september 2012


Outfit

Heisann dere søte! Sorry for den dårlige bloggingen min i det siste, men har ikke hatt no bloggelyst eller noe. Skal bli bedre!
Dette er outfitet mitt for idag, er veldig trøtt nå, og tok nettopp bildene, så de er veldig sløve, men det får bare gå denne gangen :)  

 


For et suge kamera! 

 

25.09.2012

Heisann dere søte! Nå blir det bare sånn kjapp iPod blogging om dagen.
Idag rundt 6 tiden tok meg og nathalie bussen opp til hallen og var der resten av dagen sammen med mange andre folk.  Når vi kom tilbake måtte vi passe søsteren til Nathalie en liten stund, og etter det gikk vi ned på butikken og kjøpte litt ting til imorgen når vi skal på fjellet med skolen, gøy... 

Søte jenter som venter på bussen! 

Kos dere videre ikveld! 

Ukens spørsmål #2

Hvilken blogger leser du?  Jeg leser l0ve, tcmn og juliesama, leser mange flere blogger også, men det er de bloggene jeg skjekker hver dag:)

Kan du blogge oftere? Ja, jeg må bli flinkere til det, men har ikke noe innterasng hverdag nå for tiden, så er ikke så masse å blogge om, men skal prøve å blogge oftere:)

Hvor ofte trener du? Jeg trener 2-5 ganger i uken, spørs på om jeg gidder å trene hjemme og, ahah

Har du blitt  noe mykere og flinkere til turning og sånn siden du begynte på cheerleading? Jaa! det skal jeg love deg at jeg har! klarte virkelig ingenting før, ikke at jeg kan så mye nå, men kan mere enn det jeg kunne første treningen!


Eneste bilde jeg fant som er på pcen, hehe 

Hva lurer du på til neste gang?  

Denne uken

Heisann dere herlige lesere! Først vil jeg si tusentakk for de søte komentarene dere komenterer, selvom jeg har gått nesten hele uken å blogge for dere! 
Denne uken har egentlig vært ganske travel og gått for det meste i det samme. Har trent vær dag etter skolen, to dager cheer og resten styrke og tøying hjemme, utenom torsdag, da hadde vi styrke i gymmen, og når jeg kom hjem øvde meg og nathalie til samfunnsfag prøve hele dagen.
Idag har jeg også trent og tøyd, men før det hørte jeg bare på musikk med høytalerene og prøvde litt klær fra skapet, var litt på pcen og spsiste og drakk saft (haha, vannlig fridids greie for meg det)
 


uheldig med den ja

 Bildene er tatt idag før jeg trente, sløv etter skolen! 

Ha en fin kveld mine søte lesere!  

Training motivationNår jeg ser sånne bilder og videoer så får jeg så sykt trenings motivasjon, så vi snakkes, skal trene styrke å tøye nå! 


Ukens spørsmål #1

Hvem liker du? Ingeen

Er du begynt på cheerleading? 

Jaa! 

Hvem er dine bestevenner? Er litt usikker, har mange 

Ble du fornøyd med klassen din? Assa alle de jeg helst ville komme i klasse med er jo fordelt i alle klassene utenom den jeg kom i, så er jo liksom i den klassen jeg minst vil være i, men er ikke sånn kjempe missfornøyd, er jo en helt grei klasse :)

Bruker du mye sminke? Hva bruker du? Bruker consealer, foundation, maskara, øyenbrynspenn og littegranne pudder

Hvem er din beste guttevenn? Har flere, men kanskje Bendik da 

Hvem lagde headeren til deg? lager den personen headere til flere? 

Husker ikke helt hvem som lagde den til meg, men jeg fikk den på en side som heter headerplease.com der lager du en bruker og legger ut bilder, så lager andre folk headere til deg utav de bildene du ligger ut. 

Hvem er din allerbestevenn?

Det er vell Nathalie 

Krangler du og Nathalie? Spør et annet sted :)

Hvordan lagde dere cup caksene?

Vi kjøpte en sånn pakke på butikken også bare fulgte vi oppskriften bakpå ;)

 

Det var de spørsmålene jeg hadde fått denne gang, er det noe du lurer på er det bare til å spørre! :)

  

Lørdags kveld

Heisann dere! 
Idag har meg og Rebecca passet lillebroren min siden mamma og pappa var i bryllup, og da hadde vi fått penger til å kjøpe noe, så vi kjøpte sjokolade, brus og cup cakes og lagde oss det.


Er hvis i 2013 ifølge disse bildene da.. haha 

Ha en fin kveld videre!

Innkjøp-video

Hei dere! 
Først, sorry for at det blir sen blo
gging, men har ikke hatt tid før nå. 
Ida
g var jeg på senteret med Rebecca å kjøpte et par ting, å siden det er så lenge siden sist, så tenkte jeg å lage en video nå:) 

  

Pirate party 2012

Hei dere søte! 
Har ikke noe å blogge om nå, fordi jeg ikke har kamerat for tiden, henter det en av dagene. Men tenkte å skrive litt om pirate party som var på lørdag.

Fikk noen spørsmål om jeg ikke var for ung, og ja det er jeg, men var flere  som var for ung som var der, så meg og Nathalie gikk der vi og.
Det var drit fett der, koste meg kjempe masse! Herlig musikk, herlige folk, herlig stemning, herlig crew osv.

på bildene jeg er på er det rød ring, og bildene nathalie er på er det blå, tar ikke ring på alle de andre vi var med siden jeg ikke pleier å nevne de her osv.   


Klar til pirate party! Glemte å ta ring rundt nathalie, hun står ved siden av meg Jeg orker ikke å finne flere bilder som jeg må lagre, legge rundinger rundt å legge de inn her, så håper det holder med disse for nå, så snakkes vi! 
Ha en fin kveld!  

Skal starte med ukens spørsmål

Heisann! Tenkte at det var på tide å starte med ukens spørsmål, så om det er noe du lurer på er det bare til å spørre her i dette innlegge, eller oppover i innleggene om det er noe du lurer på fra det innlegget. Jeg svarer på slutten av uken! 

Har fått ny header og nytt profilbilde som dere sikkert har sett og? Har begynt å savne sommeren ganske så mye nå, også fikk jeg mange fine sommer headere, så valgte å ett litt sommerlig design en liten stund til! 

Skriver sikkert om pirate party imorgen, siden da kommer det ut bilder ogsånn derifra :) 

07.09.2012

Heisann! Idag skulle meg og Nathalie egentlig på senteret å kjøpe klær til pirate party imorgen, men hun kunne ikke siden hun skulle til tanten eller noe sånn. 
Så idag har jeg ikke gjort noe stort, har sett på norske talenter med familien. Ellers har jeg ikke noe mere å si, kos dere videre i kveld!

Kos dere videre i kveld alle dere søte! 

 

Øve, øve, øve

Heisann dere! 
Sorry for dårli
g opptatering i det siste, men har ikke vært på pcen siden sist jeg blogga. 
Idahar meg, Rebecca og Nathalie øvd masse til cheer, vi har stuntet, tøyd litt og turnet. 
føøøøck you! neida, loveu!

Vi snakkes! Skal prøve å forbedre bloggingen!         


 

 

Cheerleading imorgen

Hallo dere!
Sorry for null blo
gging i  helgen, men har ikke orket. Så tenkte jeg skal opptatere dere nå.
På fredag var jeg på skolen, og etter det var meg og Nathalie på spar kjøp siden hun skulle kjøpe en ny foundation, hun kjøpte også fake negler som vi tok på når vi kom tilbake.  Litt før 8, lagde vi oreo milshake, litt snop og satt oss ned å så på Norske talenter.
På lørdag var jeg bare hjemme og chilet til ca klokken 6, da kom Nathalie bort. Vi gjor egentlig ikke noe spesielt.
På søndag, altså idag har meg og  Nathalie øvd og øvd til cheerleading som jeg beynner på imorgen + rebecca en liten stund. 
Har bare to bilder fra fredagen, så det får bare gå.Flinke pappa til å ta bilder ja.