Skole


Matte tentamen

Heisann! Idag hadde vi mattetentamen, huff, dette gikk nok ikke så veldig bra. Nå er jeg ialefall ferdig med den. Har gruet meg til den lenge nå! Når jeg var ferdig var jeg en stappmett jente, hehe. Men når jeg kom hjem og så pastasalaten mamma lagde igår til tentamen idag, da forsvant mettheten. Idag skal vi foresten på middagsbesøk hos bestemoren min, kom faktisk på det nå, vet ikke om det er så lurt å spsie denne pastasaleten da, ehe. Jaja. Forresten idag når jeg skulle til skolen, så gikk jeg ned trappene, og gjett hvem som smalt den knekte foten rett i det ene trappetrinnet da? Megen! Men det var faktisk ikke noe vondt, så tror det begynner å bli mye bedre med denne foten her nå! 


Giddet ikke å ta på maskara på skolen idag, så fine maskaraløse bilder ja. Så dere som sier jeg er så fjortis og bruker masse sminke, så er den kjære fjortisen uten maskare her, wææ! :)

 

Pappa klarte forresten å fikse kameraet mitt igår kveld, viste seg at vi bare ladet det feil. Så vurderer å lage en video etterpå.

 

Har du hatt tentamen idag? hvilken? Vi snakkes!