desember 2011


Julebukk

Hei, nå har meg og nathalie gått julebukk, også har jeg spist middag. Pinnekjøtt! Men når meg og nathalie gikk julebukk fikk vi nesten ingenting......siden det var nesten ingen som åpnet... Menmen, vi overlever, men jeg får ikke vært mer med nathalie idag siden hun skal til moren til Elisabeth, elisabeth er kjæresten til faren til nathalie. Men vi snakkes! GODT NYTTÅR ALLESAMMEN !

Før vi var klar

Når vi begynte å gå

Det var de vi tok, tar flere i 12 tiden. Ha en fantastisk dag videre ! Og tusen takk for at dere har lest og kommentert på bloggen min! Så kommer det MANGE nye innlegg i 2012! Godt nyttår alle dere søte!

Nyttårsaften

Heiehi !
Nå skal meg og nathalie ut og gå nyttårsbukk, haha, vi virker kanskje litt barnslige, men vi får jo snop så hvorfor ikke ?
Men idag skal vi være....... nissebabyer, haha, men vi snakkes når vi er ferdig å gå !


jaja, sånn ser jeg ut !


nathalie, babyen <33<<3<3<3<3<3

 

Ha et godt nyttår !


Nytt design

Heisann! Tror ikke jeg gidder å bytte blogg alilavell, får bare håpe at dere komenterer og leser, sånn at det ikke blir helt dødt på bloggen. Men jeg fikset nytt design isted, eller fant et. Men idag er det siste dag med 2011, føler dette året har gått drit fort! Men vi snakkes senere !

Hva synes dere om designet ?
Synes dere 2011 har godt fort ?

Ny blogg?

skal jeg lage ny blogg ?   det er egentlig litt flere grunner til at jeg vil lage ny blogg, og det er forde :

1. Liker ikke bloggnavnet, hater det egentlig 
2. har lyst å begynne på nytt på en måte, liker liksom ikke innlgeggene jeg skriver. 
3. Kan være jeg får flere lesere, eller har egentlig vannlig med lesere, men flere komentarer ? 
4. Synes jeg er dårlig til å legge inn bilder, legger bare inn sånne kjdelig liksom.
5. LIKER IKKE BLOGGEN, synes den er DÅRLIG !  

Må gjøre videoen kommer HER på denne bloggen uansett ! så don't worry 

hva synes dere, burde jeg fortsette, eller lage ny ? 
Men det kommer et innlegg om hva jeg kommer til å gjøre  


Hjem

Hei, nå skal jeg hjem fra mormor så vi snakkes !

Kommer bedre

Heisann ! Jeg tror jeg har glemt å si at jeg er hos mormor. haha, men jeg er det, og det har jeg vært siden det "seldigger time" innlegge. også har jeg ikke hatt med mobilen siden den er helt fucket, og heller ikke kameraet, siden jeg ikke finner det. Men når jeg kommer hjem så skal jeg prøve å lade mobilen også kan det være mamma har vært inne med den, også skal jeg lete etter kameraet,så det kommer bedre innlegg når jeg kommer hjem. Men vi snakkes !

Hadde ikke noe bedre å ta bilde av........

Min 4 år gamle bror spiller bil spill med aldersgrense 18år, hahaha

Fysak

Heihei ! Nå er jeg her i fysak med onkelen min, og jah...bare sitter her og ser på folk. Men har egentlig ikke noe mer å si, så snakkes !

My onkel is flink

Seldigger time

Nå sitter jeg her på ipoden og hører på musikk, men her er litt sånne selvdigger bilder jeg har tatt med ipoden !

eg = seldigger til 1000

og

eg = fritids med ipod  

julen

Heisann ! 
sorry for at de innlegene ikke kom igår, men jeg var veldig opptat etter besøket hadde dratt, og før besøket kom, så var jeg opptat med å fikse meg, også var pc'en av. Men jeg fikk nesten ikke tatt bilder siden mobilen min er så j*****  f***** og ladar ikke ..... men fikk tatt et bilde av gavene under juletreet når vi hadde komt sånn ca halveis, også skulle jeg akkurat trykke når vi var ferdig, men då gikk hele den stygge drit'n av en mobil av ! også får jeg jo den ikke til å lade, så det ene bilder kommer heller ikke inn...men nok om det. Det var meg, fredrik og daniel som leste opp gaver, så skulle vi vente til slutten med å ta våres, også fant jeg en fra mamma og pappa, også åpner jeg den, også er det en hvit ipod der !!! herregud jeg ble glad då !  for mamma hadde sakt at når hun skulle kjøpe det, så var det ikk flere igjen i HELE norge, men så fikk jeg alikavell ! Men har ikke tatt bilder med den, siden den måtte jo også lade osv... men det e jo andre som har tatt bilder, så kan ligge de ut når de kommer på facebook. 

Oj masse å lese ! 
Morgen gave

God jul alle sammen ! Idag er det endelig julaften! Men her hjemme hos oss, så gjør vi sånn at vi får opne en gave om morningen og resten på kvelden. Og i år så fikk jeg l'oreal infallible brush foundation, som jeg ble utrolig glad for , siden jeg synes den virker som en utrolig god foundation. Så den skal jeg bruke ikveld ! Men det kommer et innlegg når jeg har stelt meg osv..og er klar for besøk, også kommer det kanskje et når besøket er ferdig, spørs hva jeg gidder. Men god jul til alle sammen, og kos dere kjempe masse idag ! 

Får dere morgengaver ? 
Har dere denne foundatioen ?

 

 

forde jeg skal vinne !

heihei ! 
nå holder meg og nathalie på med en slaks "konkuranse"  på facebook der vi ligger ut mangen rare/stygge bilder av hverandre. og siden jeg virkelig vil vinne, så legger jeg ut bilder her og, så får dere og se de :)


uten sminke, nathalie <3 


 gidd ikke å legge inn flere 

 

  

lillejulaften

Heisann ! 
idag er det lillejulaften, og imorgen er det selveste julaften ! wee ! men egentlig så har jeg ikke noe julestemning i det hele tatt..... menmen, får det nok imorgen.  Men så er det ikke noe snø ute.. så det er litt dumt, men istd tok jeg noen bilder med emilie (kusinen min), men ikke så mangen, siden de måtte gå... men her er de !
daddy sin caps <3


 

vi tok noen flere, men gadd ikke å legge de inn......

 

Jule ferie

Heihei ! 
har ikke blogget på en stund siden etter jeg ble syk så gikk jeg ut, så gjor jeg noe med nakken og då strakk jeg en muskel i nakken, og det var på lørdag, og då lå jeg bare i sengen hele lørdagen og søndagen, og på mandag hadde jeg ganske vondt då og så då gadd jeg ikke, også gadd jeg heller ikke de andre dagene. Men idag var det siste skoledag før ferien, så skal kose meg i ferien ! 


 vi snakkes ! 

 

 

 

frisk

Heihei ! 
jeg var syk idag og... men etter at jeg fikk sovet litt ble jeg mye bedre, så då spiste jeg middag og så på one tree hill osv.... men ellers så har jeg bare kjedet meg, siden jeg har liksom ikke hatt noe å gjøre på.... Men skal være med nathalie imorgen, så det blir kos. og kan være vi tar noen bilder, siden jeg tenkte å lage et litt jule design, også gjør vi sikkert "må gjøre videoen" på søndag elns, siden det er jo snø nå, og vi skulle jo snøbade. og hvis det er noe dere vil at vi skal gjøre, så komenter  HER  ,  men vi snakkes !  ojoj, glemte å si det, har klippet håret btw, eller bare det som er slitt, men det var egentlig ganske mye, siden jeg har ikke klippet meg på over et år -.- 


nathalie sin på en måte "halvsøster" <3 (tatt i helgen elns)

 

Home from school

Heihei ! 
I forgje innlegg sa jo jeg at jeg var litt syk, og det har bare blitt værre, så idag var jeg hjemme fra skolen. Har sovet mesteparten av dagen, eller en god del, har vært våken ganske lenge og då, men jeg kunne jo ikke være våken når one tree hill holdt på......så det var ganske skipt, menmen, har jo sett de episodene før då. Men vi snakkes ! 

 

Litt syk ...

Heisann !
Nå sitter jeg bare her på mamma sin pc (siden min er hos nathalie) og hører på musikk, er på facebook og blogger, men nok om det. idag var vi på vilvite med klassen, så det var jo kos, men ble skikkelig kvalm, siden jeg spydde jo på søndag når jeg tok bussen, og jeg har liksom vært kvalm vær dag etter det, også idag tok vi bussen til vilvite.. så ble jo ikke akkurat så mye bedre. Men har sovet litt nå då, så det er vell bra.  legger inn noen bilder som jeg finner, tar ikke bilder av meg når jeg ser sånn ut :)


dagen etter baltus kom <3 ojoj, ser ikke klok ut, men var syk der


 ♥

Snakkes !

Må gjøre video !

Heihei ! 
Jeg tenkte å ha en må gjøre video sammen med Nathalie, link til hennes blogg  HER.  Så bare kom med de sprøeste tingene, haha, vi har den når vi har fått en del ting å gjøre :)
 

 

- Julie og nathalie 

Jule avslutning !

Heihei ! 
For dere som er "sur" elns fordi jeg tok sol, værsegod, men jeg gidd ikke å bry meg. men idag har jeg vært på jule avslutning med klassen, så det var kos. Men nå er jeg skikkelig mett, så det er ikke så kos......menmen, vi snakkes ! be yourself, that's what you do best  !

 


teite komentarer

Heihei ! 
Ja, som  mangen av dere vet har jo jeg tatt sol, men det jeg ikke skjønner er hvorfor så mange skal blande seg inn, det er mange på min alder som tar det, og uansett fikk jeg kommentarer om jeg gjør det i skjul?
jeg pleier jo ikke og ta det, har bare tatt det 3 eller 4 ganger hva er så gale med det, jeg får jo ikke hudkræft av det?
og vet foreladrene deres alt dere gjør? uansett jeg bryr meg ikke hva dere syntes, jeg gjør det jeg vil selv uansett hva dere syntes om det :) 

Digg dag

Heisann ! 
Idag så skulle vi i bursdagsbesøk til fetteren min Adrian, så skulle meg og broren min fredrik ta bussen bort, siden det var ikke plass i bilen, også når vi var komt litt etter byen, så stoppet bussen, også måtte jeg ut og spy siden jeg var så kvalm, men så kjørte bussen videre.... og då måtte vi ringe til mamma, og då sa hun at vi kunne ta bussen hjem igjen, men så kom wergeland, så gikk vi inn på den, så gikk vi på "brun og blid" så tok jeg sol, etter det tok vi bybanen til byn og gikk på meccen og spiste litt, så tok vi bussen hjem, og nå er vi her :) 
 

-Julie 

Min mening om ............ episode 1

Heisann ! 
Her er den videoen vi skulle lage, men her er litt om forklaring om hva det er jeg skal gjøre :
Vær fredag (eller vær fredag jeg får tid) skal jeg ha en video der jeg sier min mening om noe f.eks øredobber, en film, noen slaks klær,  noe slaks mat eller drikke, eller hva som helst.... men enjoy !
 
video:meninger


-Julie 

Snøbad !

Heisann ! 
Ja nå har jeg bildene fra snøbadet her, så ligger de inn nå, men  videoene legger jeg sikkert inn imorgen siden meg og nathalie har laget enn annen video som vi legger inn når vi har redigert den, men vi snakkes !


fineste <3


 førstemann, jeg er tøff


andremann, fin måte du går nedi på <3


chill i snøen


jesjes

Vi så ikke så veldig klok ut på de bildene då.... menmen... snakkes ! 

 

-Julie

chilling

Heeisann ! 
Nå sitter jeg her med Nathalie og chiller, vi har nettopp spist MIN middag, og nå spiser vi sjokolade, men igår så var vi ute og snøbadet, bildene fra det kommer etterpå, siden de er fra nathalie sin mobil og hun har den ikke med, menmen. ligger ut en video etterpå med henne, siden jeg skal begynne å ha en sånn video vær fredag elns, men forklarelse kommer når jeg ligger ut videoen.


eg e kul 


life's good 


jesjes 


vi e gul vi (skrev ikkje feil, for vi e faktisk gul der)


og kul

Bildene fra snøbadet kommer sener idag, hvis nathalie gidd å ligge de inn 

 

-Julie


 

videoblogg med nathalie

Heey !  
Her er en liten  videoblogg med meg og nathalie.
video:videoblogg med nathalie

siden vi ikke hadde noe annet å gjøre.

 

-Julie

Idaag

Heey !! 
Igår og idag hadde vi juledager på skolen, så det har vært chill, igår lagde vi lys/lykt elns, og idag var 7 klasse i gymmen og så på sånne små suge filmer også spiste vi grøt og drakk saft, også etter det gikk noen og grilte pølser eller smørbrad, mens de andre hadde 50 leken, så etter 30 min elns byttet vi, også fikk vi slutte 1 time tidligere. wee !! 


U smile, I smile♥  

 

-julie 

Hahahah

Heisann ! 
Nå hadde jeg egentlig ingenting å blogge om, så ligger inn en video som meg og Nathalie lagde i helgen der vi skulle se hvor mye vi søg til å synge, men så glemte vi at vi filmet også fikk vi besøk av min kjære lillbror og min far, ja annbefaler dere å se hele, meg og nathalie fikk latterkrampe, når vi så hele videoen, men vi snakkes !
Enjoy !
video:saang


-Julie 

Snøø !

Heisann ! 
Hadde ikke tid til å blogge igår, siden jeg var med Kristina vennen min. Men idag skal jeg være med Nathalie og Kristina jentene mine, også skal vi være med Marius Waage og Ole martin, så det blir kjekt det då. Men idag er det snø !! weey !   så det e kos, så blir det kanskje snø til jul og ? Men vi snakkes ! 


Bestejenten <3 du aner ikke hvor mye du betyr for meg, aldri hatt en så god venn som deg ♥


Bestiss <3 du betyr så sykt mye for meg vennen, stoler 100 % på deg, du stiller alltid opp for meg ♥

-Julie 

Verdens beste jente

Heisann ! 
Idag har verdens beste jente bursdag, Nathalie, kjempe glad i deg, du betyr så mye for meg, alltid hatt lyst på en bestevenn jeg stoler 150 % på og nå har jeg det, når jeg er med deg har vi det så sykt gøy, vi finner alltid på noe, vi ler så vi nesten dør når det skjer noe som egentlig ikke er morsomt, men det er det når vi er med hverandre. Alle sammen ser bare rart på oss når vi begynner å snakke, men så klarer vi det ikke siden vi ler sånn, men vi driter i det, siden vi ler sammen. Du støtter meg gjennom alt, du er en person jeg kan ha det drit morsomt med, men også snakke seriøst med.  vi liker mangen av de samme tingene, men så er det mangen av ting  vi har helt forskjellige meninger om, men vi begynner ikke å krangle eller diskutere over det, vi begynner bare å le, og synes at  det er helt merkelig at vi har de menignene (jeg synes det om din og du synes det om min). Du er den perfekte bestevenn ! Elsker deg ♥

 


Du er den beste personen jeg vet om, du er glad i meg for den jeg er, trenger ikke å være noe annerledes når jeg er med deg, kan være 100 % meg selv, og det er en av de tingene jeg elsker mest med deg, du tar meg for den jeg er 

 

-Julie 

 

 

Digg på skolen idag !

Halloen ! 

Idag på skolen skulle egentlig våres klasse og C. klassen på stoltzen, så då gruet jeg meg skikkelig, siden det regnet jo veldig mye osv... men når vi kom på skolen sa Linda(læreren våres) at vi skulle droppe turen og dra på skøyter istede, og alle bare      skrek sånn "jaaa" liksom, men så når vi kom bort til bergenshallen, så leiden vi skøyter osv..... også var det skikkelig gøy. Men vi snakkes ! 


Dårlig kvalitet -.-  

 

-Julie