desember 2012


Mitt siste innlegg på ju99.blogg.no

Heisann allesammen! Dette er mitt siste innlegg på denne bloggen, jeg skal slutte. Grunnen til at jeg slutter å blogge her er fordi at jeg ikke er fornøyd med hvordan jeg har blogget her, jeg har hatt mange dårlige bilder, kjedelige innlegg, jeg har blogget lite, og jeg liker ikke dette bloggnavnet, hahah. I begynnelsen av januar skal jeg begynne å blogge på juliesommer.blogg.no. Til dere som vil følge meg videre kan gå inn på den bloggen i starten av januar, link HER! Har allerede begynt å skrive ned innlegg jeg skal ha, og jeg har masse forslag! Jeg kan love dere at den bloggen blir bedre, med tanke på at bloggelysten har vært ganske dau siden sommeren faktisk, var da jeg fant ut at jeg skule bytte blogg snart, men visste bare ikke når.

Dette var faktisk tristere enn jeg trodde, Føler ikke jeg bare drar i fra en nettsiden, men jeg føler jeg drar i fra noe som kjenner meg ut og inn, noe som har alle minnene mine fra nesten to år tilbake i tid, og noe som har oppmuntret meg masse, det er jo takket være dere som har lest og komentert på bloggen. Dere som har fulgt meg lenge nok vet hvilken sport jeg går på, hvor lenge jeg har gått, hvem bestevennen min er, hvilken by jeg bor i, hvor lenge jeg har blogget og mye mer. Denne bloggen er akkurat som en minnebok for meg, så bloggen blir ikke slettet, den skal få stå. 

Nå vil jeg bare si takk for meg, og tusentakk for dere som har fulgt meg og komentert! Dere er de beste! Følg meg videre på juliesommer.blogg.no, der blir det mer og bedre blogging! 

Outfit


Militærjakke - nelly 
genser - only 
uggs - ?

Hva synes du? 

I det siste

Heisann! God jul allesammen! Håper dere koste dere masse igår, og koser dere masse resten av julen! Nå blogger jeg med null bloggelyst, men siden jeg har mistet altfor masse lesere nå, og siden jeg selv hater når bloggere slutter å blogge en lang periode, skal jeg blogge nå. Slenger bare inn et innlegg hvor jeg kjapt forteller hva jeg har gjort i det siste, er en god del faktisk. 

På torsdag var våres siste skoledag, så vi var ferdig klokken 11. Etter det dro jeg på senteret og tok sol, etter det dro jeg bort til benedicte sin skole og møtte henne. Jeg overnattet hos henne fra torsdag til fredag. På fredag var jeg med henne på skolen, siden de hadde deres siste skoledag da. Jeg skal foresten begynne på skole med henne etter nyttår. Fra fredag til lørdag sov jeg hjemme, og tidlig på lørdagen dro meg og benedicte til voss hos faren hennes og var der til kvelden på søndag. Jeg fikk med meg 500 kroner til gaver, men brukte de på bilett, tyggis, iste, snop, bh og sol. Flinka. På søndag tok vi sol, og bare var litt på senteret før vi tok toget hjem igjen. På mandag, altså igår var det jo julaften. Da koste jeg meg med familien, gaver, mat osv. En av dagene kommer mormor og de, så da blir det mere gaver på meg! Idag har nathalie vært borte her en stund, og hun skal kanskje overnatte her, men orker ikke å gå inn i stuen å spørre ennå, haha. 

Det er kjapt hva jeg har gjort i det siste, her er bildene, de er i rekkefølge. De første er fra når jeg overnattet hos benedicte, så når hun er på gulvet er på skolen hennes, så toget til voss osv. 

 

Hva har dere gjort på i det siste? 

Onsdag

Heisann! Fikk litt hate pga de outfit bildene igår. Slettet det når jeg sto med ryggen til, for ja, det så ut som at jeg presset ut rumpen. Jeg bøyde egentlig bare nakken sånn at jeg skulle få lengre hår, men så jo at det ikke var så lett å se, så slettet bilde. 


Idag på skolen hadde vi quiz, og når vi var ferdig med den så vi en film. Ganske grei skoledag. Når jeg kom hjem varmet jeg meg to rundstykker og så på one tree hill. Har ikke store planer for resten av dagen, skal trene litt etterpå ialefall. Føler jeg aldri skriver at jeg er med folk. Jeg har venner, men orker som oftest ikke å gå noen steder når jeg går på krykker + alle vennene mine trener. Men jeg var med folk igår da. Så er ikke helt venneløs.Hva skal du idag?Outfit


Lue, jakke, genser - bik bok       bukse- only  

Hva synes du?

Siste uke på skolen

Heisann! Idag er det mandag igjen, men på torsdag har vi den siste skoledagen i 2012. Åhh, gleder meg til ferien, og julaften! Elsker julaften og julen! Også er det nyttårsaften, da gleder jeg meg til et nytt år, og ifølge planene jeg har allerede, så kommer 2013 til å bli det beste året så langt. Nm, Justin Bieber konsert, bursdag, sommer osv. Gleder meg! Tenker litt langt fram når jeg tenker på at det er juleferie etter 3 skoledager!

Nok om julen og ferier. Nå må jeg bare slenge inn dette innlegge før jeg skal trene styrke. Har ikke trent eller tøyd på en uke nå, siden jeg skadet foten litt på søndag, og legen sa jeg måtte holde den i ro siden jeg nettop hadde fått av gipsen. Men nå er den fin og jeg skal trene! Vi snakkes

Vet ikke hvorfor jeg redigerte bildene så masse. Så litt på noen andre blogger som hadde gjort det, og vips, så gjor jeg det og.

Vi snakkes! 

This weekend

Heisann! Denne helgen var meg og lillebroren min hos mormor fra fredag-søndag. På fredag reiste vi jo til mormor, og når vi kom der spsiste vi, og så på noen videoer fra jeg når jeg var liten.

På lørdag hadde cheer laget jeg går på, Åsane seahawks juleshow. Så da dro jeg til åsane hallen å så på (går på krykker så kan ikke være med). Det varte fra 16-19. På sutten tok vi lagbilde, jeg var jo uheldig på alle. Hadde øynene igjen på det ene, på det andre gjor jeg noe med håret, og hadde øynene igjen, og på det tredje var kvaliteten ødelagt.

På søndag slappet jeg bare av en stund, og rundt halv fem kjørte vi hjem, nå har jeg akkurat kommet hjem. 


Ha en fin dag! 

 

12.12.12

Hei! Idag er det 12.12.12. Hahaha. Idag har ogsp Benedicte bursdag. Gratulerer til min allerbeste Benna! 
Idag var vi i byen med klassen. Siden meg og Linni går på krykker fikk vi gjøre hva vi ville mens alle de andre hadde sånne oppgaver de måtte gå rundt i byn å løse. Vi hadde bare 100 kroner hver med oss, så vi dro å spiste frokost på Deli De Luca. Etter det var det kino med hele klassen. Vi så "De fem legendene" eller noe sånn. Filmen var ikke noe spesiell gøy, men skal ikke klage.

Når jeg kom hjem fra skolen så jeg one tree hill, spiste middag, så en film, stelte meg og tok noen få bilder. Har bare gått rundt i joggebukse i hele dag, deilig! Dagen har egentlig vært ganske bra. Fin dag på skolen, eller byn. Og har bare slappet av hjemme idag og, trenger det, har så gangsper i beina etter styrketreningen igår. Huff. Nå maser jeg masse. Ha en fin 12.12.12 videre, snakkes!


Joggebukse er elsk! 

 

Noe du lurer på? spør meg, så svarer jeg i ukens spørsmålpå slutten av uken:)


 

Brukere

Heisann! Jeg tenkte å vise dere andre brukere jeg har utenom bloggen, sånn at dere som vil kan følge meg på andre steder og. 

Instagram: Juliesommeer (Link på navnet) Legger ofte ut bilder der som ikke kommer ut på bloggen.

Twitter: Juliesommeer (link på navnet) 

Formspring: Juliesommeer (link på navnet)

Facebook: Julie Sommer (link på navnet)

Snapchat: JuliesommeerFølg meg gjerne om du vil se mer av meg på andre sider og:) 

Bruker du noen av disse nettsidene? Fortell meg hva du heter, så kanskje jeg følger deg!

Tirsdag

Heisann! Idag skal jeg egentlig ikke noe spesielt, skal trene litt etterpå, men før det skal jeg bare slappe av og se litt på tv og den nye Justin Bieber live i Oslo cd og dvd. Åhh, gleder meg til å se den! Men nå må jeg bare poste dette innlegge før jeg løper inn i stuen å sitter på one tree hill. Hvis det er noe du lurer på så er det bare til å spørre, svarer i ukens spørsmål på slutten av uken:)

Outfit
Sjerf-cmyk    dongerijakke-bik bok     topp-bik bok      bukse-only 

Hva synes du? 

 

Kalde dager!

Heisann! Nå for tiden er det så kaldt og mørkt, så det frister lite å ta på seg noe sminke og ta noen bilder egentlig. Hahah. Idag har jeg bare slappet av hjemme. Skal snart trene og tøye litt, så skal jeg ta meg et langt bad. Når jeg er ferdig med det må jeg øve til samfunnsfag prøven som er imorgen.

Hva skal du idag?


Onsdag

Heisann! Idag har jeg vært med Nathalie. Vi har faktisk tøyd idag. Sjeldent vi to faktisk kommer i gang med tøying eller treninger når vi er sammen. Ellers var vi nå bare her på rommet og litt rundt i huset og bare hang. Nå skal jeg ta meg et bad før jeg legger meg. Hva har du gjort på idag?

Vi snakkes!

Nytt design og ny header

Heisann! Nå har jeg nettopp fikset meg et nytt design og en ny header. Er ikke helt ferdig med det ennå da, må fikse på profilteksten og profilbilde. Så for dere som lurer, så er jeg ikke 12 år og driver ikke med fotball. Skal trene foten og litt styrke nå, så fikser jeg det etterpå. 


Tusentakk til natteravn.blogg.no som lagde denne headeren til meg! :)


Trenger ikke å si at jeg hadde bøy i foten, jeg er klar over det. 

 

Hva synes du om headeren og designet? 

Gipsen er av!

Heisann! Idag fikk jeg av den forbanna gipsen! Er så glad! Dro til sånn fysiterapeut å fikk ut et ark med øvelser for foten, sånn at jeg skal lære meg å gå igjen. Klarer å stå sånn litt på foten uten at jeg legger så masse vekt på den. Det tar rundt en uke før jeg klarer å gå uten krykene inne, og rundt to før jeg lærer meg det ute. Også tar det en måned før jeg kan begynne å trene igjen, eller jeg kan trene styrke når jeg klarer å gå igjen, men jeg kan ikke turne eller noe sånn. Kommer jo til å trene og tøye før jeg har lært meg å gå igjen, men venter med turningen til det har gått en måned. 
 Nok om foten min. Idag hadde vi fri pga strømmen hadde gått, så idag har jeg vært sminkeløs. Og i 11 tiden kjørte vi til legen, siden mamma skulle få en resept. Etter det fikk jeg av meg gipsen, også når jeg var ferdig gikk vi på burgerking å spiste. Så dro vi hjem.
 


Hadde noen merkelige sår inne i foten ellernoe sånn når jeg fikk av gipsen. (Bilde til høyre)

 

Nå skal jeg trene foten, så vi snakkes!

Bursdags jenta

Heisann! Idag har Nathalie bursdag. Vi skulle egentlig på kino idag, men hun skulle til tanten, så fikk ikke vært med hun før litt senere. Men vi koste oss masse selvom.  

Bursdags jenta! :* 

 

 

Vi snakkes! 

 

 

10 ting som irriterer meg - video

Failet litt med klippene, også var det dårlig lys. Sorry for det, men jeg filmet det på torsdag når det hadde begynt å bli mørkt. Også redigerte jeg det ganske kjapt, siden jeg skulle egentlig legge det ut samme dagen, men ville heller ligge det ut idag, så blir det en liten 1. desember video! :) 

Hva synes du?

1. desember

Heisann! Tipper det er flere enn meg som har fått med seg at det er 1. desember idag. Så nå er det julekalender og nedtelling til julaften i gang. Idag er jeg jo hos mormor, så skal jeg hjem i kveld. Når jeg kommer skal jeg i dusjen, så skal jeg ringe til nathalie og høre om hun skal se på 24 timers cupen til i natt. Da må jeg være der, siden jeg skal være den første som ser hun på bursdagen hennes. Hun har foresten lagd seg en ny blogg som dere kan besøke HER! Ha en super 1. desember, så snakkes vi senere!