oktober 2011


Halloween !!

Hei hei ! 
Ja, som dere sikkert vet er det jo h halloween idag, så sikkert noen som har gjort noe gøy, men jeg har egentlig ikke gjort noe spesielt, bare vært hjemme liksom, så klarte jeg å glemme treningen, for bestemor hadde lagd vafler, også så vi på film, så kom jeg på det når det hadde begynt for 5 min siden.... men jaja. Sankkes ! 

 

Hahha, kjedet meg litt :P

-Julie

 

Shønneste !

Hei hei ! 
Nå sitter jeg her med verdens shønneste Angelika, det er datteren til en som heter Anette (ikke moren min). Hun er en venn av mamma og tanten min, så de er her nå. Har laget en liten video av hun. !  
video:angelika


Shønneste<3 

Men nå skal jeg se åndenes makt, så snakkes ! 

-Julie 

Bilder fra igår

Hei ! 
Nå har Sandra (kusinen min) logge ut noen av bildene fra igår på facebook, så legger de inn nå, men hun har ikke logge ut så mangen, så det blir bare noen par.


Hahah, trynet mitt.....-.-

  

Det var de hun hadde logge ut til nå, snakkes  ! 

 

-Julie

Besøk

Hei hei ! 
Idag hadde lillebroren min  bursdag så vi hadde familie besøk. Vi har tatt drit mangen bilder, men eg har de ikke, men de kommer sikkert inn på facebook, så kan kanskje legge de ut imorgen eller senere i kveld :)
 Haha, kjedet meg litt. Skal jeg kanskje bruke noen av de til header ? Legg igjen en komentar om hva du synes :)

-Julie

videoblogg

Hei hei ! 
Ikke så mye å si, laget en liten videoblogg :) 
video:videoblogg


-julie 

Outfits og ansikts maske

Hei hei ! 
Igår etter fotball treningen tok jeg på meg anskits maske, så har tatt noen bilder av det. Også har jeg outfitsen min og. 


Hahah, klarte å lage sånn igår (Y)
Shal/skjal - Bik bok 
Genser - Bik bok 
Bukse - gina tricot

-Julie  

Fotballtrening

Heihei ! 
Idag skal jeg begynne å trene igjen, i dette drit været og sant, skikkelig gøy !! Jajaj jeg ovelever, men har egentlig ikke noe mer å blogge om, så vi snakkes, lekser here I come.... -.- 


Hahah, savn<3

-Julie 

Idag

Hallo ! 
Idag var jeg først med Elise, så gjor vi masse greier, så gikk vi inn til hun, så kom Amalie, så var vi litt der, så gikk vi bort i hallen og der ringte vi til Irmelin, så kom hun, Kristina og Marcus ned, men så ble vi kastet ut siden det var egentlig stengt, men de hadde ikke låst... men vi fikk være då, til han fyren som jobbet der var ferdig å trene, så gikk vi hjem. Det var min dag idag. Jah, hadde ikke så mangen bilder, siden jeg fikk ikke ta bilde av de...... 

-Julie 

Elisee !

Heihei ! 
Nå eller isted var jeg med Elise, har vært med hun i hele dag då, skikkelig koselig. Men jah, vi har bare gjort masse gøy, men har ikke noen bilder, har tatt, men ikke med min mobil, siden kameraet er ødelagt, men jah, mobilen min fucket seg helt idag når jeg var med hun og, så mamma skal inn med den imorgen då, men jeg skal låne hennes gamle (XPERIA) så den er det kamera på, så får sikkert tatt noen bilder då :)

 


Elise vennen min<3

-Julie

Besøk

Hei hei ! 
 Idag har jeg vært på besøk hos tanten min, kos det, men har ikke noen bilder siden jeg tok ikke med kameraet, så blir et ganske kjedelig innleg. 


Lå bare inn et random bilde fra leiren...  Rebecka <3 

-Julie 

Skal være med thea imorgen &lt;3

Heihei ! 
Jah idag har jeg vært i fysak med onkelen min og der møtte jeg Mouhcine, kjekt det, også gikk vi hjem (til mormor) og var der og koste oss, men nok om det, for i morgen skal jeg endelig være med Thea igjen, herregud kunne ikke vært mer glad :)

 

-Julie

Hos mormor

Heihei ! 
Nå er jeg hos mormor, kos det, og onkelen min har bursdag så vi har spist kake og kost oss idag, men jeg skal være her ett par dager nå, så er ikke sikkert jeg får blogget hver dag....Gidd ikke ligge inn noen nye bilder siden jeg er alergisk mot katten deres så jeg ser helt j***** ut nå.... men siden jeg ikke har tatt noen bilder idag, legger jeg bare ut noen bilder mormor har på pc'en av meg


Meg og mormor :)


<---- Onkelen min, Andre (han som har bursdag idag), Meg, mamma, lillebroren min, oldermor, mormor (på bursdagen til mormor)

Alle bildene er gamle eller noen av de er ifra sommer då..... 

-Julie 
Svarene fra spørrerunden

Heihei ! 
Ja nå har jeg endelig lagd videoen med svarene fra spørrerunden, så enjoy ! 
 
video:sprrerunden
-Julie 

-J

Lenge siden sist.....

Hei ! 
Jah, sorry for at jeg ikke har blogget på en god stund, men har bare ikke hat bloggelyst i det hele tatt, men jeg er tilbake nå, håper ikke jeg har muste noen av leserene mine. Men igår ble det jo høstferie , woho, også var jeg på pirat party igår, men ellers har jeg bare vært med venner osv.... har fikset litt på designet på bloggen, men headeren er bare midlertidig, siden jeg hadde ingen nye bilder av meg, så tok bare noen som var på bloggen, pc'en osv..... men har fått den nye pc'en så svarene fra spørrerunden kommer sikkert imorgen, god høstferie alle sammen ! Snakkes Syns ? 

-Julie