juni 2012


Kveld med mamsen

Hei dere!
Nå sitter jeg her med mamma og ser på en film som heter tequila sunrise, iste så vi en film som heter lovlig blond og før det igjen så vi en film som heter bring it, hehe, TV3 stalkere skal jeg si.

iPod bilder

Outfits


Skjorte - bik bok
singlet - bik bok
shorts - only 

Sommer vær i dag

Idag har jeg vært litt sånn slap, så har ikke giddet å gå ut, men det har vært så fint vær så jeg har logge på altanen og solt meg nesten hele dagen, det har vært så deilig!

Første helgen i sommerferien 2012

Hei dere! 
Sorry for at jeg ikke har blogget denne helgen men har vært ganske opptatt. Men nå er det sommerferie så er det ungdomsskolen når den er ferdig♥

Fredag
Etter siste skoledag på barneskolen som var utrolig trist, men også veldig deilig og tenke på var jeg med, malin sofie, irmelin, elise, marthe, bendik, nicolai, martin, victor, stian, jeg tror det var alle. Vi var på trampolinen til Malin sofie og bare chillet der, så var vi litt inne hos malin også. Rundt 10 tiden om kvelden dro meg, irmelin, malin sofie, marthe og karoline bort på marikollen til marthe og overnattet der, det var kjempe gøy, også hadde vi kjøpt så masse digg også skypet vi med martin og victor hele kvelden.


<-- meg, irmelin, malin, marthe
skyping 


siste skoledag, sykt fint av meg!

Lørdag
Vi var hos marthe til halv 5 tiden så dro vi opp på toppen og var hos karoline, og siden det var santans var forleldrene hennes i nabolaget og grillet så vi tok oss to pølser. Litt etterpå kom victor og daniel bort så var vi med de til det var kveld og alle gikk hjem.


malin er fiin 

Søndag
Startet dagen med å dra opp på toppen og være med irmelin, victor, martin og nicolai. Litt senere når de dro på fotlball skole dro meg og irmelin bort på mcdonalds. Når vi kom tilbake var vi med victor, stian og nicolai.

Mandag
Idag var jeg med irmelin, malin (sofie), nicolai, martin og stian. Vi har vært på trampolinen til Malin og litt sånn, men jeg måtte dra hjem i 8 tiden fordi jeg har fått øyebetenesle, så jeg måtte nok til legen for å få noe til det, men legen var stengt, hehe men har fått en sånn krem man tar inni øyet som vi fikk for ikke lenge siden, så den hjalp veldig.

 

 

 

 

Idag+flere bilder fra ballet


<-- malin sofie, karoline, elise, irmelin, meg, kristina
Verdens beste venner♥


Vi fikk blomster av rektor, siste året på barneskolen


Vet ikke hva jeg holdt på med, men føler kristina så litt rart på meg...


Guttene danset 


herligste gutten jeg vet om♥


fineste♥

 

Idag
Idag hadde vi fri siden vi var på ballet til klokken 11, så jeg sov lenge idag. Men etter jeg hadde voknet og stelt meg, ringte jeg til irmelin og var med, irmelin, malin sofie, bendik, nicolai, martin, elise, marthe, victor og stian, også var det jo så fint vær idag så vi gikk rundt i tube bh og var på trampolinen til Malin Sofie. Etter en stund gikk alle guttene utenom stian for de skulle spille kamp, så da var det bare de jentene som står lengre oppe og stian.

Ball igår

Hei dere♥ 
Igår var det avslutning og ball med trinnet, beste ballet jeg har vært på! Alle danset og hadde det kjempe gøy, og det var masse slow, det liker vi. 


de to som danser der er meg og stian, vi var de første som danset slow, så da sto alle rundt oss, kleint 


der og danser meg og stian 


jentene mine♥


søte♥


<-- kristina, karoline, marthe, andrine, irmelin, meg, elise, malin sofie
Jentene mine♥


Det kommer sikkert flere bilder etterhvert. 

Senteret idag

Idag en liten stund etter skolen dro jeg på senteret for å finne kjole til ballet på onsdag. Fant mangen fine kjoler, men de var veldig dyr, også er det så mangen som har de jeg vil ha så det var litt vanskelig å finne en, men fant en utrolig fin en som jeg lå av til imorgen. Akkurat nå sitter jeg på pcen og drikker te<3

Pyjamas party

hei dere♥
Sorry for dårlig blogging i det siste, men har ikke giddet.
Nå snart skal jeg i pyjamas party med jentene mine hos Elise søta som har bursdag idag, så gratulerer med dagen♥  


 

Vi skal sikkert ta masse bilder så de kommer sikkert inn i morgen. 
 
    

Outfits+idag

Denne uken er egentlig ganske grei, idag på skolen skulle vi bare øve til avslutningen og scanne litt bøker ogsånt, ikke noe jobbing, imorgen drar våres klasse (b klassen) til lygra og griller og fanger sauer og litt sånn, på onsdag vet jeg ikke, sikkert mer rydding og sånn, på torsdag er jeg ikke helt sikker, og på fredag får vi vite klassene til ungdomsskolen♥ Og vi har kun to lekser dene uken, og neste uke har vi ikke lekser♥

Idag ette skolen, solte jeg meg litt, så på one tree hill og var på pcen. Kvart på 7 dro jeg opp på stadioen og var med mangen folk og så på kampen våres lag spilte. Jeg skulle egentlig spille selv, men hadde ikke lest meldingen jeg hadde fått. Herlig spilt av dere, vi vant 2-1.Når kampen var ferdig ca halv 9, gikk hjem hjemover sammen med Elise og Andrine. Når jeg kom hjem fikk jeg penger til å kjøpe grillmat, drikke og kjeks til imorgen, kjøpte en sjokolade og då. Men det var mesteparten av min dag. Jeg tok ikke noen bilder, så ligger bare inn noen outfits bilder. 


Ola jakke-Bik bok   Topp-bik bok   shorts-cubus

 

Mobilen har suge kamera, skal kjøpe speilrefleks om noen få tusen kroner, men de kommer raskt, skal få 1000 kroner av mamma, så da er det bare 1000 kroner igjen :)

 

Idag

Idag var jeg først hjemme en stund. Da hadde mamma besøk av en venn av seg som heter Anita og hun har en datter på to år som heter emma, og pappa hadde besøk av en venn av seg. Vi fikk begynt å grille litt i det fine været før det begynte å hølje ned med regn. 
Jeg har også vært med Rebecca idag. Vi var først litt inne hos henne før vi gikk ned på butikken og kjøpte litt digg. Når vi kom opp igjen var vi på pcen en stund også så vi never say never, off tårene rant for å si det sånn. Men imorgen skal vi kanskje på kino og se "LOL".


<3<3


nydelig! 

 

Outfits 9.06.2012

Dårlig kvalitet sa du? 

Bilder fra bursdags besøket


velkomst drikke


søta mi♥


så skulle jo meg og marthe begynne å vise hvor myk vi var, hehe

 

 

Bursdag besøk

Hei søtiser♥
Idag var jeg i besøk til to i klassen min, utrolig koselig. Men jeg er ikke så flink til å ta bilder, så tok ikke bilder av noen personer utenom et av Marthe, men det er andre som har tatt mangen som de legger ut imorgen, så de kommer inn på bloggen da.


orker ikke å rotere bilde... 

 

igår-idag + overnatting + ny bikini

Igår
Litt tidlig igår tok jeg bussen til oasen og møtte rebecca, så gikk vi inn på oasen, og hun kjøpte seg en bukse og jeg kjøpte en ny bikini også delte vi en chikken salsa fra meccen. Etter oasen gikk vi i og hentet lilleboren til rebecca i barnehagen. etter det gikk vi hjem til rebecca og spiste spaggetii, når vi hadde spist det gikk meg og rebecca bort på oasen igjen og kjøpte eplekake og spiste det. En stund etterpå gikk vi hjem til Rebecca og chillet med tv og facebook. Når det ble kveld tok vi på en skrekkfilm som heter "the eye" og spiste cookies og sjokolade. Når filmen var ferdig lå vi bare å snakket til vi sovnet. 

Idag
Når meg og Rebecca voknet idag var vi alene hjemmet, så vi gikk inn i stuen og så litt på tv. Etter det tok vi på en dvd om hvordan flat mage og sterk rygg, når vi var ferdig med den fikk vi begynt litt med en dvd om forbrenning før moren til Rebecca kom hjem med baguet til oss. Rett etter vi hadde spist den stelte vi oss, stakk ut og var litt på oasen og sånn. Så stakk vi bort på essoem og kjøpte smågodt, så kom pappa og hentet meg. 

Overnatting 
Nå er jeg på overnatting hos Nathalie, kooselig!


eplekake

Ny bikini
Tenkte å vise dere den nye bikinien jeg har kjøpt meg, men ikke trusen siden den var for stor, men den var liksom en helt vannlig bikini truse liksom.  

Dagen idag.

Idag tok jeg bussen ut til Fyllingsdalen for å være med Rebecca, også var vi med en som heter Cassandra en stund og. 
Når jeg kom der, gikk vi bort på kiwien og kjøpte berlina boller, etter vi hadde spist de, gikk vi opp en sykt lang og skumel stige som gikk opp til taket på oasen, og stigen var egentlig stengt, så vi måtte klatre inn i den sikkert to meter oppe fra bakken.  Etter en god stund når jeg endelig turde å klatre opp til taket hang vi der en liten stund før det kom en mann fra høyblokkene bak og begynte å plystre på oss og alt sånn, da stakk vi ned så fort vi kunne. (han så farlig ut) Etter det var vi litt rundt omkring og koste oss. 


nedenfor det taket, så ikke så høyt ut siden vi tok ikk bilde rett ned liksom, men det var utrolig langt ned.


baber oss på taket. (deilig du er rebecca! og btw, det er høyblokken bak de)
Follow me on instagram

Følg meg på instagram- juliesommeer

Nytt design

Som dere sikkert har merket har jeg fått nytt design. Egentlig fikk jeg det for to dager siden, men det har ikke vært noe header eller noe sånt før nå, siden rett etter jeg hadde logge designet inn på bloggen min, fucket nettet seg, også begynte det først å virke nå for en liten stund siden. Og da var jeg rett inn på pcen og fikset header, profilbilde, profiltekst og alt det.

Hva synes dere?