november 2012


Winter

Heisann! Idag har det endelig begynt å snø! Når jeg kom hjem idag hadde mamma begynt å ta opp julepynt, er så koselig. Senere skal meg og lillebroren min til mormor og være der i helgen. Jeg skal hjem imorgen, siden nathalie har bursdag på søndag, må gjøre ting litt klart ogsånn. Ellers gjør jeg ikke så masse, skal bare slappe litt av nå, før jeg går i dusjen. 


snøø! 

 

 

Hva skal du idag?

Matte tentamen

Heisann! Idag hadde vi mattetentamen, huff, dette gikk nok ikke så veldig bra. Nå er jeg ialefall ferdig med den. Har gruet meg til den lenge nå! Når jeg var ferdig var jeg en stappmett jente, hehe. Men når jeg kom hjem og så pastasalaten mamma lagde igår til tentamen idag, da forsvant mettheten. Idag skal vi foresten på middagsbesøk hos bestemoren min, kom faktisk på det nå, vet ikke om det er så lurt å spsie denne pastasaleten da, ehe. Jaja. Forresten idag når jeg skulle til skolen, så gikk jeg ned trappene, og gjett hvem som smalt den knekte foten rett i det ene trappetrinnet da? Megen! Men det var faktisk ikke noe vondt, så tror det begynner å bli mye bedre med denne foten her nå! 


Giddet ikke å ta på maskara på skolen idag, så fine maskaraløse bilder ja. Så dere som sier jeg er så fjortis og bruker masse sminke, så er den kjære fjortisen uten maskare her, wææ! :)

 

Pappa klarte forresten å fikse kameraet mitt igår kveld, viste seg at vi bare ladet det feil. Så vurderer å lage en video etterpå.

 

Har du hatt tentamen idag? hvilken? Vi snakkes!

Julen nærmer seg

Hei! På lørdag er det 1. desember! gleder meg utrolig masse, elsker julen! Julepynten, maten,  jule lukten, gaver, godheten og det, føler alle er så glad da, det er ialefall jeg. Synes julen er så koselig. Det beste er jo selvfølgelig julaften! Elsker den dagen! Nå mangler bare snøen, så er julestemningen på plass. Er ikke så lett med julestemning i dette været her. Men det kommer sikkert snart. Det beste med julen synes jeg er alle gavene, julepynten, snø, maten, kakao, pepperkakehus og julestemning. 

Blir så glad av sånne bilder! Kjenner at jeg virkelig gleder meg til julen nå.

 

Gleder du deg til julen?

DIY: Fra skjorte til vest

Heisann! Bestemte meg for å klippe opp en skjorte til vest. Ble fornøyd, og kommer sikkert til å bruke den mer nå. Skjorta er fra bikbok, ganske gammel.

 

Likte du det?

Saturday

Heisann! Dagen idag har egentlig vært ganske slapp. Jeg har bare slappet av hjemme uten sminke ogsånn. Tidligere idag kjøpte vi snop, brus og lagde muffins, koselig lørdag.

Hva har du gjort på idag?

Dream outfits

 

 

 

 

 

Hva synes du?

1 år

Heisann! Sorry for sen blogging. Idag hadde meg og nathalie vært bestevenner i et år, så idag har vi kost oss sammen med masse godt. Koselig dag! 

 

Sleik sleik

 

 

Hva har du gjort idag?

Kesha - Die Young

Er blitt avhengig av denne sangen i det siste, får meg i så godt humør! 

 

Hva synes du om sangen?

It's Monday

Heisann! Sorry for sen blogging, men har vært opptatt helt til nå.

 

Idag hadde vi engelsk tentamen. Er veldig usikker på hvordan det gikk, var ikke noe spesielt vannskelig, men samtidig så suger jeg i engelsk, ialefall i sånne tekster og innleveringer. Også er det sånn at vær gang vi har hatt engelsk innlevering, så har jeg følt at det har gått så bra, så får jeg liksom en 3 eller noe sånn,  ahahha, så er veldig usikker på hvordan det kommer til å gå denne gangen. 
Seriøse bilder ogsånn ja, joda.

 

Hva har du gjort idag?

 

 

Øve, øve

Heisann! Nå er jeg sånn halveis ferdig med å øve til tentamen Tar en pause fra øvingen så  skal trene styrke tog tøye nå og etter det er det tilbake til øving. Hater virkelig engelsk, suger i det, er helt umulig! Men nå skal jeg trene, så vi snakkes! 

 

Har du tentamen/prøver du må øve til?

Sunday

Heisann! Idag har det vært en ganske lat søndag, har liksom ikke gjort noe spesielt. Planene videre for idag er å øve til engels tentamen vi har imorgen, styrke trening og tøying, se pretty little liars, og øve ennå mere til tentamen. 

Hva har du gjort idag?

Slettet minnekort

Heisann! Nå kommer det en video! Desverre ikke. Lagde en video isted, så skulle jeg ta den over på pcen, men da klarte jeg å slette alt jeg hadde på minnekortet, også gadd jeg ikke å lage en helt ny, så den videoen ble det ikke noe av idag, men lager den sikkert på nytt imoregn.


 

Nå skal jeg se på pretty little liars, så får vi se om jeg kan få postet en innlegg til litt senere, vi snakkes!

Ser du på pretty little liars?

Weekend

Heisann! Nå Sitter jeg i sofaen sammen med Fredrik (broren min som kom idag) og spiser is og drikker cola. Har ikke gjort så masse idag, har bare slappet av og dusjet.Hva har du gjort på idag?

Ha en fin kveld, vi snakkes!

Blogger jeg leser

Heisann! Fikk jo noen spørsmål om hvilken blogger jeg leser på ukens spørsmål, så tenkte at jeg kunne ha et innlegg om det nå. Trykk på bildene for å komme til bloggene!


L0ve.blogg.no

 

 
Betinabf.blogg.no

 


Juliesama.blogg.no

 


tcmn.blogg.no

 

Dette er de bloggene jeg leser aller mest, men leser mangen andre blogger også, men disse bloggene er liksom de første jeg går inn på, og de je skjekker 24/7

 

Leser du noen av disse bloggene?

Tirsdag

Heisann! Nå er jeg ferdig med en vell fornøyd styrke trening+tøying, får ikke gjort så veldig mange øvelser med en knekt fot, så ble vell mest mage trening og bein tøying.  Ellers har jeg ikke gjort så masse idag, etter skolen lå jeg bare å så på pretty little liars en stund, så spiste jeg middag, litt etter det hev jeg på meg noe annet en en hettegenser og tok bildene over, også har jeg trent. Nå skal jeg se litt på pretty little liars før jeg tar kvelden, så vi snakkes! 

 

Hva har du gjort på idag?

Dream outfits


Åhh, så jeg gleder meg til jeg blir frisk i foten og kan gå med normale klær! 

 

Hva synes du om outfitsene?

Topp 3 - parfymer

Heisann! Nå tenkte jeg å ha topp tre parfymer. Jeg tar det i stigende rekkefølge, så første parfymen som kommer er den jeg liker best. 


1.plass - someday, elsker både parfymen, designet og at det er Justin Bieber sin! 


2.plass - temptation amazscent, elsker lukten, den er så frisk og god, men synes designet burde blitt frechet opp litt


3.plass - escada, vet ikke hvilken escada parfyme det er, men elsker lukten, den er så frisk og god. Har hatt parfymen en god stund, men vil bare bruke den til spesielle anledninger, elsker den! 

 

Har du noen/luktet på noen av disse parfymene? Hva synes du om den/de?

Ukens spørsmål #4

Hvilket program ser du pretty little liars på? På letmewatchthis.com, trykk HER for å komme direkte til episodene


  

Hvorfor startet du å blogge? Startet jo egentlig å blogge i det hele tatt i 2010 elns, så har jeg sluttet sånn innimellom, men sikkert fordi alle andre blogget ogsånn

 

Hva blogger leser du? Varierer litt, men kan sikkert lage et innlegg om de bloggene jeg er fast leser på snart:)

 

Hvilke blogger leser du? To spørsmål om det ja. Jeg kan lage et egent innlegg om det imorgen eln

 

Kjæreste? Nei

 

Forelska? Nei

 

Favoritt butikk? Gina tricot og bik bok

 

Favoritt mat? Liker det meste, men taco og sånne ting er vel det beste

 

Er du fjortis? Kanskje litt til tider, men ikke noe spesielt 

 

Liker du 1D? Ikke noe spesielt, men de er jo veldig flink

 

Liker du JB? 

Elsker han!!
 

Skal du på konserten til JB eller 1D? jeg skal på konserten til justin bieber!

 

Hvilke fritidsaktiviteter går du på? Jeg går på cheerleading

 

Favoritt sang? Har ikke en spesiell favoritt sang nå for tiden

 

Hvor høy er du? tror jeg er rundt 1.56-1.57

 

Hvor redigerte du det første bildet?

Redigerte bilde lysere ogsånn på picasa, også redigerte jeg det andre på pixlr.com, trykk HER for å komm direkte inn til redigeringen
 

Det var de spørsmålene jeg fikk denne gangen! Noe du lurer på? Bare til å spørre så kommer det svar til neste uke:)

 

Overnatting

Heisann søte lesere! Dette innlegge skulle egentlig bli skrevet igår, men fikk ikke lastet inn bildene på pcen, så innlegge blir skrevet idag istedenfor. 
Fra igår til idag har Nathalie overnattet hos meg. Vi har kost oss masse, når hun kom bort litt tidlig på dagen tok vi på oss treningsklær, og trente litt styrke og tøyde (var ikke så masse jeg fikk gjort med en knekt fot). Senere på dagen fikk vi litt penger av mamma og gikk på butikken og kjøpte oss masse godt. Ellers var har vi bare hvert på hversin pc og skypet med fine Jarl, trykk HER for å komme til facebook siden hannes, heheh. vi skulle egentlig se film, men vi kom aldri så langt, heheh. Det var veldig koselig ialefall, lenge siden sist.

Hva har du gjort på igår/idag?

My day

Heisann! Idag var jeg jo med Karoline en liten stund, noe som var veldig koselig, vi så en film som heter lol, veldig gøy film, anbefaler den. Vi fikk ikke så veldig god tid siden hun skulle i bursdagsbesøk, så vi fikk bare sett filmen før vi måtte løpe ut dørene, hehe.

Nå ligger jeg å venter på at norske talenter skal begynne igjen, vi snakkes!

08.11.2012

Hei!  Idag var planen egentlig å dra på skolen, men klokken 7 om morgenen, så følte jeg meg ikke så bra i foten, så la meg igjen, haha, har vært sånn vær dag denne uken nå, men neste uke er jeg tilbake.  Nathalie kom bort etter hun hadde vært på skolen idag, og da stelte jeg meg (sminket meg og rettet håret) for første gang på en uke, noe som var så deilig! Men ialefall, så dro vi bort til henne, hentet penger, og ned på butikken, og opp igjen til meg, både butikken og nathalie er sikkert 10 meter vekke fra meg, men skal love deg at det var tungt! Etter det måtte Nathalie hjem, så da har jeg bare vært hjemme resten av dagen, imorgen skal jeg til Karoline, blir sikkert et innlegg der ifra, vi får se. 

Noe du lurer på? bare til å spørre, så svarer jeg på ukens spørsmål på søndag:)

Today

Heisann! Idag har jeg vært med Nathalie siden hun kom hjem fra skolen, vi har ikke gjort noe spesielt, med tanke på at jeg går på krykker så er det ikke så masse å gjøre da. Nå har jeg nettopp sett den siste episoden på sesong 2 av pretty little liars, så tror jeg at jeg skal se den første episoden av sesong 3 nå, heheh, vi snakkes! 


arkiv bilde, ble ikke tatt noen bilder idag

Hvis det er noe dere lurer på så er det bare til å spørre, har fremdeles ukens spørsmål :)

Just girly things


Hva synes du?
er du enig i noe? 

This weekend

Heisann! Har ikke hatt noe tid til blogging denne helgen, sorry for det. Har ialefall hatt en ganske koselig helg, helt til søndag. På fredag til lørdag overnattet jeg hos Benedicte, på lørdag var jeg med Benedicte, Didrik og Martin. På søndag var jeg i fysak, også klarte jeg å knekke foten min.... Så nå skal jeg gå med gips og krykker til 3. desember, åh, drep meg! Det er så vondt! Sov rundt to timer i natt, så jeg var heller ikke på skolen idag, og når jeg skulle ta på meg en joggebukse, så gikk ikke det heller! Er så sur nå! Men vi snakkes, ha en fin dag dere!

Min fine fot! Hahaha! Skal lade kameraet, så blir det bedre bilder!

Torsdag

Heisann! Dagen i dag har egentlig ikke vært noe spesiell. Jeg har vært på skolen, gjort lekser, øvd litt til samfunnsfag prøven som vi har imorgen, og vært litt med nathalie. Nå skal jeg se litt på pretty little liars før jeg går i dusjen og øver litt mere på prøven. Vi snakkes imorgen!Hva har du gjort idag?