oktober 2012


Kjedelig onsdag

Heisann! Idag har jeg bare øvd til samfunnsfag prøve som vi har på fredag, og vært på pcen, ganske kjedelig, ialefall med tanke på at det er halloween. Jeg skulle egentlig til fysak med gs'en min (gruppe stunt, cheerleading), men flyeren var syk, så det gikk ikke, så skulle meg og nathalie kanskje gå halloween, men hun måtte passe unger, så det gikk jo heller ikke. Det suger. Men nå skal jeg trene litt styrke og tøye før jeg går i dusjen, etter det ser jeg sikkert en episode eller to fra pretty little liars. Innteresant innlegg! Vi snakkes!
Hva har du gjort på idag?

Today

Heisann dere! Idag har jeg vært med Nathalie hele dagen. Først gjor vi lekser på skolen, også gikk vi hjem til henne, lagde toast og kakao og så på one tree hill og home and away, etter det gikk vi bort til meg og fkset oss og gikk ut og tok masse bilder. Når vi ikke gadd mere gikk vi hjem til meg og tok litt flere bilder her, også bare hang vi litt på pcen ogsånn. Nå har hun dratt hjem, så nå sitter jeg bare her og loner, skal snart se litt på pretty little liars, etter det skal jeg trene styrke og tøye.

Kaalden mann så på :S

klarte ikke å holde kameraet i ro når jeg var så kald, hehe


Jeg er farlig!

Hva har dere gjort på idag da?
Kos dere i kveld! Så snakkes vi imorgen:)


 


 

 

All I want for christmas is youDet øverste på ønskelisten min til jul! Noen flere som vil ha en kjæreste? Jeg er ialefall desperat, så er du en gutt som leser dette, call me!

Bursdagsbarnet


Leker med gaveer!


Maler fuglehusHeisann dere! Idag ble min søte lillebror 5 år. Hurra! Vi hadde jo barnebesøk igår, så idag har det bare vært familien her, så det har vært kos! Nå skal jeg snart se litt på pretty little liars, og klokken 21.00 skal jeg trene litt styrke og tøye, så det er vell sånn resten av dagen min, henger sikkert litt i stuen med bursdags


Gratulerer med dagen verdens beste lillebror! Klem og suss fra dadda

 

Saturday

Hei herlige! Meg og Nathalie var jo å lekte litt med ungene i besøket til broren min, noe som var ganske stress! Var jo litt sånn koselig også da, men det var så masse mat som måtte lages, og unger som bare ville leke hele tiden, heheh. Men hvertfall, etter besøket dro, tok meg og nathalie oss en tur ut i snøen for å ta noen bilder, hahah, sløveste bildene jeg har sett av oss! heheh, slitne unger, ahah, jaja, ialefall så sitter jeg å slapper av på rommet mitt nå, og hører på musikk ogsånn, skal straks se litt på pretty little liars, hvorfor forteller jeg dette? okei, nå slutter jeg før jeg kleiner meg ennå mere ut, vi snakkes!


hehe, jeg dauer!  søta


Legger ikke ut flere bilder nå, eheh

 


Hva har dere gjort på idag?

These days

Heisann søte lesere! Ble dessverre ikke noe blogging på torsdag eller fredag, fordi at på torsdag var jeg på foreldre møte, etter det var meg og nathalie og kjøpte inn ting til halloween party, når jeg kom hjem trente jeg styrke og tøyet, så dusjet jeg, så leste jeg litt til prøven vi hadde igår, så hadde dessverre ikke tid til noe blogging. På fredag gjor jeg meg klar til halloween fest med nathalie, så dro vi på festen og kom ikke hjem før i natt, så ble heller ikke noe blogging da. Nå kommer nathalie snart bort, så kommer det masse unger fordi lillebroren min skal ha bursdagsbesøk, også skulle meg og nathalie være der og hjelpe til med å finne på litt leker ogsånn, så sånn blir det ja... Vi snakkes senere!

Slik sminker du vekk mørke ringer rundt øynene

Heisann dere søte! Idag var jeg vekke fra skolen pga jeg var syk, ble bedre etter dagen. Så nå isted gikk jeg inn på google og fant en side om tips til hvordan man kan sminke vekk mørke ringer rundt øynene,  og siden jeg ikke hadde noe å gjøre på, tenkte jeg å prøve det, funket ganske bra faktisk, så tenkte å gi tipset videre til dere!


1. Legg først en dekkende concealer under øyepartiet, dekk hele området under øyet. Legg også gjerne concealeren opp mot nesebenet ved øyenkroken for å lysne hele øyepartiet og gi øynene et løft.  Legg et tynt lag og jobb den lett inn i huden.  Jevn godt ut alle overganger.


 

2. Jevn over concealeren lett i ytterkant med foundation. Legg foundationen lett slik at concealeren ikke forsvinner.


 

3.Børst et tynt lag transparent løspudder over concealeren for at den skal feste seg.


 

Nå er de mørke ringene tryllet vekk og du kan legge resten av makeupen på.hadde  mindre maskara og mindre øyenbrynsfarge på den ene siden av fjestet, men jeg bare tok kjapt på litt maskara og øyenbrynsfarge, og da ble det veldig ujevnt.    

Håper tipset hjelper for deg og:)Follow me

Heisann dere! Akkurat nå har jeg ingentig å blogge om med tanke på at jeg sitter i sengen med joggebukse og nesten null sminke, så er ikke så fristende å ta fram kamera nå. Jeg tenkte at jeg si litt andre steder dere oppdateres av meg på,  bare sånn om dere vil det:)


Instagram: Juliesommeer

Twitter: juliesommer

formspring: juliemsommer
Nå skal jeg se på pretty little liars, så vi snakkes!  

 

Back to school

Heisann dere! Idag var det da tilbake til skolen og treningene, noe som suger! Men nå sitter jeg på rommet og slapper av med rundstykker og kakao, skal straks se på pretty little liars, nå når jeg er ferdig å blogge. Ble helt hektet av det med engang, annbefaler dere alle til å se det!  Men nok om det, Kos dere videre i kveld! 

Slapper av

Hei søte dere! Jeg var bare ute i ca en halvtime og stuntet, så gikk jeg hjem og spiste. Nå ligger jeg i sengen med kakao og puse teppe og bare slapper helt av, skal straks se noen episoder fra pretty little liars på pcen, leste om det i et gammelt topp blad og bare fikk sykt lyst til å se litt på det. Poster ukens spørsmål litt senere :)


 

 

 

  

Sunday

Heisann! Igår kom mamma og pappa hjem med en ny bukse til meg, likte den kjempe godt, den passet helt perfekt til meg og jeg elsket  designet og fargen på den.  
Men nok om det. Idag har jeg bare sovet lenge og slappet av hjemme, men nå skal jeg ut med Nathalie og søsteren hennes å stunte litt og etter det skal jeg spsie hjemmelaget pizza, så skal jeg sikkert være litt mere med Nathalie senere.  


Bukse fra only 299.-

 

ha en fin søndag!      

I sminkemappa

Heisann dere søte! I forgje ukens spørsmål fikk jeg et spørsmål om jeg kunne vise hva jeg har i sminkemappen min, så tenkte at jeg kunne vise dere det nå.sminkemappe fra ginatricot


Speilet er kjøpt i Croatsia for 3 år siden  


Conceler fra L'oreal, concealer kost fra sheer cover


Fit me foundation fra Maybelline new york, foundation svamp fra h&m


mineral pudder fra Id, kost fra (?)


vippetang fra ginatricot, volume million lashes maskara fra l'oreal, vetikke hvor den andre er fra, siden skriften er gått vekk


Øyebrynspenn fra maybelline new york, pinsett fra (?)


Leppestift fra revlon, noesånn som gir det mer glans og får det til å holde seg på lengre fra Maxfactor

Det er den sminken jeg har i sminkemappen,  hva synes du?

Nattåpent

Heisann dere søte! Først så beklager jeg masse for at jeg ikke har blogget på over en uke, men har vært så utrolig opptatt nå når skolen og treningene begynte igjen, dette er faktisk første gang jeg er på pcen siden jeg blogget utenom for to dager siden når jeg hadde innlevering, men da var det bare det og ikke noe annet. Skal love å skjerpe meg, men blir nok en del ipod blogging frammover i tiden.

Nok om det. Idag var jeg på nattåpent med masse folk, det var kos! Vi hang bare for det meste rundt + jeg møtte veldig mange som jeg kjente fra før, så fikk faktisk bare kjøpt meg en bukse! Hadde planer om å kjøpe en bukse og noen gensre og topper, men det ble det ikke noe av nei.. Jaja, hva har dere gjort idag da?


Bukse fra only 300.- tilbud idag


hva har skjedd med trynet mitt da? :O

  

These days

Heisann! Sorry for at jeg ikke blogget igår eller i forgårs (Tirsdag), men jeg var veldig opptatt.
På tirsadag var jeg i fysak med Nathalie og noen flere fra laget. Igår var jeg med Karoline og Marius, og litt senere dro meg og Karoline til Mcen og bare var der i en times tid før vi dro hjem.


   Ha en strålende kveld videre verdensbeste lesere! 

New today

Heisann søte dere! idag kjom mamma hjem med ny foundation og øyenbrynspenn, senere når jeg kom hjem fra fysak hadde dekslene mine som jeg bestilte for litt over en uke siden, endelig kommet! 
Hva synes dere? 
Ha en fin kveld!     

Ukens spørsmål #3

Er det gøy på cheerleading?    Ja! stortrives med det

Kan du filme en gang det er trening? Kan se om jeg får det til ja, men det blir nok bare noen klipp da, er nok veldig kjedelig å sitte å se en video når vi trener i 3 timer.

fav. Sminke produkt? Kan ta det i et annet innlegg 

Siste du drakk? Fantaa! 

Gøyeste fag på skolen? Er ikke noen gøye fag på skolen  


Random bilde fra idag:)

Noe du lurer på? Spør her og i de neste innleggene fram til søndag! :)  

08.10.2012Heisann dere søte!  Idag tidlig var jeg litt med Nathalie, vi øvde for det meste på handstnd ogsånn, så det var koselig!  
Ellers har jeg ikke gjort så mye idag, har bare slappet av ogsånn.
Ha en fin kveld! 

Instagram

Heisann søte dere! har ikke noen spørsmål til ukens spørsmål som er imorgen, så om du lurer på noe, spør masse fram til imorgen kveld :)


har du instagram? Follow meg: juliesommeer

Koselig fredag

Heisann dere søte! Ida
g er det jo høstferie som er utrolig deilig! har ventet på dette en stund nå! 
Ida
g har jeg ikke gjort så masse spesielt,  har bare hengt  hjemme å kost meg med Ticamasalas(?) til middag, oreo milshake, donut, brus og masse mer  godt.   
Nå sitter je
g i stuen og ser på Norske talenter.  Vi snakkes!   

 

Before I die


♥♥♥♥♥♥