juli 2012


Pakking på g

hei dere! Nå er jeg akkurat ferdig med å pakke. Imorgen reiser jeg til hunderfossen sammen med Nathalie og hennes familie.For dere som ikke vet hvhunderfossen er så er det en fornøyelsepark som ligger i lillehammer. Vi skal bo i en hytte fem min unna hunderfossen, vet ikke om det er nett der, så er ikke sikkert jeg får blogget før jeg kommer hjem igjen, men hvis ikke jeg får det, så gled dere til masse bilder! Men skal blogge om det går, men hvis ikke, snakkes på søndag! 
Pastasalat♥

                

Overnatting dag 3

Hei dere! Idag er 3 dagen jeg er på overnatting hos Nathalie. Idag skal vi se fritt vilt 3 for vi så den ikke igår då. Ellers skal vi nok være på pcen og sånne ting.

 

Overnatting

Heisann dere! Igår så dro jeg på overnatting hos nathalie også skal jeg ligge her til imorgen også, så vi skal kose oss kjempe masse, vi skal se skrik 2 og skrik 3. Vi er også alene her ikveld, så det skal skummelt, haha! Ha en fin kveld videre alle sammen! 


Smoothie

Heisann dere! Litt tidligere idag lagde meg og nathalie oss en døds god smoothie, så tenkte at jeg skulle gi ingrediensene til dere!

Ingredienser:
1 banan
Ca en kvart pose med frosne jordbær
Litt appelsinjuice

Slik gjør du:
Bland alt oppi en smoothie mikser og la det blandes til den ser ferdig ut.

iPod bilder desverre! Var utrolig godt å dyppe en banan oppi.

Mitt lille land 22.07.2011

Idag har vært en spesiell dag for alle her i Norge. For et år siden ble 77 uskyldige mennesker fratatt livet. Breivik plasserte en bombe i Regjeringskvartlaet og tok liv av 8 mennesker, like etter dro han ut på Utøya hvor glade og engasjerte ungdommer hvar på sommerleir. Der skapte Breivik et mareritt for alle tilstedeværende, han skøyt overalt rundt seg og drepte tilsammen 69 ungdommer og voksne.

Mine tanker går til alle dere pårørte og alle familier og venner som fikk høre at noe så forferdelig hadde skjedd med noen som dere var glad i. Jeg kan ikke tenke meg å få høre dette, høre at en jeg står nærmt er skadet eller har mistet livet, det må være helt forferdelig! De som satt hjemme og så dette på tv og visste at en de sto nærmt var på utøya, prøvde å få tak i de, men de fikk ikke tak i de, de så  at antallet med døde folk økte, tenk frykten de satt med inn i seg! Det er helt utrolig hva som har skjedd.. har ikke ord!

Hvil i fred alle dere engler som er fratatt livet 22 juli 2011. Kondolerer til alle de pårørte og alle familier og venner som har stått nær noen som har mistet livet i denne tragedien! Igjen viser vi at Norge står sammen og viser kjærlighet over alt hatet Breivik skapte. "Hvis en mann kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi alle kan vise sammen" ♥


Sender dere alle varme tanker.

 

Så vil jeg bare si at jeg har vært på landet denne uken og jeg har jeg ikke vært på nettet, så har vært null blogging. Men ligger ikke ut bilder nå i dette innlegget.

Mah girl is home!

Hei dere! Idag kom endelig Nathalie hjem etter nesten en måned! Med en gang hun kom hjem begynte vi å bake kake, og rett før den ble ferdig kom mamma, pappa og julian hjem. Når de kom begynte de å lage middag, meg og nathalie tok sikkert to tygg før vi ikke klarte mer fordi vi lo sånn, haha. En liten stund senere tok vi oss hversitt kake stykke. Resten av dagen har vi kost oss med musikk, snapchat, snakking og apsulutt alt mulig! Hun skal ligge hos meg inatt så det kommer til å bli sykt gøy, vi skal se to filmer og bare kose oss sånn sykt mye! 


Nathalie er ikke så sykt flink til å ta bilder heller 


love u snuppa<3

 

Ny header

Heisann dere! Jeg har fått tilsendt meg et par headere som var utrolig fin, men jeg valgte å ta den headeren som jeg har nå, of den var så utrolig fin synes jeg! Men det kommer sikkert til å bli litt bytting innimelom da, hehe. 

Jeg er foresten ikke dratt på landet idag, skal nok ikke på landet på en liten stund, siden vi drar kanskje til voss på mandag, kommer ann på været, også er det vg lista på onsdag, så drar sikkert ikke før torsdag ellernoe sånn :) 


Tusentakk til tonje som har lagd den! og alle dere andre som har lagd til meg, kommer kanskje til å bruke din header her etterhvert :)

Hva synes dere om headeren?

277 days left

Nå er det akkurat 277 dager igjen til jeg ser selveste Justin Bieber 17 april 2013! Herregud jeg gleder meg! Kan nesten ikke vente, dagdrømmer hele tiden at jeg møter han og at jeg blir one less lonley girl, haha, tenkt om jeg blir det da! Sykt!

Er det noen flere som skal på konserten? Hvis det er den 17, så husk at jeg er der da ;)

Kort tavle

Heei skjønne dere♥ 
Idag dro jeg og mami til IKEA og kjøpte kort tavle til meg, så nå har jeg hørt på Justin bieber musikk og hengt opp bilder! Skal henge opp mase fler, men gadd ikke skrive ut så mangen bilder, hahah! Men imorgen drar jeg på landet, så vetikke om det blir blogging der ifra, nettet er treigt der, hehe, men skal blogge imorgen før jeg drar ialefall, så dere vet når det siste innlegget kanskje kommer.
En perfekt dag!

Hei dere skjønne♥ Idag har vært verdensbeste dag! Startet dagen med å kjøpe justin bieber billetter, fikk ikke tak i diamond siden jeg hele tiden mast siden og når jeg tilslutt kom meg inn var det utsolgt for alle billetter den 16. april , men så var det heldigvis noen sittebilletter igjen den 17. april, herregud, tenk at jeg skal på justin bieber konsert og se selveste Justin Bieber live med mine egne øyne!!! Sykt 

Litt etter jeg hadde roet meg ned og sånn tok jeg meg en kjapp dusj og gikk bort til rebecca. Vi hang litt hos henne før vi løp rundt liavannet og jogget, og når vi kom ned der det går ann å bade, hev vi av oss klærne og løp uti og badet i 15 grader i luften og null sol, YOLO! Sykt deilig! var faktisk ganske varmt i vannet og. Etter 20-30 minutter har vi bare kost oss litt hos meg, og litt hos henne! Nå har jeg nettopp fått topp blad, så skal lese det etter bloggingen!

 
Etter svømming! sorry for dårlig kvalitet, bilde er egentlig tatt med kamera, men det går ikke ann å legge inn bilder på safe mode(som jeg må bruke) så jeg måtte ta bilde av bilde med ipoden, så legge det inn på bloggen der, så hente det fra bloggen med pcen, stress! 


kan si dette her gir mening til dagen min idag! bading i 15 grader ute og null sol, og Justin bieber billetter♥


damn hot! 

Its summer baby

Heisann dere! Endelig føles det som at det virkelig er sommer ute! Det er så deilig! Idag har jeg logge ute på plenen til mormor og solt meg noen timer, også øvde jeg litt på å snurre hjul, hehe, livet er herlig!

Beklager for dårlig blogging, men vi gjør så mye her så har ikke så god tid til å bare sitte inne å blogge.

Jeg har fått litt farge!

Innkjøp

Hei dere. Igår dro jeg til mormor, vi gjor ikke så mye, så bare en film og litt sånn. Idag dro meg og andre (onkelen min) til byen og kjøpte noen ting. 


shorts fra cubus - 149.- 
topp fra bik bok - 79.-


mage topp fra bik bok - 

 

Vannmelon & brownies
Hei dere♥ Iste fikk jeg litt penger og gikk ned på butikken og kjøpte vannmelon, brownies kake biter(?) og sjokoladesaus. Skulle egentlig kjøpe jordbær, men de var tom, så da tenkte jeg at det sikkert var godt med vannmelon og sjokoladesaus, det var faktisk veldig godt, overaskende. Beklager for dårlig blogging, men har ikke bloggelyst, hehe, også går det ikke å legge inn bilder på min pc siden den har fitte virus, så må bruke den på safe mode og der går det jo selfølgelig ikke ann å legge inn bilder, og mamma sin pc er no helt ute og kjører, så det går ikke ann å skrive noe med den. Men idag var jeg ganske så smart og tok disse bildene med kameraet, lå de inn på mamma sin pc og sendte de på email til meg, gikk på min pc, lagret de fra emailen min og lå de ut, heheh. Vi snakkes!