juni 2011


Siste skoledag

Hei ! Idag var det jo siste skoledag, endelig ferie ! Men idag har jeg vært med mangen folk, kjempe koselig, vi har vært i hallen, hjemme hos Elise og mye mer. Men jeg har ikke hatt tid til å blogge i det siste, siden jeg har vært veldig opptat. Jeg har vært på overnatting hos Irmelin, på stranden med Irmelin og Amalie. M. og vært med folk og masse sånn. Men nå er jeg tilbake :)


Vi hadde nettop vånet :)Prøver å skjegle ;P-Julie <3

Har hatt bloggepause

Hei ! ja , nå har jeg hatt en bloggepause uten å si det til dere, men nå skal jeg prøve å blogge igjen, men når jeg har hatt bloggepause har jeg gjort kjempe masse koselig. Jeg har vært på stranden to ganger, jeg har overnattet hos Rikke, kjempe kooselig, også har jeg hatt sommer avslutning (igår). Men nå skal jeg prøve å begynne å blogg igjen.
ps : kameraet på mobilen min er ødelagt, så får ikke logge inn noen bilder...

-Julie <3

Helg !! woho !Hei !! Nå er det endelig helg, men egentlig synes jeg denne uken har gått ganske fort, men samma det, idag har jeg ikke vært på skolen siden at jeg har liksom syk då, men er egentlig ikke dårlig nå, nå bare kjeder jeg meg så j***** mye !!! Men vi snakkes.


Syyk !! :(
-Julie

 

Kamp idag

Hei ! Idag skal jeg spille fotball kamp på stadioen, håper vi vinner då.


Nytt tema

My new look, heheh, neida ;P

Nytt tema

Det er snart sommer ferie !! woho ! Gleder meg sykt, kommer sikkert til å bli  kjempe gøy :)

-Julie

IdagHeei, idag har jeg gjort på ganske mye faktisk, først var jeg bare hjemme på altanen og koste meg, så gikk meg  og Fredrik (Broren min) til liavannet og badet. Det var sykt deilig, i begynnelsen så var det litt kalt, men så ble det ganske deilig.


HeheHihi, gøy ;P

-Julie <3

Idag

Heei, idag har vi hentet broren min "Fredrik" også har vi grillet, også hat jeg vært med Daniel, Victor og Morten <3


-Julie

Svarene på spørrerunden

Heihei, her er svarene på spørrerunden, håper dere synes jeg svarte bra .
 
video:video


-Julie <3

 

Nytt design

Heei, nå har jeg fått et nytt design, skal lage ny header og siden det var ikke så fint med den jeg har nå, men har liksom ikke komt så langt. Men igår var det jo Paradise Hotel, ble litt sur når Kim røk ut, siden jeg heide på han og Heidi, men jaja, Niklas og Maddelen er jo kul då.
Gratulerer Niklas og Madelen


-Julie <3

Lang helg

Heei, idag er det kristihimmelfarst dag , også er det lang helg ! Det kommer sikkert til å bli dritt gøy i helgen :D-Julie