mai 2012


konserten+besøk av mormor

Er vell ikke den eneste som har sittet hjemme idag mens Justin Bieber har vært i Oslo og hatt konsert? 
Sykt kjipt å sitte hjemme å se konserten hans fra tv og ikke være i Oslo å se han live. Han sier at han kommer tilbake til neste år da, håper det kommer en konsert då, for da skal jeg være der! Men det er et helt år, det er utrolig lenge til då. Årh, for en dag.


Disse to sangene går på replay om og om igjen♥

Ellers har vi hatt besøk av mormor idag, hun skal ligge her til imorgen. Nå nettopp har hele gjengen utenom meg spist pizza, jeg gikk for kebab jeg. Og utenom Julian då, han sover :)

 

Kjører lite sminke, ekkelt hår og webcamera jeg :)


 

10 Ting dere kanskje ikke visste om meg.

1. Jeg har gått på 3 forskjellige skoler

2.Meg og Nathalie ble gode venner 1.klasse når vi gikk på skole med hverandre, men var aldri med hverandre når jeg byttet skole i 2.klasse, og neste gang jeg var med henne var i 7. klasse og vi ble bestevenner da, og har vært det siden.

3. Jeg ble også ganske god venn med Irmelin og Kristina i 1.klasse når jeg gikk på fotball med de i 1 og 3 klasse og neste gang jeg var med noen av de var når jeg begynte på flaktveit med de i 6.klasse.


Første dagen med deg på 7 år<3

4.Min favoritt kjendis er min kjære Justin Bieber

5.Jeg er seriøst forbanna for at jeg ikk skal på konserten hans i oslo imorgen!6. Jeg går på fotball

7. Jeg bor sammen med moren min, faren min, lillebroren min og storebroren min annen hver helg

8. Jeg kan fort bli irritert over ting folk gjør som bare er helt teit.

9. Jeg liker ikke sånne sykt fjortiser, men kan godt se ut som en fjortis selv på mangen bilder.

10. Rommet mitt ble ferdig opp pusset for to dager siden. 


God natt♥

Forresten, jeg tror jeg kanskje svarer på spørsmålsrunden imoregen, kanskje litt dumt å legge ut et innlegg med masse fakta om meg da? Jaja, hvis du skal spørre meg om noe, spør HER, (og når jeg sier HER, så mener jeg ikke her som i dette innlegget, da mener jeg at du skal trykke der det står HER også spørre der) men det er ikke sikkert det kommer imorgen, vi får se.

 

Sporty + outfits

Idag føler jeg meg ganske sporty. Det første er at jeg ikke har spist noe usunt idag og bare har drukket vann, det andre er at jeg har vært ute å jogget, ganske grei dag egentlig.


Salat♥

OUTFITS


Det var egentlig et bilde der jeg glemte å ta på selvutløser, hehe


Fjortis
    

Brownie på 4 min

Nå holder  meg og Nathalie på å brownie på 4 minutter. Og der var de ferdig. De var faktisk ganske god, men jeg synes det var litt for sterk sjokolade, siden naalie tok jo selvfølgelig den mørkeste kakaoen, men jeg andbefaler å prøve det, men å ta en litt lysere kakao.

Oppskrift:
4 spiseskjeer mel
4 spiseskjeer sukker
4 spiseskjeer olje
3 spiseskjeer melk
2 spiseskjeer kakao
1 egg

Slik gjør du:
Du blander alt i en bolle, så ta du det i en kopp, og tar det i mikroen i 4 minutter. 

  

Tre sommerkjoler

Idag kom mamma med tre utrolig søte sommerkjoler til meg, og det er akkurat det jeg trenger nå siden jeg har nesten ingen kjoler.


Alle kjolene var fra bik bok.

Uredigerte bilder, og utrolig sløv i fjeset, men det er forde den dumme blitsen blennet hele fjeset mitt.

 

 

Summer wantsNordnesbadet!

Idag med klasssen dro vi til nordnesbadet, fysøren så digg det var! Det var en sjø der det var en brygge vi kunne svømme ut til, og jeg var den første utav alle som svømte ut der, hehe, jeg er stolt, men så kom elise og mangen flere litt etter, og meg og elise måtte svømme fram og tilbake hele tiden for å hente alle de andre, siden de turte ikke å svømme bort der selv, hehe. Også var alle oppe fra vannet, mens meg og elise var oppi vannet hele tiden og fløt på bølgene, dukket ogsånt. 
Så var det et basseng som var varmet opp, det var sykt deilig! 
 Etter vi hadde badet en stund grillet vi, også badet vi ferdig etter det. 
 Det var min utrolig koselige dag med beste folkene!


Dette er ikke nå når vi var der, da var det mye mere sol! Men det er sånn det ser ut på nordnesbadet, kanskje noen av dere har vært der? 

 

Idag + imorgen

Idag på skolen tok vi kkassebilde og potrettbilde, jeg tror egentlig det gikk veldig dårlig, heheh, men vi får se når vi får bildene. Ellers har det vært en ganske grei dag, det har vært oppe i 30 grader idag så har vært veldig varmt. Håper jeg har fått litt farge, men jeg blir ikke så lett brun jeg.
Imorgen på skolen skal våres klasse til nornes og bade og grille, gleder meg sykt, kommer til å bli sykt digg!

Da er det paradise<3

Nydelig vær!

Det er så deilig vær ute nå, fysøren!
På skolen idag gikk vi med shorts hele gjengen, det va var døds deilig.
På skolen var våres klasse på tur til andre friminutt for å finne snegler, æsj! Men når vi skulle tilbake til skolen gikk vi bort i hjortlands vannet og vasset der.
Når vi kom tilbake til skolen kjøpte vi krone is, også spiste vi lunsj. Når det var friminutt hadde mangen av oss på trinnet vannkrig, det var døds gøy, og irmelin ble jo kliss våt, heheh.
Nå skal jeg gjøre ferdig leksene, spise middag så skal jeg opp på toppen og være med irmelin, Malin Sofie, Marthe, Elise og Karoline og ha vannkrig.

Outfits
Mage topp fra Gina tricot - vet ikke pris
Mage shorts fra only - 249.-

Dagen idag med sommer vær!

Idag har det vært drit fint vær hele dagen, fysøren så deilig det har vært!

En times tid før skolen var ferdig skulle jeg til tannlegen, det gikk egentlig ganske greit, de skulle bare sjekke tennene mine. Når jeg kom hjem skiftet jeg til shorts og gikk ut på altanen og solte meg en stund, så gjor jeg lekser. Etter det var jeg på mamma sin pc på altanen og bare chillet. På fotballtreningen var det ganske gøy, vi var bare ti stykker og det var masse sol! Dritt digg!

Jentene mine på skolen<3

Trente i shorts<3

Strawberry, flower and sun

Spørsmålsrunde!

Tenkte at det var på tide med en spørsmålsrunde nå siden jeg ikke har hatt det siden starten av bloggen.
Så bare spørr ivei dere, jeg svarer på alt, så svarer jeg på video.

17 mai

Igår var det jo 17 mai, jeg begynte dagen i byn å se på buekorpsene ogsånt. Og i 1tiden dro vi hjem, så lagde mamma lunsj. Etter vi hadde spist det, stelte jeg meg litt, så gikk jeg bort på li skole og møtte nathalie, også gikk vi bort til Nathalie og henten noen ting fra henne siden hun skulle ligge hos meg. Etter det stakk vi bort til meg og ordnet oss litt også skulle jeg spise middag, da hadde mamma laget rømmegrøt og hotdog, jeg tok en hotdog. Litt senere gikk meg og Nathalie bort til henne igjen, så kjørte vi til tivoliet, der var vi til litt over 22.30. Og meg og Nathalie var så flink at vi tok alle de skumleste tingene! Stolt.


inni den ene karusellen.
Hadebra tivoli♥

Bursdagen min

Idag er jeg tennåring! Dagen begynte med at mamma, pappa og Julian (lillebroren min) kom inn å sang for meg med en muffins med et lys på. Etter det stelte jeg meg og sånn, når jeg var ferdig hadde mamma laget egg, varme rundstykker og pålegg å sånt til frokost, og når jeg hadde spist det fikk jeg morgen gaven min, det var en foto skriver, en foto skriver er en skriver der jeg kan legge inn foreksempel minnekortet til mobilen eller til kameraet eller en usb inn på skriveren, så er det en liten skjerm, og der kommer bildene opp, så kan jeg velge hvilken bilder jeg vil skrive ut, så kan jeg redigere på bildene, så blir de skrevet ut.
Litt etter kom Nathalie bort til meg med en hjemmelaget brownies kake, er hun ikke bare helt herlig?
Så var det skolen, det var ganske gøy, det var fint vær og vi var bare ute og gjor forskjellige ting med de gruppene vi var delt inn i.
Etter skolen gikk vi å kjøpte middag og hentet Julian i barnehagen, når vi kom hjem fra det fikk jeg åpne min andre gave, det var en Viewpad, en viewpad, er nesten det samme som en ipad, bare at den ikke er apple så den er litt billigere, også er den litt mindre og litt sjokere, men ellers tror jeg den er ganske lik, og det er kamera på begge sidene på den.  
Rett etter det kom Nathalie bort til meg, jeg skulle være med henne på senteret siden hun skulle kjøpe noe, og da fikk jeg 100 kr til å kjøpe meg noe av mamma, også hadde jeg litt penger utenatt. Når vi kom fram gikk vi inn på Only, og da fant jeg en mage shorts som jeg hadde veldig lyst på, men jeg hadde ikke råd, siden det kostet 240 kr, men Nathalie beste kjøpte det til meg siden jeg hadde bursdag, åhh hun er så grei! Etter det gikk vi inn på Gina tricot, der var det ikke noe spesielt vi ville kjøpe, så da gikk vi over på det andre senteret så gikk vi inn på bik bok, der kjøpte jeg en topp og nathalie kjøpte en topp og en short. Vi valset litt rundt omkring før vi gikk hjem, og når vi kom hjem spiste vi middagen som jeg ikke hadde spist før jeg dro, også var vi litt hos meg før vi dro bort til Nathalie og fant musikk til bursdagsbesøket mitt imorgen. Etter vi hadde vært der en stund dro jeg hjem, og nå sitter jeg her å blogger så kjapt jeg kan, siden paradise hotel har begynt! 

 


Gavene, foto printeren-1500.-   Viewpaden-4000.-


Fotoprinteren


Topp fra bik bok-49.-


Shorts fra only-240.- så ut som jeg prøvde å vise ræven min sånn skikkelig, men det var egetnlig et bilde av meg og nathalie som køddet oss, men beskjærte det.
Jordbær som meg, nathalie, julian, mamma og pappa spiste hos meg.


Kaken som beste lagde til meg♥


 

 

Cup cakes

Meg og mamma lagde cup cakes tidligere idag, vi skulle lage noen til bursdagen min imorgen, også måtte mamma øve seg siden vi skulle ha de i besøket mitt. Det gikk egentlig ganske greit, bare det at mamma leste feil, så hun tok for mye vann i glasuren, så den ble ikke så "stiv" som den skulle være, også var de muffins formene vi fikk mye større enn vi hadde trodd, så det så mer ut som muffins og ikke cup cakes, men ellers var de ganske god. 


Glasuren♥


og sånn ble resultatet. 

Bursdag imorgen

Yess, imorgen har jeg bursdag, jeg blir 13 år. Gleder meg kjempe masse! Også er det siste dag på skolen denne uken imorgen, så da slipper jeg å gjøre lekser på bursdagen min, og jeg kan være lengre oppe, og på skolen så skal vi ha fotball turnering også naturfag dag, det høres sikkert ganske kjedelig ut, men det er faktisk ganske gøy, det er liksom ikke akkurat "naturfag" vi er liksom ute og så er det en triille greie vi sitter på, så skal vi dra oss selv osv, så er det en sånn ball hårføner så skal vi gå med ballene og de skal ikke falle ned, så er det et stort brett med mangen hull i så er det en ball inni det brette, så skal vi få ballen i mål uten at den faller nedi noen av hullene, det er masse sånne ting liksom, så det er egentlig ikke så gale. Men nå er det hotel cæsar, så vi snakkes, sikkert imorgen! 
På overnatting

Inatt har jeg vært på overnattings besøk hos rebecca. Vi har kost kjempe masse, vi har sett breaking dawn, den var døds bra, anbefaler virkelig å se den! 
Ellers har vi bare vært på pcen og hørt på musikk og sånne ting. 
Nå skal vi lage frokost, arme riddere, hvis vi klarer det, hehe. Men vi snakkes! 

 

Et lite innkjøp

Idag var jeg på nattåpent med Irmelin, malin sofie, elise, marthe, karoline, bendik, nicolai, victor, martin og Kristina en liten stund. Det var kjempe koselig der, vi koste oss kjempe masse, og vi møtte kjempe mange folk der som vi kjente, det var då også ganske koselig. Men jeg kjøpte faktisk nesten ingenting, men dere skal få de de to tingene jeg kjøpte, heheh.


mage singlett - Gina tricot 149 kr elns, er ikke helt sikker


foundation - h&m kr?

Det var faktisk alt jeg kjøpte, eller kjøpte en is og en sluch, men ikke noe mer klær elns.

Slapse dag

Idag har det vært en ganske slapse dag, har bare gjort lekser og chillet på pc og sett på tv. 
Imorgen har vi trening kl 18.00 , ellers vet jeg ikke hva jeg skal finne på, men vi snakkes imorgen! 


Lekser er tingen vet du.
 

Anbefallinger

Bilder fra leirskolen


skjønneste guttene♥ Jeg var god til å ta bilder!


på fjellet?


Nesten på toppen av fjellet<3


Flere bilder kommer etterhvert


Hjemme igjen

Igår kom jeg hjem fra en herlig uke på langedrag! Vi har kost oss kjempe masse med dyr(okser, elger, geiter, hester osv), underholdning, riding, baking, gruppearbeid, hinderløype, disco, fritid, verdens beste fjeltur, masse sol og mye mer!
Det er kjempe mangen som har tatt bilder, men jeg har ikke tatt, men er noen som har logge inn noen få bilder som kommer nå, men alle andre bilder kommer når de andre legger de inn.  


Hun var inne med ulvene og matet de, og lekte sloss med de, det var sykt, det var akkurat som hun var med i flokken.


Det var verdens søteste geiter der, både små og store, det gikk til og med ann å bære de små, og vi melket de store.


Her er litt av gården på leirskolen, men der var det bare hestene som var med på bilde. Det gikk tamme okser og sånne dyr der, og vi kunne klappe de osv.
Det huset dere ser, sov de i B og C klassen på (jeg sov der)  og alle guttene fra hele trinnet nede, og det var mat sal der. 
 

Det var de bildene jeg fikk tak i idag, men når det kommer bilder inn på facebook, eller noen andre sine blogger, skal jeg legge de inn her!