, og jeg tipper at mangen av dere har blitt lurt eller har lurt noen. Men jeg skal ialefall ikke slutte å blogge.