november 2011


Foto shut

Heisann ! 
Igår hadde meg og Nathalie foto shut, så ligger inn noen av bildene nå.
Men idag har jeg ikke gjort noe spesielt bare vært med Nathalie osv......

 

 


 Gidd ikke å legge ut flere... men vi snakkes ! 

-Julie  

Jule sanger

Heisann ! 
Nå iste så fikk jeg skikkelig julestemning, også begynte jeg å høre på jule sanger, så tenkte å ligge inn noen jule sanger jeg synes er fine, så kanskje det blir litt flere som får julestemning ;)

Justin Bieber / The Band Perry: Home This Christmas
Mariah Carey: All I Want For Christmas Is You

Wham!: Last Christmas

Justin Bieber: Mistletoe


Oslo Gospel Choir: En Stjerne Skinner I NattHva synes du om sangene ? 
Har du og julestemning ? 

-Julie 

 

Ønskeliste

Heisann ! 
Nå er det mindre enn en måned til jul ! gleder meg sykt mye, igår pynetet vi litt til jul her hjemme, så har fått litt julestemning, også har jeg laget en liten ønskeliste, (er mest fra hva jeg ønsker meg av mamma og pappa då) men idag er det første advendssøndag elns, så det er kos, men vi snakkes ! 

ØNSKELISTE : 

ipod touch 

 

speilreflekskamera canon : 

 

hvite converse sko : 

 

 

Øredobber: 

Klær (bukser):

 

Klær (singletter, t-skjorter, gensre osv...)
                                          

 

Klær (amerika flagg):
         

 

 

Det var min ønskeliste. Hva synes du ? 
hva øsnsker du deg ? 

 

-Julie 
 

 

Farget håret

Heisann ! 
sorry for dårlig blogging, men har ikke hatt bloggelyst osv... men jeg kommer ikke til å blogge vær dag uansett, siden jeg er kanskje optatt elns. Men igår farget Nathalie håret mitt svart, skulle egentlig ha det mørke/mørkere brundt, men så ble det svart, men men, men så var Nathalie hos meg til kl 1 igår (kvelden) også så vi på "the grudge 1" den var sykt skumel.... Og idag skal vi kanskje leie 2'eren og se den, så skal vi se resten av "drag me to hell" og noen andre skrekkfilmer, så gleder meg til inatt. Men vi snakkes ! 


haha, kjempe fin stilling .... 

-Julie 

Nathalie jenten min

Halloen ! 
Nå sitter jeg her med Nathalie jenten min, skal ligge der til imorgen så det blir kos då, men nå sitter vi bare her på hversin pc og chiller (link til nathalie sin blogg HER ) Men vi snakkes ! 


Nathalie ♥


jævlig deilig <3


Elsker deg ♥


webcamera .....

-Julie 

 

I am bored !

Halloen ! 
Nå sitter jeg her og venter på at vi skal få besøk og spise pinnekjøtt (love it), naam, men nå kjeder jeg meg sykt, har ingenting å gjøre på..... eller ringer sikkert noen snart, men mobilen må bare lade litt, å, nå har jeg klart å få mobilen min til å lade, eller vet ikke om jeg har sakt det, men den ladet i over en uke, men den var fremdeles tom for strøm, men har klart å lade den då pc'en, så lader den nå, så ringer noen snart, men den har nettop gått på liksom så bare venter litt. Men vi snakkes ! Judge me, and I'll prove you wrong.
Tell me what to do, and I will tell you off.
Say I'm not worth it, and watch where I end up.
Fuck me over, and I'll do it to you twice as bad.
Call me a bitch, and I'll show you one.

 

-Julie 

 


 

Fotballcup

Halloen !
Idag  har jeg vært på fotballcup i vestlandshallen, vi tapte de to første kampene også ble det uavgjort på den siste. Men nå sitter jeg her på pc'en, ser på tv, drikker iste (peach) og spiser snop og chips, chill, men har ikke noe mer å si så snakkes ! 


Klar til cup :)

 

-Julie

Outfits

Heihei ! 
outfits for idag :
Cardigen : H&M
Singlet : bik bok 
Bukse : only ? 

-Julie 
 

Rain over me

Halloen ! 
For ikke så veldig lenge siden var jeg ute med hunden min Baltus (eller ca 2 timer siden) og då regnet det sånn sykt mye, så har blitt skikkelig våt..... men har det jo egentlig gjort i hele dag, men nå sitter jeg bare i sofaen med Baltus og blogger, så skulle bare si det, hahha, kjeder meg... snakkes 


når jeg var ute med Baltus 

-Julie 

 
Helg !

Heisann ! 
sorry for dårlig blogging i det siste, men har ikke vært på pc'en siden sist innlegg, eller har vært 2 ganger, men det var liksom bare vært som kjapt liksom, også har jeg ikke hatt noe å blogge om liksom så..jah... men nå sitter jeg bare her og ser på gamle bilder, hahah, også er det helg idag, så det er chill, men vi snakkes ! 


hahah


er litt flaut å vise det då (meg og broren min fredrik)


nærbilde


hahahah, forandret meg ? 

-Julie 

 

skole imorgen

Heihei ! 
sorry for dårlig blogging, men har vært veldig opptatt. Men jeg har vært med rebecca i helgen, så det har vært veldig koselig, også har vi tatt menge bilder på fredag, så skulle egentlig ligge de ut, men hun har de også har ikke hun logge de ut.......men er på mamma sin pc, så kan legge inn noen gamle bilder.


oj, VELDIG gammelt 


Det og ....


17 mai for noen år siden ..


oj, 3 år siden ? 


3 eller 2 år siden 

Har den på hjernen ....
-Julie 

Lang helg

Heihei !  
Idag har er det lang helg, woho, men på skolen idag hadde vi prøve, ble egentlig ganske stolt, fikk  47 av 52 (går ikke på ungdomsskolen, så har ikke karakterer) så det gikk ganske bra då. Men idag kommer Rebecca til faren, så skal kanskje være med hun, men er ikke sikkert siden jeg skal jo på fotball trening kl 19.00, gleder meg,  men skal være med hun i morgen og resten av helgen då, så skal vi kanskje være med Lucas på lørdag og, så gleder meg sykt. 


Rebecca ♥ savn 

-Julie 

Krøller / bølger

Heihei ! 
Idag har det vært en helt vannlig dag, men er ikke trening idag så har vært ganske chill og då, men gleder meg til treningen i morgen då. Men inatt sov jeg med fletter så har bølger idag,  lenge siden, pleier jo egentlig å rette håret, men ikke idag. Men har ikke noe mer å si så snakkes !

 
Gult -.- så ikke bølgene så godt der ....

 

-Julie 

Outfits

Heihei ! 
Jeg glemte å legge inn outits isted, så legger det inn nå.


Bluse - bik bok 
Singlet - gina tricot elns 
Bukse - gina tricot

-Julie  


 

Today

Halloen ! 
Idag har jeg hatt en ganske vannlig dag, skole - one tree hill - middag - trening osv .... men nå har det blitt drit gøy på treningene, siden nå trener vi med 98 også har vi de beste trenerene nå og, ikke sånn streng best, men liksom de e bare sykt kul, digger de, og gode trenere og. Så nå har vi sånne gøye øvelser, så har vi ikke de trenerene vi hadde før, så det er jo jævlig digg då.  


On my way home from school 


Så treaff jeg disse guttene her <-- Julian (lillebroren min)  og Sigai (vet ikke hvrodan vi skriver navnet hannes)Shønn ♥


Der var jeg klar til trening ja.... :)

Men nå stikker jeg i dusjen, så snakkes ! 

-Julie

En vakker høstdag

Halloen ! 
Idag har det vært ganske fint vær ute, eller har vært veldig kaldt, men har vært sol og ikke noe vind, så det er bra då. Tok noen bilder av litt forskjellige høst ting på vei hjem fra skolen, så enjoy Så det litt skumelt ut ? haha 


My shoes (sånn det skrives ?)


Liker å ta bilder av skoene mine :P

Det var alle, hva synes dere ?

-Julie 

I am booored

Halloen dere ! 
Som mangen av dere sikkert vet har brann spilt kamp idag, og tapte.... men men vi håper de vinner til neste kamp då ! 
Men nå sitter jeg bare her og kjeder meg SYKT...-.- Men det som er bra med det då, er at jeg har tatt en god del bilder av litt forskjellige ting. Så enjoy ♥


Man ser litt av hånden min då .... 


Baltus ♥


Jadda 

Også litt sånn seldigger time :P

Jah, buksen min (så ut som jeg hadde skikkelig sjukke bein)

Likte dere bildene ? 

 

-Julie


 

Bestejentene

Heihei 
nå er jeg med Kristina og Elise jenten mine, og Marcus då.... vi sitter bare her og chiller, hører på musikk og spiser snop.
Idag har jeg sett på kampen til  Marcos og de med Elise og Malin, også etter det gikk vi hjem til Irmelin, men så skulle hun i besøk, og då gikk vi hjem til malin, så fikk hun besøk, så gikk meg og Elise bort til Kristina. Så jah..... har egentlig ikke så mye mer å si, så snakkes ! 
Vi har fritidz....


Elsker dere jentene mine ♥

-Julie

Dagen idag, og dagen igår

Hei dere ! 
Sorry for dårlig blogging, men har vært litt opptatt, jah, kan si hva jeg har gjort da, igår var jeg med Marte, Malin og Irmelin, så var vi inne hos Malin og var på mac pc'en hennen, og ipad'en til Ramona (søsteren) så det var kos. 
Idag har Elise jenten min bursdag, så gratulerer med dagen jenten min <3
Idag var jeg med Elise, Malin, Marte og Nicolai i begynnelsen, så gikk han, og då gikk vi inn til Elise, så var vi der litt, så spurte Daniel og Bendik om å være med oss. Så var vi med de. Så det var de dagene <3

Bilder fra igår :


Malin<3


Irmelin<3


Marte<3


Meg, uklart......


Hos Malin<3


Irmelin sitter på macen til Malin, å, har glemt å si det, Malin har ikke pro, hun har den tynne, air elns :O


<--- Meg, irmelin, marte, malin (så jævlig ækkel ut der)

 

Har ikke tatt bilder idag, men her er noen bilder til Elise :


Bruker egentlig aldri pizap, men bare gjor det nå... :)

-Julie

Fotball

Halloen ! 
Idag har det egentlig bare vært en helt vannlig dag, skole, data, trening, men jah nå skal jeg snart begynne på leksene så snakkes ! 

 

Bananer er godt :)

 

-Julie